Reclamă

Brad Pitt a explicat de ce a purtat o fustă la premiera filmului Bullet Train din Berlin. Declarațiile actorului au fost surprinzătoare pentru fani

La mai puțin de o lună de la premiera filmului Bullet Train din Berlin, Brad Pitt a explicat de ce a purtat o fustă. Declarațiile actorului au luat prin surprindere admiratorii din lumea întreagă.  Vedeta în vârstă de 58 de ani a oferit mai multe informații atunci când s-a aflat pe covorul roșu în Los Angeles.

Publicat: 3 august 2022, 12:15

Actorii filmului Bullet Train se află în turul oficial de promovare al producției. De data aceasta Pitt și-a făcut apariția pe covorul roșu în Los Angeles. Jurnaliștii au profitat de ocazie pentru a-i pune actorului mai multe întrebări privind alegerile sale vestimentare din ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a explicat de ce a purtat o fustă la premiera filmului Bullet Train din Berlin

La premiera din Los Angeles, Pitt a ales să vină îmbrăcat într-un costum verde din două piese. Vedeta serii a fost colega sa de platou, Joey King. Tânăra de 23 de ani și-a lăsat la vedere bustul generos. Paparazzi au pozat-o din toate unghiurile, iar imaginile cu ea au devenit virale pe internet.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt în Galeria Foto!

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu la premiera filmului Bullet Train din Berlin
Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood / Profimedia Images

Tot la capitolul vestimentație, Pitt a fost intervievat cu privire la o alegere atipică pe care a făcut-o în urmă cu mai puțin de o lună. La premiera filmului Bullet Train din Berlin, fostul soț al Angelinei Jolie a apărut pe covorul roșu purtând o fustă.

Reclamă

Imaginile cu actorul au rămas în istorie și au fost multe zile la rândul subiectul de discuție al admiratorilor din mediul online. Presa internațională s-a întrebat atunci care a fost motivul pentru care vedeta a ales o astfel de ținută.

De data aceasta, Brad Pitt a explicat de ce a a purtat o fustă la premiera filmului Bullet Train. Explicația actorului a fost oferită pentru publicația Variety și a fost una scurtă și concisă.

”Nu știu exact de ce am ales acea ținută. O să murim toți la un moment dat, așa că ar fi bine să trăim cum ne place”.

Reclamă

Declarațiile actorului au fost surprinzătoare pentru admiratorii din întreaga lume. Fanii nu se așteptau la un astfel de răspuns din partea sa, scrie publicația DailyMail. Cu toate acestea,  Pitt a mai vorbit în trecut despre introducerea fustelor ca articol vestimentar masculin.

Ce crede Brad Pitt despre fuste ca articol vestimentar pentru bărbați

Brad Pitt a explicat de ce a purtat o fustă la premiera filmului Bullet Train din Berlin. Actorul a anticipat purtarea fustelor încă din anul 2004.

Actorul a vorbit despre acest trend într-un interviu din trecut pentru British Vogue. Actorul era convins de faptul că domnii nu vor refuza să cupere fuste în viitor.

”Bărbații vor adopta acest trend și vor include fustele în garderoba lor. Asta e predicția mea. Trebuie să fim realiști, grecii antici au purtat fuste în vremea lor. Moda se reîntoarce”.

De-a lungul timpului actorul a atras atenția asupra sa cu ținutele nonconformite pe care le-a ales. Acesta a luat parte chiar la o ședință foto realizată de Mark Seliger pentru coperta revisteii Rolling stone 1999. În cadrul acelui proiect Pitt a schimbat mai multe rochii.

Imaginile au apărut în presa internațională cu puțin înainte ca Pitt să se căsătorească cu Jennifer Aniston. Pitt nu a ținut niciodată cont de părerile celor din jur. De-a lungul timpului stilul său vestimentar a trecut printr-o mulțime de transformări.

De data aceasta pare că Pitt își dorește să experimenteze mai mult când vine vorba de alegerile vestimentare pe care le face.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×