Reclamă

Brad Pitt a mers Italia pentru a-și vizita copiii. Gemenii Knox și Vivienne au împlinit 14 ani

Brad Pitt a mers în Italia pentru a-și vizita copiii. Actorul a fost fotografiat în aeroportul din Roma. Gemenii Knox și Vivienne Jolie-Pitt au împlinit vârsta de 14 ani. Tatăl lor a vrut să fie prezent la aniversare și le-a făcut o vizită surpriză.

Publicat: 13 iulie 2022, 10:39

Fostul soț al Angeline Jolie a dovedit că este un tată implicat. În ciuda faptului că divorțul dintre Jolie și Pitt a ținut primele pagini de-a lungul timpului, actorul internațional își dorește să aibă o legătură strânsă cu copiii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a mers Italia pentru a-și vizita copiii

Chiar dacă are un program foarte încărcat, Pitt și-a făcut timp pentru a lua un avion cu destinația Italia. Actorul a zburat până la Roma doar pentru a fi alături de copiii săi și a celebra aniversarea acestora. Efortul actorului nu a trecut neobservat, spun apropiații Angelinei.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt și Angelina Jolie în Galeria Foto!

Angelina Jolie într-o rochie verde însărcinată cu Brad Pitt pe covorul roșu la festivalul de la Cannes din 2008
Angelina Jolie este în plin proces de divorț cu actorul Brad Pitt / Getty Images

Se pare că vedeta a fost impresionată de gestul fostului soț. Angelina Jolie și copiii săi se află în prezent la Roma. Actrița este ocupată cu filmările documentarului pe care îl regizează, Without Blood. Programul încărcat a făcut-o pe vedetă să fie neliniștită cu privire la aniversarea gemenilor.

Reclamă

Cu toate acestea, Jolie s-a putut liniști în momentul în care Pitt și-a făcut apariția la timp pentru a celebra aniversarea celor doi. O sursă apropiată a actriței a declarat că gestul fostului soț ”a însemnat foarte mult” pentru Jolie.

”Întotdeauna depune un efort considerabil pentru a se asigura că adolescenții ei petrec suficient timp cu tatăl lor, în special în astfel de ocazii, precum aniversările sau vacanțele.”

”Jolie a fost puțin stresată de această situație, mai ales că programul o ține tot timpul ocupată. Pitt a făcut un efort considerabil pentru a reuși să-și potrivească programul cu cel al Angelinei. Acest lucru nu a trecut neobservat de fosta lui soție.”

Reclamă

În ciuda faptului că s-au revăzut, se pare că legăturile dintre cei doi foști soți sunt la fel de instabile. Jolie și Pitt nu comunică foarte des unul cu celălalt, spune sursele externe. Fotografii au fost la fiecare pas și au încercat să-i surprindă împreună cu ocazia aniversării gemenilor Knox și Vivienne.

Cu toate acestea, paparazzi au reușit să surprindă doar câteva fotografii cu Pitt în aeroportul din Roma.

Cum decurg lucrurile între Angelina Jolie și Brad Pitt

Brad Pitt a mers în Italia pentru a-și vizita copiii, iar acest lucru a fost profund apreciat de fosta sa soție. Totuși, apropiații fostului cuplu spun că lucrurile nu s-au îmbunătățit între cei doi. Jolie și Pitt se află în continuare în proces de divorț și se luptă pentru a obține custodia copiilor.

Vizita lui Pitt a contat pentru vedetă, însă acest lucru nu schimbă cu nimic trecutul tumultos.

”Angelina și Brad nu păstrează legătura nici măcar virtual. Tot ceea ce se discută, inclusiv programul copiilor, se face printr-un terț. Cei doi încă se luptă pentru a obține custodia copiilor. Însă Angelina face tot posibilul ca adolescenții să nu simtă lipsa tatălui lor. Actrița își dorește ca aceștia să aibă o relație sănătoasă cu tatăl lor, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat între ea și Brad.”

Jolie și Pitt au șase copii. Knox, Vivienne și Shiloh sunt copiii lor biologici, în timp ce Zahara, Pax și Maddox au fost adoptați de cei doi.

Sursele spun că Pitt sa bucurat de timpul petrecut cu copiii săi în Roma. Există posibilitatea ca actorul să le fi pregătit acestora un moment muzical, mai ales că a fost fotografiat cu o chitară în aeroportul din Roma.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×