Reclamă

Brad Pitt nu vrea să fie fotografiat atunci când se întâlnește cu copiii lui. Ce au declarat apropiații actorului

Brad Pitt nu vrea să fie fotografiat atunci când se întâlnește cu copiii lui. Se pare că actorul ar fi deranjat de prezența constantă a celor care încearcă să fie pe urmele sale. Cele mai recente dezvăluiri au fost făcute de apropiații starului din Bullet Train.

Publicat: 22 iulie 2022, 7:07

Brad Pitt este în general un actor care încearcă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Deși divorțul său de Angelina Jolie a fost puternic mediatizat, Pitt încearcă să controleze cu atenție celelalte aspecte ale vieții sale. Vedeta preferă ca întâlnirile cu copiii pe care îi are cu Jolie să fie discrete și ferite de ochii curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt nu vrea să fie fotografiat atunci când se întâlnește cu copiii lui

Brad Pitt a mers recent în Italia. Actorul și-a dorit să le facă o vizită copiilor. La momentul la care Pitt a făcut această vizită, gemenii Knox și Vivienne aniversau vârsta de 14 ani.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt în Galeria Foto!

Brad Pitt, cu sacou și pălărie, își poartă fiul în brațe
Brad Pitt își poartă fiul în brațe / Profimedia Images

Actorul a reușit să-și vadă copii și să țină momentul intim, ferit de ochii curioșilor. Paparazzi au reușit să-l surprindă pe actor doar în momentul în care a coborât în aeroportul din Italia. Acesta a avut tot timpul în spatele său o chitară, iar admiratorii acestuia au presupus că Pitt a pregătit un moment muzical pentru gemenii Knox și Vivienne.

Reclamă

Conform publicațiilor internaționale, Pitt s-a întâlnit în Italia cu Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne. Procesul privind custodia copiilor săi nu s-a terminat încă.

Jolie și Pitt încă se luptă pentru a obține custodia deplină a copiilor. Un apropiat al actorului a declarat că Brad Pitt nu vrea să fie fotografiat atunci când se întâlnește cu copii lui.

”Copiii s-au întâlnit cu el undeva unde să nu fie văzuți de cei din jur. Brad trăiește și respiră doar pentru copii lui. Familia este tot ce are mai drag pe lume”.

Reclamă

Ce reacție a avut Angelina Jolie atunci când Pitt a venit în Italia

Brad Pitt și Angelina Jolie împart momentan custodia celor șase copii. Se pare că actrița este foarte strictă cu programul adolescenților și încearcă să-l respecte. În același sens, Pitt trebuie să se adapteze programului pentru a-și putea vedea copiii în continuare.

O sursă apropiată a actriței a făcut câteva dezvăluiri din seara în care Pitt a mers în Italia să-și vadă copii. Se pare că Jolie ”s-a simțit ușurată” că Pitt a reușit să ajungă la timp și ”a fost profund impresionată” de gestul fostului soț.

”Angelina încearcă să respecte programul copiilor. A fost încântată să vadă că Pitt a venit până în Roma să-și vadă copii. A reușit să ajungă la tip pentru aniversarea gemenilor Knox și Vivienne. A însemnat foarte mult pentru ea această călătorie pe care Pitt a făcut-o. Încearcă să se asigure că tatăl lor petrece suficient timp cu ei, în special la ocazii precum aniversările sau vacanțele lor”.

Apropiații Angelinei spun că diva apreciază fiecare gest pe care Pitt îl face pentru copii lor. Ea și Pitt au un program aglomerat în această perioadă, lucru care le îngreunează întâlnirile.

Jolie se află în prezent în Italia, iar copiii săi au fost văzuți de fotografi alături de ea. Pitt va fi plecat în turneu pentru a promova cel mai recent film în care joacă, Bullet Train. Cea mai recentă apariție a actorului a avut loc la Berlin, acolo unde a fost poza într-o fustă maro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×