Reclamă

Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația lor din cauza divorțului. Ce se întâmplă între dintre cei doi

Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația lor din cauza divorțului modelului. Sunt prea multe detalii de gestionat. Cei doi preferă să nu lase la vedere viața personală pentru a nu da presei motive să publice informații despre ei.

Publicat: 29 septembrie 2022, 11:40 / Actualizat: 29 septembrie 2022, 15:49

PageSix a scris recent că superstarul a fost văzut cu modelul Emily Ratajkowski, deși nu se întâlnesc oficial. Acum se spune că el păstrează relația lor de prietenie discretă pentru că el și modelul sunt amândoi în mijlocul unor despărțiri publice care provoacă titluri în presa internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația lor

„Brad s-a întâlnit în liniște în ultimii doi ani. Își face griji că Angelina Jolie le va face rău copiilor lor, mai mult decât are o face deja, dacă are o iubită serioasă”, a spus o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Pitt, 58 de ani, și Jolie, 47 de ani, s-au despărțit în 2016. De atunci au fost blocați într-o luptă urâtă care a implicat scurgeri de înregistrări FBI, acuzații de violență domestică, o luptă pentru custodie și, cel mai recent, un proces de 250 de milioane de dolari pentru vinăria lor.

Între timp, Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, a cerut divorțul de Sebastian Bear-McClard. Ea a spus că acesta a înșelat-o. Bear-McClard nu a comentat public acuzațiile.

Deci, spune o sursă, relația dintre Brad și Emily este acum foarte discretă. Lucrurile dintre ei se dezvoltă cu pași mici.

Reclamă

„Emily este o hot mama. Brad știe că are o mulțime de drame din cauza divorțul ei”, a spus o persoană din interior. „El a avut destul sufert din cauza propriei sale drame.”

Ce se spune despre viața amoroasă a lui Brad Pitt

O sursă a mai spus anterior că cei doi au stat de mai multe ori împreună, dar Pitt nu se întâlnește serios cu nimeni.

Reclamă

„Au fost văzuți de câteva ori împreună”, a spus o sursă. Aceasta a adăugat că „a fost văzut” și cu alte persoane în ultimele luni. Ei au adăugat: „Rămâneți pe fază”.

Ratajkowski tocmai a cerut divorțul luna aceasta. Tot PageSix a dat vestea în iulie că cuplul se despărte după patru ani de căsătorie.

Pitt și Jolie au fost declarați divorțați în 2019. Au șase copii: Maddox, 21 de ani, Pax, 18 ani, Zahara, 17 ani, Shiloh, 16 ani și gemenii Vivienne și Knox, 14 ani.

Fostul cuplu este, de asemenea, blocat în prezent într-un proces juridic complicat care implică mai multe procese pentru proprietatea Chateau Miraval.

Pitt susține că Jolie și-a vândut acțiunile unei filiale a masivei firme de băuturi alcoolice. Actorul o acuză pe fosta soție că nu i-a oferit dreptul de refuz. Ea susține că a încercat să „preia controlul” în procedurile de divorț și custodie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×