Reclamă

Regina Camilla poartă un inel în valoare de 300.000 de lire sterline. E „semnul iubirii” pentru ea de la Regele Charles

Regina Camilla poartă un inel în valoare de 300.000 de lire sterline. Cu toate acestea, bijuteria a aparținut unui alt membru al Familiei Regale înainte de a ajunge la Regina Consoartă. Piesa cu valoare sentimentală a fost primită de Regina Consoartă în ziua logodnei cu Regele Charles al III-lea.

Publicat: 26 decembrie 2022, 7:21

Camilla Parker-Bowles și Prințul Charles de atunci se cunoșteau de câțiva ani înainte de a se logodi în 2005. Regele a optat pentru un inel de logodnă sentimental din colecția regală pentru viitoarea sa mireasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla poartă un inel în valoare de 300.000 de lire sterline

Inelul de logodnă cu diamant al Camillei, cu un diamant mare tăiat de un smarald flancat de alte pietre prețioase a aparținut anterior Reginei Mame.

Decizia lui Charles de a-i oferi Camillei inelul bunicii sale s-ar putea să fi avut alte conotații simbolice. Cel mai probabil a vrut să aducă un omagiu memoriei ei. Se știe că cei doi au avut o relație foarte apropiată.

Regina-mamă a murit în 2002, cu doar câțiva ani înainte de logodna dintre Camilla și Charles. Așa că, este posibil ca inelul să fi fost lăsat moștenire actualului suveran al Marii Britanii.

Inelul de logodnă al Reginei Camilla
Reginei Consoartă Camilla a primit un frumos inel art deco de la Regele Charles al III-lea / Profimedia Images
Reclamă

Jon White, directorul unui brand care cumpără metale prețioase, a declarat pentru Express.co.uk.

„Inelul de logodnă al Camillei este un design Art Deco cu adevărat atrăgător. Are un diamant tăiat cu smarald de cinci carate, cu trei baghete pe lateral. Are multe asemănări cu inelul de logodnă al lui Grace Kelly”.

„La momentul logodnei din 2005, Familia Regală a informat că inelul era o moștenire de familie. Nu a oferit alte detalii despre istoria bijuteriei.”

Reclamă

Cui a aparținut inelul primit de Regina Camilla

„De atunci, s-a aflat că bijuteriile au aparținut probabil Reginei Mame, care a fost văzută purtând inelul în anii 1980”.

Aceasta a fost o decizie uimitoare, potrivit expertului, datorită relației apropiate a Regelui cu bunica sa maternă.

White a explicat: „Charles a fost aproape de Regina Mamă. Așa că, alegerea unui inel de logodnă din colecția ei este cu siguranță un gest foarte sincer și un semn al iubirii sale”.

Ca orice inel de logodnă regal, bijuteria primită de Regina Camilla costă destul de mult.

Același expert menționat mai sus a spus: „Aș estima că piesa valorează între 250.000 și 300.000 de lire sterline. Valoarea ei va crește în timp”.

Camilla poartă frecvent bijuteria alături de verigheta de aur galez pe care a primit-o la nunta ei la Windsor, în 2005. Inelul de logodnă al Reginei Consort este foarte diferit de cel cu safir pe care Charles i l-a dăruit fostei sale soții, Prințesa Diana.

Inelul de logodnă al Prințesei Diana a fost diferit

Inelul de logodnă al Prințesei Diana este unul dintre cele mai recunoscute din lume și a fost realizat de bijutierul regal Garrard. Cu un safir albastru regal oval de 12 carate înconjurat de 14 diamante, Diana își adora inelul de logodnă.

Chiar și după despărțirea de Charles din 1992, Prințesa a fost adesea fotografiată purtând uimitoarea bijuterie albastră. După ce Diana a murit în 1997, inelul ei de logodnă împreună cu alte bijuterii din colecția ei au fost lăsate moștenire celor doi fii ai săi, Prințul William și Prințul Harry.

13 ani mai târziu, clasicul inel avea să reapară pe degetul lui Kate Middleton, viitoarea soție a Prințului William.
La acea vreme, Kate a spus în interviul de logodnă că inelul era „foarte, foarte special”.

Actuala Prințesă de Wales este acum rar văzută în public fără inelul care i-a aparținut predecesorului titlului ei. Îl poartă cu verigheta ei din aur din Țara Galilor și cu un simplu inel eternity cu diamante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×