Reclamă

Regina nu va susține discursul de la deschiderea Parlamentului. E pentru prima dată în 59 de ani când se întâmplă acest lucru

Regina nu va susține discursul de la deschiderea Parlamentului. The Sun scrie că Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, a luat decizia de a nu participa din cauza unor probleme de mobilitate. Această decizie a stârnit noi temeri în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Publicat: 10 mai 2022, 11:18

În schimb, Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, este cel care o va înlocui mama sa în Parlament. Este pentru prima dată în ultimii 59 de ani când Regina nu a participat la deschiderea Parlamentului.

Regina nu va susține discursul de la deschiderea Parlamentului

Luna trecută, Regina s-a retras de la un eveniment din ziua de Paște care era organizata la Capela St George de la Castelul Windsor.

Retragerea de la deschiderea de stat a Parlamentului stârnește noi temeri de sănătate
Regina va rata deschiderea de stat a Parlamentului pentru prima dată în 59 de ani.

Totul se întâmplă din cauza problemelor ei de mobilitate care s-au agravat mai mult.

Regina Elisabeta, la deschiderea Parlamentului în 2021
Regina Elisabeta a fost ținută de mână de Prințul Charles la deschiderea Parlamentului în 2021 / Getty Images
Reclamă

Ea și-a dorit să se retragă după ce a vorbit cu medicul ei. Prințului Charles, în vârstă de 73 de ani, i s-a acordat puterea de a ține discursul televizat alături de Prințul William. E o schimbare istorică a protocolului. Faptul că nu va susține discursul în Parlament a stârnit temeri noi pentru stare de sănătatea Reginei cu doar o lună înainte de Jubileul de Platină.

Palatul Buckingham a confirmat că Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, nu va participa la ceremonia de astăzi de la Westminster din cauza „problemelor episodice de mobilitate”. În schimb, ea a emis un decret regal care le permite fiului Charles, în vârstă de 73 de ani, și nepotului William, în vârstă de 39 de ani, să acționeze în locul ei doar pentru o zi.

Cei doi vor deschide „în comun” noua sesiune a Parlamentului în numele ei în calitate de consilieri de stat. Tronul ei va sta gol. Se pare că Coroana Statului Imperial va fi în Parlament, dar Prințul Charles nu o va purta.

Reclamă

Care este relația Reginei Elisabeta cu nepoții și strănepoții săi

Pentru toți cei din jurul ei, ea este „Majestatea Voastră” sau „Doamna”, dar pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, Regina este pur și simplu: „Gan-gan”.

Iar Regina Elisabeta iubește porecla, asumându-și rolul. Ea pur și simplu este încântată să aleagă cadouri pentru cei 12 strănepoți ai săi. Îi învață să călărească și chiar să se bucure de joacă în piscina de la Palatul Buckingham.

Când Regina a urcat pe tron ​​în 1952, era o tânără mamă pentru Charles și Anne. După nașterea lui Andrew și a lui Edward, bonele stricte și îndatoririle regale au fost o presiune imensă pentru că nu mai avea timp de familia sa.

Află de aici câți copii are Regina Elisabeta a II-a și ce relație are cu fiecare dintre ei.

Totul a fost însă foarte diferit când a devenit „bunicuță” în 1977, odată cu nașterea lui Peter Philips. Pur și simplu s-a îndrăgostit de el. De sora lui Zara, de Prințul William, de Prințul Harry, de Prințesa Beatrice și de Prințesa Eugenie.

Regina în vârstă de 96 de ani a devenit, de asemenea, apropiată de cei mai mici nepoți ai ei. E vorba de Lady Louise, de 18 ani, și James, vicontele Severn, de 14 ani. Copiii Prințului Edward și ai lui Sophie o vizitează în mod regulat la Castelul Windsor.

Un fost curtean a observat: „Reginei îi place foarte mult familia ei. Îi place să-i aibă în preajmă, în special pe nepoții și strănepoții săi.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×