Reclamă

Angelina Jolie regizează viitorul ei film „Without Blood” într-o locație din Italia. Actrița a atras toate privirile cu silueta ei

Angelina Jolie regizează viitorul ei film „Without Blood” într-o locație din Italia. Actrița a fost văzută pe platourile de filmare, iar silueta ei a fost punctul de interes al presei.

Publicat: 18 iunie 2022, 7:16

Actrița în vârstă de 47 de ani a îmbrăcat un costum alb. Și-a acoperit fața cu o mască neagră în timp ce era alături de echipa ei de producție la o fermă fortificată din Crispiano, Italia, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie regizează viitorul ei film

Ținuta vaporoasă a câștigătoarei Premiului Academiei era compusă dintr-un top lung fără mâneci, cu guler și pantaloni largi.

Frumoasa actriță și-a purtat părul legat la spate, sub o pălărie de paie care avea o panglică neagră. Starul din Mr. and Mrs. Smith și-a accesorizat ținuta cu un colier delicat de aur și un ceas tot din aur.

Actrița Eternals a fost înconjurată de personalul de producție. Aceasta a fost fotografiată în timp ce se plimba pe terenul fermei fortificate, cunoscută drept „masseria” în regiunea Puglia din Italia. Ea a fost văzută stând lângă un actor mai în vârstă care părea să aibă machiaj însângerat pe frunte.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Angelina Jolie, fotografiată în Italia, pe platourile regizorale ale noului ei film
Actrița în vârstă de 47 de ani a îmbrăcat un costum alb / Profimedia Images

Săptămâna trecută, Hollywood Reporter a confirmat că producția filmului este în desfășurare. Potrivit THR, Angelina scrie și produce proiectul, iar filmările au loc în regiunile Puglia și Basilicata din sudul Italiei.

De asemenea, tot Angelina Jolie este cea care a scris scenariul. Acesta se bazează pe cel mai bine vândut roman cu același nume al autorului italian Alessandro Baricco. Salma Hayek Pinault și actorul mexican Demián Bichir vor juca în film. Producția este descrisă drept „povestea căutării unei fete aflate în proces de răzbunare și vindecare într-o perioadă de conflict”.

Reclamă

Într-o declarație anterioară, Angelina a spus: „Sunt onorată să fiu aici în Italia pentru a aduce acest material cu totul special. Sunt onorată că am primit încredințarea de către Alessandro Baricco pentru adaptarea cărții sale. Are poezie, emoție și un mod unic de a privi războiul și întrebările pe care le pune cu privire la ceea ce căutăm după traume, pierderi sau nedreptate”.

Without Blood va fi produs de Freemantle, Jolie Productions, The Apartment Pictures, o companie Fremantle și De Maio Entertainment, cu distribuția Freemantle.

Angelina Jolie are mai multe proiecte în derulare

Filmul este primul proiect dintr-un contract de trei ani pe care Angelina l-a încheiat cu Freemantle. Actrița va juca și va produce mai multe filme, emisiuni TV și documentare.

Într-o declarație, vedeta Maleficent a spus că „libertatea de a spune povești importante și de a le aduce unui public global” este în centrul înțelegerii.

Ea a adăugat: „Sunt încântată să lucrez cu o echipă atât de pasionată și de viitor. Care are o perspectivă internațională”.

Potrivit Deadline, proiectele predate lui Jolie în cadrul acordului vor fi decise „de la caz la caz”. Ea „caută să spună povești sofisticate, puternice și orientate internațional, inclusiv proiecte în limba locală”.

CEO-ul global al Fremantle, Jennifer Mullin, a declarat: „Fremantle și Angelina împărtășesc pasiunea și ambiția de a spune povești captivante de peste tot în lume. Pentru toată lumea. Suprimăm și sprijinim independența creativă a partenerilor noștri. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Angelina pentru a aduce povești puternice și unice unui public global”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×