Reclamă

Prietenii lui Ben Affleck spun că actorul este nefericit: „A devenit marioneta lui Jennifer Lopez”

Prietenii lui Ben Affleck spun că actorul este nefericit. Căsătoria dintre bărbat și artistă nu se desfășoară așa cum plănuiseră ei. Mulți spun că bărbatul deja gândește să se întoarcă la viața de burlac.

Publicat: 4 noiembrie 2022, 8:36

Cei doi s-au căsătorit abia în urmă cu trei luni. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste a fost reaprinsă în primăvara anului trecut. JLo și Affleck și-au reluat povestea de dragoste după 17 ani de la prima lor încercarea de a forma o familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prietenii lui Ben Affleck spun că actorul este nefericit

Surse apropiate cuplului au sugerat că JLo îl are pe Affleck sub control și îl ține foarte ferm. Aceștia cred că el este efectiv ca o marionetă pentru ea.

Toate aceste situații începe deja să afecteze bunăstarea psihică a actorului. Prietenii spun că de aceea își dorește deja să iasă din relație, scrie marca.com.

Familia și prietenii apropiați ai actorului au declarat pentru revista Heat World că sunt îngrijorați de starea lui Affleck. Ei spun că simt că, după primele luni de căsătorie cu Jennifer Lopez, „nu este 100% fericit”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Ben Affleck, fotografiat obosit, în mașină, pe bancheta din spate
Ben Affleck și Jennifer Lopez au avut o nuntă spectaculoasă în Georgia / Profimedia Images

„Toată lumea, inclusiv Ben, știa ce îl așteaptă în căsătoria cu Jennifer. Este greu de crezut că este 100% fericit când arată atât de supărat și pierdut. A devenit marioneta lui JLo, la fel ca toți ceilalți înaintea lui”, spun ei.

Declarațiile date sunt ca răspuns la ultimele imagini ale paparazzilor cu actorul. În ultimele fotografii, Affleck a apărut cu privirea în jos, în timp ce se plimba prin Los Angeles.

Reclamă

Ce cred cei din jur despre căsătoria lui JLo cu Ben

Perechea a fost rar văzută împreună de când s-au căsătorit, ceea ce este foarte diferit de anul trecut când erau doar iubiți. Atunci erau văzuți des în public, bucurându-se unul de compania celuilalt tot timpul.

„Matt Damon și fratele său, Casey, au dat din cap, sperând că el va reuși. Bietul pare să izbucnească în lacrimi în orice moment”, dezvăluie sursa. „Ben nu i s-a plâns lui Jen, probabil pentru că știe că, dacă începe să ceară spațiu, ea nu va tolera foarte bine acest lucru”.

De asemenea, s-a discutat mult în ultimul timp și despre faptul că actorul a fost fotografiat cu o stare neobișnuită de somnolență. De multe ori a fost surprins chiar și la volanul mașinii în timp ce ținea ochii închiși sau căscând destul de mult.

Oamenii s-au amuzat mult și au spus că JLo l-a folosit prea mult în intimitate în prima lor lună de miere. Cu toate acestea, se pare că adevărata cauză este de fapt alta. Presa a scris că există un motiv medical pentru care actorul părea atât de obosit tot timpul. Starea lui a fost pusă pe seama unei afecțiuni medicale de care suferă de ani de zile. Potrivit unui raport de la Daily Mail, Ben Affleck suferă de migrenă cronică de mulți ani.

Starea lui a fost lagată și de dependența lui de alcool. Se pare însă că acesta este motivul pentru care era mereu obosit și avea nevoie să doarmă constant

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×