Reclamă

Jennifer Lopez a publicat un clip emoționant în brațele lui Ben Affleck. Imaginile care contrazic speculațiile din presă

Jennifer Lopez a publicat un clip emoționant în brațele lui Ben Affleck. Cei doi par mai fericiți ca niciodată unul lângă celălalt, iar cele mai recente imagini cu ei contrazic speculațiile apărute în presă despre relația lor.

Publicat: 22 noiembrie 2022, 11:50

Potrivit hellomagazine, după apariția acestor imagini, mulți au spus că luna de miere nu s-a terminat pentru cei doi. Imaginile cu artista în brațele soțului ei sunt emoționante și arată câtă iubire există de fapt în cuplul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a publicat un clip emoționant în brațele lui Ben

Pe contul ei de Instagram, vedeta în vârstă de 53 de ani poate fi văzută îmbrățișându-se cu actorul. Aceștia nu ar putea arăta mai îndrăgostiți în timp ce s-au uitat la cameră, scrie piblicația menționată mai sus.

Clipul era însoțit de o melodie pentru copii care spunea: „Am făcut-o! Am găsit persoana care mă face cel mai fericit din câte am fost vreodată!” Desigur, postarea emoționantă a stârnit o reacție majoră din partea fanilor cuplului de la Hollywood. Ei au primit peste un milion de aprecieri și nenumărate mesaje în secțiunea de comentarii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Un fan a scris: „Acest lucru mă face atât de fericit”, alături de două emoji-uri inimă. O altă persoană a adăugat: „BENNIFER FOREVERRR!!! #Love”, alături de două emoji-uri inimă.

Cuplul, care s-a reunit în 2021, după ce s-au logodit inițial în 2002, și-au anunțat a doua logodnă în aprilie. Cei doi s-au căsătorit legal în Las Vegas în iulie, înainte de a se căsători în fața familiei și prietenilor lor în august.

JLo și-a ținut mereu fanii la curent cu statusul relației lor. De asemenea, a publicat mereu imagini de la evenimentele importante din viața lor de cuplu. Cântăreața a purtat două rochii de mireasă uimitoare pentru ceremonia surpriză din Las Vegas, urmate de alte trei rochii de mireasă pentru nunta lor de la luxoasa moșie din Georgia a lui Ben.

Reclamă

În timpul nunții, Jennifer și-a folosit talentele muzicale și i-a dedicat noului ei soț o serenată cu o melodie originală. Cei doi și-au anulat logodna în 2004 și au continuat să se căsătorească și să aibă copii cu alte persoane înainte de a-și găsi din nou fericirea unul în brațele celuilalt.

Prietenii lui Ben sunt îngrijorați în legătură cu starea actorului

Ben Affleck a fost suprins în ultimul timp destul de obosit și supărat. Speculațiile despre starea lui nu au contenit să apară. În presa internațională s-a discutat inclusiv despre o afecțiune a actorului, despre problemele cu alcoolul, dar și despre problemele din mariaj.

Prietenii lui Ben au declarat că actorul nu se simte tocmai confortabil în noua sa căsnicie. Acesta a fost numit drept „marioneta” lui JLo.

„Toată lumea, inclusiv Ben, știa ce îl așteaptă în căsătoria cu Jennifer. Este greu de crezut că este 100% fericit când arată atât de supărat și pierdut. A devenit marioneta lui JLo, la fel ca toți ceilalți înaintea lui”, spun ei.

S-a mai spus de asemenea că certurile de la ei din casă sunt nelipsite, iar acesta este motivul pentru care actorul decide uneori să plece de acasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×