Reclamă

Prima apariție a lui Denise Richards cu fiica sa după mai bine de un an. Sami s-a mutat cu tatăl ei, Charlie Sheen

Prima apariție a lui Denise Richards cu fiica sa după mai bine de un an. Pare că relația lor este una bună acum. Cele două au avut momente tensionate în trecut, iar tânăra a decis să se mute cu tatăl ei, Charlie Sheen.

Publicat: 11 mai 2022, 7:37 / Actualizat: 11 mai 2022, 12:10

Recent, Bond girl în vârstă de 51 de ani și modelul de 18 ani s-au fotografiat împreună pentru prima dată după mai bine de un an de zile. Cele două sunt zâmbitoare în poza de la restaurantul italian Giorgio Baldi din Santa Monica, California, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a lui Denise Richards cu fiica sa

Sami a purtat un pulover mov cu roșu. Părul l-a avut lăsat liber pe spate. Adolescenta a optat pentru cercei mari, aurii, care se potriveau cu colierul ei dublu. Mama sa, Denise, a purtat o cămașă verde lejeră pe sub o jachetă de culoare albă.

Sami a fost cea care a postat selfie-urile pe contul ei de Instagram. „La mulți ani de ziua mamei! Te iubesc atât de mult mama. Nu ai idee cât de recunoscătoare sunt că te am în viața mea”.

Cele două au fost văzute ultima dată într-o fotografie împreună în decembrie 2020 în timp ce se aflau în vacanță. Atunci au mers în călătorie cu soțul lui Denise, Aaron Phypers, dar și cu surorile lui Sami, Lola și Eloise.

Reclamă

O altă fiică celebră, care a fost recent surprinsă în public este Shiloh Jolie-Pitt. Din fericire, tânăra are o relație bună cu mama sa, Angelina Jolie.

Cum i-a urat actrița la mulți ani fiicei sale

Mama și fiica par să se apropie din ce în ce mai mult după ce au avut parte de mai multe tensionate în anul 2021. În aprilie, Denise a distribuit o postare cu fotografii din trecut pentru a sărbători împlinirea vârstei de 18 ani a lui Sami.

Reclamă

„Într-o clipă ai 18 ani!”, a scris fosta vedetă Playboy.

„La mulți ani, frumoasa mea Sami. Te iubesc atât de mult. În privat, multe alte cuvinte de împărtășit cu tine. Te iubesc necondiționat și sunt binecuvântată și recunoscătoare să fiu mama ta. Și Nana se uită în jos și sărbătorește cu tine. Te iubesc, draga mea Sami. La mulți ani de 18 ani!”

Apărând la Jeff Lewis Live de la SiriusXM, Denise a spus: „Sincer, am o relație tensionată cu ea. Este foarte greu. Știu că ne vom întoarce unde am fost în cele din urmă, dar acum, este încordată. Evident că mi-ar plăcea ca ea să locuiască cu mine. Ea a trăit cu mine în toți acești ani. Dar cred că este foarte greu să crești adolescenți acum și mai ales în Los Angeles când există acces la orice. Nu am crescut cu Postmates și Uber”.

De ce a plecat Sami din casa mamei sale

Starul The Real Housewives Of Beverly Hills, care o are și pe fiica Lola în vârstă de 16 ani, cu Charlie, și pe fiica adoptivă de 10 ani, Eloise, a insistat că nu este o „mamă strictă”, dar are „reguli și limite”.

Actrița trecea printr-o perioadă „dificilă” cu Sami, dar a recunoscut că i-ar plăcea ca adolescenta să se mute înapoi cu ea după ce a plecat anul trecut să locuiască cu tatăl ei, actorul Charlie Sheen.

Denise a adăugat: „Există anumite reguli și le aplic. Și la Sheen la fel. Dar există reguli diferite la acea casă și asta e în regulă.

Denise a confirmat că Sami „nu este la școală” în acest moment și a recunoscut că nu este „de acord cu anumite lucruri” pe care le face fiica ei: „Dar e în regulă. Putem fi de acord să nu fim de acord”.

Sami a susținut anterior că proprietatea în care locuia cu Denise și soțul ei Aaron Phypers era o „casă a iadului”.

Într-un videoclip distribuit pe TikTok, ea a scris alături de imagini, plângând: „Azi cu un an în urmă. Prinsă într-o casă abuzivă, mă urăsc, treceau zile fără să mănânc sau să dorm, eram deprimată, uram școala etc”.

Filmarea s-a întrerupt mai apoi, iar Sami a apărut zâmbind: „Acum, în sfârșit m-am mutat din casa iadului, am avut parte de o călătorie spirituală, am 2 pisici, sunt fericită, plină de iubire de sine și am abandonat liceul :)”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×