Reclamă

Brad Pitt nu vrea să fie fotografiat atunci când se întâlnește cu copiii lui. Ce au declarat apropiații actorului

Brad Pitt nu vrea să fie fotografiat atunci când se întâlnește cu copiii lui. Se pare că actorul ar fi deranjat de prezența constantă a celor care încearcă să fie pe urmele sale. Cele mai recente dezvăluiri au fost făcute de apropiații starului din Bullet Train.

Publicat: 22 iulie 2022, 7:07

Brad Pitt este în general un actor care încearcă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Deși divorțul său de Angelina Jolie a fost puternic mediatizat, Pitt încearcă să controleze cu atenție celelalte aspecte ale vieții sale. Vedeta preferă ca întâlnirile cu copiii pe care îi are cu Jolie să fie discrete și ferite de ochii curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt nu vrea să fie fotografiat atunci când se întâlnește cu copiii lui

Brad Pitt a mers recent în Italia. Actorul și-a dorit să le facă o vizită copiilor. La momentul la care Pitt a făcut această vizită, gemenii Knox și Vivienne aniversau vârsta de 14 ani.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt în Galeria Foto!

Brad Pitt, cu sacou și pălărie, își poartă fiul în brațe
Brad Pitt își poartă fiul în brațe / Profimedia Images

Actorul a reușit să-și vadă copii și să țină momentul intim, ferit de ochii curioșilor. Paparazzi au reușit să-l surprindă pe actor doar în momentul în care a coborât în aeroportul din Italia. Acesta a avut tot timpul în spatele său o chitară, iar admiratorii acestuia au presupus că Pitt a pregătit un moment muzical pentru gemenii Knox și Vivienne.

Reclamă

Conform publicațiilor internaționale, Pitt s-a întâlnit în Italia cu Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne. Procesul privind custodia copiilor săi nu s-a terminat încă.

Jolie și Pitt încă se luptă pentru a obține custodia deplină a copiilor. Un apropiat al actorului a declarat că Brad Pitt nu vrea să fie fotografiat atunci când se întâlnește cu copii lui.

”Copiii s-au întâlnit cu el undeva unde să nu fie văzuți de cei din jur. Brad trăiește și respiră doar pentru copii lui. Familia este tot ce are mai drag pe lume”.

Reclamă

Ce reacție a avut Angelina Jolie atunci când Pitt a venit în Italia

Brad Pitt și Angelina Jolie împart momentan custodia celor șase copii. Se pare că actrița este foarte strictă cu programul adolescenților și încearcă să-l respecte. În același sens, Pitt trebuie să se adapteze programului pentru a-și putea vedea copiii în continuare.

O sursă apropiată a actriței a făcut câteva dezvăluiri din seara în care Pitt a mers în Italia să-și vadă copii. Se pare că Jolie ”s-a simțit ușurată” că Pitt a reușit să ajungă la timp și ”a fost profund impresionată” de gestul fostului soț.

”Angelina încearcă să respecte programul copiilor. A fost încântată să vadă că Pitt a venit până în Roma să-și vadă copii. A reușit să ajungă la tip pentru aniversarea gemenilor Knox și Vivienne. A însemnat foarte mult pentru ea această călătorie pe care Pitt a făcut-o. Încearcă să se asigure că tatăl lor petrece suficient timp cu ei, în special la ocazii precum aniversările sau vacanțele lor”.

Apropiații Angelinei spun că diva apreciază fiecare gest pe care Pitt îl face pentru copii lor. Ea și Pitt au un program aglomerat în această perioadă, lucru care le îngreunează întâlnirile.

Jolie se află în prezent în Italia, iar copiii săi au fost văzuți de fotografi alături de ea. Pitt va fi plecat în turneu pentru a promova cel mai recent film în care joacă, Bullet Train. Cea mai recentă apariție a actorului a avut loc la Berlin, acolo unde a fost poza într-o fustă maro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×