Reclamă

JLo și Ben Affleck se ceartă destul de des: „Este clar că nu e deloc fericit”

JLo și Ben Affleck se ceartă destul de des este informația care a luat pe toată lumea prin surpindere. Ceea ce părea un basm se pare că se transformă într-un vis urât. În aprilie 2021, proaspăt despărțită de Alex Rodriguez, vedeta s-a trezit din nou în brațele fostului logodnic Ben Affleck. Bennifer 2.0 s-a căsătorit de două ori anul acesta.

Publicat: 7 octombrie 2022, 8:13

"Jennifer plutea", a dezvăluit o persoană din interior. Acum, picioarele ei sunt bine ancorate pe pământ. Mai multe surse susțin că beatitudinea lunii de miere a dispărut rapid, în timp ce ea și Ben se străduiesc să se stabilească la Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo și Ben Affleck se ceartă destul de des

Ambii se confruntă cu cerințele carierei lor și stresul de a-și îmbina cele două familii se pare că și-a pus amprenta asupra poveștii lor de iubire. Ben îi are pe Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani și Samuel, 10 ani, cu fosta soție Jennifer Garner, în timp ce J. Lo îi are pe gemenii de 14 ani Emme și Max cu al treilea soț al ei, Marc Anthony. „S-au întors la grija muncii și a educației”, a spus sursa. „Realitatea s-a instalat”.

O a doua sursă a dezvăluit că Ben suferă mult din cauza conflictelor dintre ei. „Fericire conjugală? Mai degrabă haosul conjugal!”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez în timp ce își ia la revedere de la Ben Affleck de pe scara avionului privat din Los Angeles
JLo și-a luat la revedere de la iubitul său înainte să plece cu avionul privat / Profimedia Images
Reclamă

Presa tabloidă susține că cei doi se ceartă fără oprire. „Înainte de nuntă, Jennifer a făcut o performanță demnă de Oscar pentru Ben, prefăcându-se că este viitoarea soție perfectă și simplă”, au continuat aceștia. Ben a fost „orbit de dragoste”, a declarat a doua sursă, dar „nu și-a dat seama în ce se bagă”.

După luna de miere, lucrurile au început repede să fie influențate de realitate. Cei doi s-au certat din cauza garderobei lui și a obiceiurilor proaste. „Este un tip care poartă mereu blugi și tricou și acum Jennifer încearcă să-i spună ce poate și ce nu poate să poarte”, a spus o sursă pentru RadarOnline.com. De asemenea s-a mai spus că fumatul lui Ben a devenit, de asemenea, o problemă.

„Urăște absolut țigările lui Ben”, a explicat sursa. „El a promis că va renunța, dar cu toată sâcâiala ei, fumează mai mult ca niciodată”.

Reclamă

Nici cu copiii nu au reușit să rezolve problemele

De asemenea, este supărată pentru cât de dezordonat este el acasă. „Ben nu curăță după sine, ceea ce o irită al naibii pe Jennifer”, a dezvăluit o sursă din anturajul lor, susținând că a scos chiar și neprețuita colecție de motociclete a lui Ben în timp ce erau plecați fără să-i spună.

„Se știe că țipă la el și arată cu degetul”, a spus prima sursă pentru site-ul menționat mai sus. „Îi face pe oameni să se întrebe dacă îl confundă cu câinele!”

Dar cea mai mare sursă de dispută a fost îmbinarea celor două familii ale lor. În timp ce Emme și Seraphina se înțeleg de minune, prima sursă spune că „a-i face pe toți fericiți în același timp e aproape imposibil”.

Ben învață, de asemenea că noua lui mireasă este încă la fel de dependentă de muncă precum era atunci când și-au încheiat prima logodnă în 2004.

„L-a păcălit o vreme. Ben și-a dat seama că Jennifer este la fel de condusă de carieră”, a mai completat o sursă. Se pare că actorul a fost „dezamăgit” când noua lui soție a optat să rămână în urmă în Europa pentru a lucra. „A fost un semnal uriaș de trezire pentru el”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×