Reclamă

Kate Middleton a purtat o pereche de cizme cu toc. Ce look a adoptat Prințesa de Wales la slujba de Crăciun

Kate Middleton a purtat o pereche de cizme cu toc. Prințesa de Wales a avut o apariție spectaculoasă la slujba de Crăciun. Aceasta a participat alături de întreaga Familie Regală Britanică. Momentul a fost unul emoționant, fiind și primul Crăciun petrecut în lipsa Majestății Sale, Regina Elisabeta.

Publicat: 27 decembrie 2022, 10:18

Kate Middleton este o femeie elegantă și stilată. De-a lungul timpului a impresionat cu alegerile sale vestimentare, dar și cu accesoriile pe care le-a ales pentru diverse ținute. Deși este mamă a trei copiii și trebuie să-i supravegheze constant, aceasta nu renunță cu ușurință la tocuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat o pereche de cizme cu toc

Soția Prințului William ține primele pagini din presa internațională. Admiratorii Casei Regale nu au putut să nu remarce tocurile pe care aceasta le-a purtat la slujba specială de Crăciun. Kate Middleton și-a făcut apariția alături de soțul său și cei trei copii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de Prințul William și cei tri copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Prințesa de Wales a participat la slujbă alături de familia sa / Profimedia Images

Cizmele alese sunt un clasic pentru stilu său vestimentar. De altfel, Kate obișnuia să poarte acest tip de cizme cu mult înainte să intre în Familia Regală, iar imaginea sa să se transforme.

Reclamă

Prințesa de Wales a purtat o haină lungă, în stil militar, semnată de Alexander McQueen. Din ținuta sa nu a putut să lipsească și o pălărie cu pană, dar și mănușile pentru a o proteja pe Kate de frig.

Conform publicației InStyle, cizmele purtate de Kate Middleton sunt un adevărat reper pentru noul trend în materie de încălțăminte din 2023. Prințesa de Wales și-a dorit să fie în ton cu tendințele din modă și a ales această pereche semnată de Gianvito Rossi.

Publicațiile externe spun că prețul unei astfel de perechi de cizme poate varia. O pereche originală ar pute ajunge chiar și la suma de 1 695 de dolari. Prințesa de Wales nu a făcut niciun comentariu privind ținuta aleasă. Rareori vorbește despre piesele vestimentare pe care le poartă.

Reclamă

Totuși, Kate le-a oferit admiratorilor câteva cuvinte cu puțin înainte de slujba de Crăciun. Aceasta a povestit despre importanța sărbătorilor de iarnă pentru Majestatea Sa, Regina Elisabeta.

Ce spune Kate Middleton despre perioada sărbătorilor de iarnă

Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a au avut o relație strânsă. De altfel, admiratorii regali au observat faptul că Prințesa de Wales obișnuia să poarte culori care să se potrivească cu cele alese de Majestatea Sa.

În preajma sărbătorilor de iarnă, Kate a ținut să o onoreze pe Regină în mai multe feluri. Aceasta s-a asigurat de faptul că amintirea Majestății Sale ca rămâne mereu în sufletul oamenilor. Kate a fost cea care a susținut și anul acesta concertul de colinde de Crăciun.

Mai mult melodii au fost alese ca un omagiu pentru Majestatea Sa. Ulterior, Prințesa de Wales a publicat și un videoclip pe rețelele sociale pentru a le aminti oamenilor de ce această perioadă era atât de importantă pentru Majestatea Sa.

Soția Prințului William a vorbit despre importanța unității familiei, despre compasiune și despre puterea cuvintelor și a faptelor bune. Kate i-a îndemnat pe admiratorii Casei Regale să prețuiască aceste momente.

Crăciunul de anul acesta a fost unul dificil pentru Familia Regală. Membrii au simțit lipsa Reginei, în ciuda eforturilor Regelui Charles de a duce tradițiile lăsate de mama sa mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×