Reclamă

Angelina Jolie și Salma Hayek au ieșit la cumpărături în Roma. Cele două actrițe au fost însoțite de fiicele lor

Angelina Jolie și Salma Hayek au ieșit împreună la cumpărături în Roma. Cele două actrițe au luat o pauză de la filmări și s-au relaxat în compania fiicelor lor. Salma joacă în filmul without Blood care este regizat de Jolie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 iulie 2022, 7:05

Între Angelina Jolie și Salma Hayek a existat întotdeauna o prietenie frumoasă. După ce au petrecut cea mai mare parte a timpului împreună pe platourile de filmare ale producției Eternals, de data aceasta cele două lucrează împreună la un nou proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie și Salma Hayek au ieșit la cumpărături în Roma

Salma Hayek și Angelina Jolie au fost pozate la fiecare pas de fotografii prezenți. Cele două vedete și-au luat fiicele pentru a petrece mai mult timp împreună. Angelina a fost însoțită de Zahara și de Vivienne Jolie Pitt.

Vezi mai multe imagini cu cele două actrițe la cumpărături în Galeria Foto!

Angelina Jolie și Salma Hayek au ieșit la cumpărături împreună cu fiicele lor pe străzile aglomerate din Roma
Salma Hayek și Angelina Jolie au fost pozate la fiecare pas de fotografii prezenți / Profimedia Images

Adolescentele au optat pentru ținute casual și au încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra lor. Salma a fost văzută alături de fiica sa în vârstă de 14 ani, Valentina Paloma Pinault. Se pare că adolescenta are o relație foarte bună cu fiicele Angelinei.

Reclamă

În timp ce Salma și Jolie sunt ocupate cu proiectul Without Blood, fiicele acestora își petrec vara într-un mod cât se poate de productiv. Acestea au fost pozate recent la un curs de gătit. Deși sunt departe de casă, ele reușesc să-și facă amintiri de neuitat și să se distreze împreună.

Jolie și Hayek nu pot decât să fie mândre de copiii lor. Pentru această ieșire în oraș, Hayek a optat pentru o ținută casual. Vedeta a purtat ochelari de sare pentru a se proteja de lumina puternică și a încercat să treacă neobservată.

Jolie pe de altă parte a fost o adevărată pată de culoare. După ce fotografii au pozat-o pe vedetă deseori în ținute albe, simple, de această dată a ales un costum din două piese într-o nuanță de orange.

Reclamă

Vedeta a fost foarte atentă la fiicele sale pe care nu le-a scăpat o clipă din priviri. Întreaga zi a decurs foarte bine pentru cele două actrițe și fiicele lor.

Angelia Jolie și Salma Hayek au o prietenie sârnsă

Angelina Jolie și Salma Hayek au ieșit împreună la cumpărături în Roma. Cel două actrițe au dovedit din nou că au o relație de prietenie foarte strânsă. Jolie nu a stat pe gânduri atunci când a ales-o pe Salma pentru a juca în filmul pe care îl regizează.

Actrița urmează să petreacă mai multe săptămâni în Italia. Vedeta a semnat un contract de trei ani cu Freemantle, în urma acestuia ea va produce mai multe filme și documentare. Jolie este foarte atentă și grijulie în noul său rol de regizor.

Aceasta îi explică Salmei fiecare scenă în parte pentru a ajunge la rezultatul dorit. Cele două se înțeleg foarte bine și datorită timpului pe care l-au petrecut în trecut împreună. Angelina a fost pe lista de invitați apropiați la aniversarea Salmei de anul trecut.

Salma vorbește de fiecare dată cu emoție în glas despre prietena sa. În trecut Hayek a declarat că este ”mișcată” de implicarea pe care Jolie o are față de copiii săi și de proiectele umanitare pe care le desfășoară. Această conexiune strânsă dintre Jolie și Hayek contribuie la realizarea cu succes a filmului Without Blood.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×