Reclamă

Kate Middleton a purtat o pereche de cizme cu toc. Ce look a adoptat Prințesa de Wales la slujba de Crăciun

Kate Middleton a purtat o pereche de cizme cu toc. Prințesa de Wales a avut o apariție spectaculoasă la slujba de Crăciun. Aceasta a participat alături de întreaga Familie Regală Britanică. Momentul a fost unul emoționant, fiind și primul Crăciun petrecut în lipsa Majestății Sale, Regina Elisabeta.

Publicat: 27 decembrie 2022, 10:18 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:47

Kate Middleton este o femeie elegantă și stilată. De-a lungul timpului a impresionat cu alegerile sale vestimentare, dar și cu accesoriile pe care le-a ales pentru diverse ținute. Deși este mamă a trei copiii și trebuie să-i supravegheze constant, aceasta nu renunță cu ușurință la tocuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat o pereche de cizme cu toc

Soția Prințului William ține primele pagini din presa internațională. Admiratorii Casei Regale nu au putut să nu remarce tocurile pe care aceasta le-a purtat la slujba specială de Crăciun. Kate Middleton și-a făcut apariția alături de soțul său și cei trei copii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de Prințul William și cei tri copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Prințesa de Wales a participat la slujbă alături de familia sa / Profimedia Images

Cizmele alese sunt un clasic pentru stilu său vestimentar. De altfel, Kate obișnuia să poarte acest tip de cizme cu mult înainte să intre în Familia Regală, iar imaginea sa să se transforme.

Reclamă

Prințesa de Wales a purtat o haină lungă, în stil militar, semnată de Alexander McQueen. Din ținuta sa nu a putut să lipsească și o pălărie cu pană, dar și mănușile pentru a o proteja pe Kate de frig.

Conform publicației InStyle, cizmele purtate de Kate Middleton sunt un adevărat reper pentru noul trend în materie de încălțăminte din 2023. Prințesa de Wales și-a dorit să fie în ton cu tendințele din modă și a ales această pereche semnată de Gianvito Rossi.

Publicațiile externe spun că prețul unei astfel de perechi de cizme poate varia. O pereche originală ar pute ajunge chiar și la suma de 1 695 de dolari. Prințesa de Wales nu a făcut niciun comentariu privind ținuta aleasă. Rareori vorbește despre piesele vestimentare pe care le poartă.

Reclamă

Totuși, Kate le-a oferit admiratorilor câteva cuvinte cu puțin înainte de slujba de Crăciun. Aceasta a povestit despre importanța sărbătorilor de iarnă pentru Majestatea Sa, Regina Elisabeta.

Ce spune Kate Middleton despre perioada sărbătorilor de iarnă

Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a au avut o relație strânsă. De altfel, admiratorii regali au observat faptul că Prințesa de Wales obișnuia să poarte culori care să se potrivească cu cele alese de Majestatea Sa.

În preajma sărbătorilor de iarnă, Kate a ținut să o onoreze pe Regină în mai multe feluri. Aceasta s-a asigurat de faptul că amintirea Majestății Sale ca rămâne mereu în sufletul oamenilor. Kate a fost cea care a susținut și anul acesta concertul de colinde de Crăciun.

Mai mult melodii au fost alese ca un omagiu pentru Majestatea Sa. Ulterior, Prințesa de Wales a publicat și un videoclip pe rețelele sociale pentru a le aminti oamenilor de ce această perioadă era atât de importantă pentru Majestatea Sa.

Soția Prințului William a vorbit despre importanța unității familiei, despre compasiune și despre puterea cuvintelor și a faptelor bune. Kate i-a îndemnat pe admiratorii Casei Regale să prețuiască aceste momente.

Crăciunul de anul acesta a fost unul dificil pentru Familia Regală. Membrii au simțit lipsa Reginei, în ciuda eforturilor Regelui Charles de a duce tradițiile lăsate de mama sa mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×