Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut pentru prima dată pe covorul roșu în calitate de soț și soție. Cum au arătat la Gala Ralph Lauren

Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut pentru prima dată pe covorul roșu în calitate de soț și soție. Cei doi îndrăgostiți au purtat ținute asemănătoare la Gala Ralph Lauren. JLo are o relație aparte cu această casă de modă, fiind locul în care și-a conceput cele trei rochii de mireasă pe care le-a purtat la ceremonia fastuoasă din data de 16 iulie 2022.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 octombrie 2022, 11:53 / Actualizat: 14 octombrie 2022, 16:17

Jennifer Lopez și soțul său nu ratează nicio ocazie prin care pot impresiona publicul. De data aceasta cuplul s-a afișat în Los Angeles. Alături de ei s-au aflat o mulțime de nume celebre care au venit să vadă show-ul de modă pregătit în cadrul Galei Ralph Lauren. Casa de modă și-a prezentat colecția de primăvară pentru anul 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut pentru prima dată pe covorul roșu în calitate de soț și soție

Prima apariție a cuplului a fost una strălucitoare. De când au devenit soț și soție aceștia nu au mai participat la evenimente publice, până acum. Jennifer și soul său au decis să poarte ținute care să se asorteze. Fanii au remarcat rapid acest lucru și au felicitat-o pe divă pe rețelele sociale, acolo unde au început să circule și primele imagini de la eveniment.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

Jennifer Loepz și Ben Affleck în timp ce se țin de mână la Gala Ralph Lauren
Jennifer și soțul său au fost surprinși în ipostaze tandre / Profimedia Images

Gala care s-a ținut la Los Angeles i-a permis divei să-și expună silueta într-o rochie neagră, mulată. Rochia superbă, cu un decolteu adânc, a fost asortată cu o pereche de tocuri. Nici accesoriile nu au lipsit din ținuta vedetei.

Reclamă

Cântăreața a optat pentru o pălărie neagră, dar și pentru un set de inele pe care l-a purtat alături de inelul de logodnă și verighetă. Soțul său Ben Affleck, a optat pentru un costum elegant. Cei doi îndrăgostiți au stat tot timpul unul lângă celălalt. JLo nu l-a scăpat o clipă din priviri pe Affleck. Soțul divei a ținut-o pe aceasta de mână și a condus-o de-a lungul covorului roșu.

Deși s-a zvonit că există neînțelegeri între cei doi, la Gala Ralph Lauren lucrurile au stat complet diferit. Ipostazele tandre au demonstrat că iubirea lor este mai puternică pe zi ce trece. Jennifer a fost atât de mândră de ținuta sa încât a postat o fotografie ți pe contul său de Instagram.

Diva le-a permis admiratorilor să arunce o privire mai atentă asupra bijuteriilor pe care le-a purtat, dar și a rochiei sale elegante.

Reclamă

Cum a evoluat căsnicia lui Jennifer Lopez în ultimele luni

Jennifer Lopez și Ben Affleck au început să se întâlnească din nou în luna aprilie a anului 2021. După ce au fost despărțiți pentru aproape 20 de ani, ei au dat-o o nouă șansă poveștii de iubire din trecut. Lucrurile au evoluat destul de rapid între cei doi.

Dacă la început au refuzat să se afișeze public, ulterior au devenit de nedespărțit. Imagini cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre au circulat peste tot pe internet. Jennifer și Affleck și-au dus relația la următorul nivel, iar în luna iulie 2022 au decis să se căsătorească.

A urmat o lună de miere spectaculoasă, în care Jennifer s-a simțit mai împlinită ca niciodată. Presa tabloidă spune că Jennifer și Affleck se ceartă tot mai des după căsătorie. Lucrurile nu mai funcționează la fel de bine între ei. Programul aglomerat și-a spus în cele din urmă cuvântul asupra lor.

Apropiații cântăreței spun că soțul acesteia este neatent. Diva este deranjată de faptul că acesta nu strânge niciodată după el și că obișnuiește să țipe atunci când se enervează.

Mai mult, Affleck s-a arătat a fi deranjat de faptul că soția sa este ”dependentă de muncă”. Jennifer are în continuare un program foarte aglomerat. Atunci când nu repetă pentru concerte, aceasta se află pe platourile de filmare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×