Reclamă

Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația lor din cauza divorțului. Ce se întâmplă între dintre cei doi

Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația lor din cauza divorțului modelului. Sunt prea multe detalii de gestionat. Cei doi preferă să nu lase la vedere viața personală pentru a nu da presei motive să publice informații despre ei.

Publicat: 29 septembrie 2022, 11:40 / Actualizat: 29 septembrie 2022, 15:49

PageSix a scris recent că superstarul a fost văzut cu modelul Emily Ratajkowski, deși nu se întâlnesc oficial. Acum se spune că el păstrează relația lor de prietenie discretă pentru că el și modelul sunt amândoi în mijlocul unor despărțiri publice care provoacă titluri în presa internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația lor

„Brad s-a întâlnit în liniște în ultimii doi ani. Își face griji că Angelina Jolie le va face rău copiilor lor, mai mult decât are o face deja, dacă are o iubită serioasă”, a spus o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Pitt, 58 de ani, și Jolie, 47 de ani, s-au despărțit în 2016. De atunci au fost blocați într-o luptă urâtă care a implicat scurgeri de înregistrări FBI, acuzații de violență domestică, o luptă pentru custodie și, cel mai recent, un proces de 250 de milioane de dolari pentru vinăria lor.

Între timp, Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, a cerut divorțul de Sebastian Bear-McClard. Ea a spus că acesta a înșelat-o. Bear-McClard nu a comentat public acuzațiile.

Deci, spune o sursă, relația dintre Brad și Emily este acum foarte discretă. Lucrurile dintre ei se dezvoltă cu pași mici.

Reclamă

„Emily este o hot mama. Brad știe că are o mulțime de drame din cauza divorțul ei”, a spus o persoană din interior. „El a avut destul sufert din cauza propriei sale drame.”

Ce se spune despre viața amoroasă a lui Brad Pitt

O sursă a mai spus anterior că cei doi au stat de mai multe ori împreună, dar Pitt nu se întâlnește serios cu nimeni.

Reclamă

„Au fost văzuți de câteva ori împreună”, a spus o sursă. Aceasta a adăugat că „a fost văzut” și cu alte persoane în ultimele luni. Ei au adăugat: „Rămâneți pe fază”.

Ratajkowski tocmai a cerut divorțul luna aceasta. Tot PageSix a dat vestea în iulie că cuplul se despărte după patru ani de căsătorie.

Pitt și Jolie au fost declarați divorțați în 2019. Au șase copii: Maddox, 21 de ani, Pax, 18 ani, Zahara, 17 ani, Shiloh, 16 ani și gemenii Vivienne și Knox, 14 ani.

Fostul cuplu este, de asemenea, blocat în prezent într-un proces juridic complicat care implică mai multe procese pentru proprietatea Chateau Miraval.

Pitt susține că Jolie și-a vândut acțiunile unei filiale a masivei firme de băuturi alcoolice. Actorul o acuză pe fosta soție că nu i-a oferit dreptul de refuz. Ea susține că a încercat să „preia controlul” în procedurile de divorț și custodie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×