Reclamă

Regina nu va susține discursul de la deschiderea Parlamentului. E pentru prima dată în 59 de ani când se întâmplă acest lucru

Regina nu va susține discursul de la deschiderea Parlamentului. The Sun scrie că Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, a luat decizia de a nu participa din cauza unor probleme de mobilitate. Această decizie a stârnit noi temeri în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Publicat: 10 mai 2022, 11:18

În schimb, Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, este cel care o va înlocui mama sa în Parlament. Este pentru prima dată în ultimii 59 de ani când Regina nu a participat la deschiderea Parlamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina nu va susține discursul de la deschiderea Parlamentului

Luna trecută, Regina s-a retras de la un eveniment din ziua de Paște care era organizata la Capela St George de la Castelul Windsor.

Retragerea de la deschiderea de stat a Parlamentului stârnește noi temeri de sănătate
Regina va rata deschiderea de stat a Parlamentului pentru prima dată în 59 de ani.

Totul se întâmplă din cauza problemelor ei de mobilitate care s-au agravat mai mult.

Regina Elisabeta, la deschiderea Parlamentului în 2021
Regina Elisabeta a fost ținută de mână de Prințul Charles la deschiderea Parlamentului în 2021 / Getty Images
Reclamă

Ea și-a dorit să se retragă după ce a vorbit cu medicul ei. Prințului Charles, în vârstă de 73 de ani, i s-a acordat puterea de a ține discursul televizat alături de Prințul William. E o schimbare istorică a protocolului. Faptul că nu va susține discursul în Parlament a stârnit temeri noi pentru stare de sănătatea Reginei cu doar o lună înainte de Jubileul de Platină.

Palatul Buckingham a confirmat că Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, nu va participa la ceremonia de astăzi de la Westminster din cauza „problemelor episodice de mobilitate”. În schimb, ea a emis un decret regal care le permite fiului Charles, în vârstă de 73 de ani, și nepotului William, în vârstă de 39 de ani, să acționeze în locul ei doar pentru o zi.

Cei doi vor deschide „în comun” noua sesiune a Parlamentului în numele ei în calitate de consilieri de stat. Tronul ei va sta gol. Se pare că Coroana Statului Imperial va fi în Parlament, dar Prințul Charles nu o va purta.

Reclamă

Care este relația Reginei Elisabeta cu nepoții și strănepoții săi

Pentru toți cei din jurul ei, ea este „Majestatea Voastră” sau „Doamna”, dar pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, Regina este pur și simplu: „Gan-gan”.

Iar Regina Elisabeta iubește porecla, asumându-și rolul. Ea pur și simplu este încântată să aleagă cadouri pentru cei 12 strănepoți ai săi. Îi învață să călărească și chiar să se bucure de joacă în piscina de la Palatul Buckingham.

Când Regina a urcat pe tron ​​în 1952, era o tânără mamă pentru Charles și Anne. După nașterea lui Andrew și a lui Edward, bonele stricte și îndatoririle regale au fost o presiune imensă pentru că nu mai avea timp de familia sa.

Află de aici câți copii are Regina Elisabeta a II-a și ce relație are cu fiecare dintre ei.

Totul a fost însă foarte diferit când a devenit „bunicuță” în 1977, odată cu nașterea lui Peter Philips. Pur și simplu s-a îndrăgostit de el. De sora lui Zara, de Prințul William, de Prințul Harry, de Prințesa Beatrice și de Prințesa Eugenie.

Regina în vârstă de 96 de ani a devenit, de asemenea, apropiată de cei mai mici nepoți ai ei. E vorba de Lady Louise, de 18 ani, și James, vicontele Severn, de 14 ani. Copiii Prințului Edward și ai lui Sophie o vizitează în mod regulat la Castelul Windsor.

Un fost curtean a observat: „Reginei îi place foarte mult familia ei. Îi place să-i aibă în preajmă, în special pe nepoții și strănepoții săi.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×