Reclamă

Fotografiile de la întâlnirea Reginei Elisabeta cu Marilyn Monroe. Momentul care a rămas în istorie a avut loc în anul 1956

Fotografiile de la întâlnirea Reginei Elisabeta cu Marilyn Monroe continuă să impresioneze și astăzi. Cele două personalități, marcante pentru istoria noastră, s-au întâlnit în anul 1956. Majestatea Sa și actrița celebră aveau atunci vârsta de 30 de ani.

Publicat: 9 mai 2022, 6:31

Pe data de 29 octombrie 1956 lumea era cuprinsă de o puternică îngrijorare. Criza Canalului Suez era în plină desfășurare, însă un alt lucru important s-a mai întâmplat în aceeași zi. Marilyn Monroe a mers să se întâlnească cu Majestatea Sa.

Fotografiile de la întâlnirea Reginei Elisabeta cu Marilyn Monroe

Actrița trebuia să se afle în acea zi pe platourile de filmare ale producției The Prince and the Showgirl. Este greu de spus dacă vedeta a plecat pur și simplu de la filmări sau a cerut o permisiune specială. În mod cert, diva era mult mai preocupată de ceea ce avea să se întâmple.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografiile alb negru de la întâlnirea Reginei Elisabeta cu Marilyn Monroe
Cele două personalități marcante pentru istoria noastră s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1956 / Profimedia Images

Conform publicației Town&Country, Marilyn a petrecut ore întregi pentru a se pregăti cu Majestatea Sa. Diva a stat câteva ore pentru a-și aranja părul cu ajutorul lui Gordon Bond, apoi a fost ajutată să-și pună o rochie sclipitoare.

Reclamă

Deși oficialii au trimis instrucțiuni clare privind ținutele care ar trebui purtate în preajma Majestății Sale, Marylin nu a ținut cont de părerile celorlalți și a ales o rochie cu umerii goi și cu un decolteu amplu. Decolteul i-a lăsat la vedere bustul generos.

Mai multe persoane din staff-ul actriței au fost tot timpul alături de aceasta pentru a se asigura că diva nu întâmpină probleme atunci când se deplasează. La întâlnirea cu Regina Elisabeta, Marilyn a fost acompaniată de soțul său de la acel moment, Arthur Miller.

Fotografiile de la întâlnirea Reginei Elisabeta cu Marilyn Monroe au fost făcute la premiera filmului The Battle of the River Plate, în Londra.

Reclamă

De-a lungul domniei sale, Regina Elisabeta s-a întâlnit cu o mulțime de personalități marcante pentru istorie. Printre acestea se numără și 13 dintre președinții Statelor Unite ale Americii.

Ce declarații a făcut Marilyn Monroe despre întâlnirea sa cu Regina Elisabeta

Întâlnirea dintre Regina Elisabeta și Marilyn Monroe va rămâne pentru totdeauna în istorie. La scurt timp după ce s-au întâlnit, actrița a fost asaltată de presă pentru a răspunde mai multor întrebări. Cu o aură ce radia fericirea, actrița în vârstă de 30 de ani le-a explicat celor prezenți cum a decurs momentul unic din viața sa.

”Regina este foarte amabilă și are inimă caldă. Radiază de fericire și emană doar sentimente plăcute în jurul său. M-a întrebat cum mă simt să trăiesc în Windsor, dat fiind faptul că petrecem mult timp cu filmările, departe de Statele Unite.”

”La început nu am înțeles întrebarea,pentru că eu și soțul meu stăm în Englefield Green. Regina a spus că locul se află în apropiere de Windsor și că suntem vecine. Eu și Arthur ne bucurăm să fim aici. Petrecem mult timp în natură și ne place să ne plimbăm cu bicicletele”.

Întrebată cum i s-a părut să respecte regulile de curtoazie, Marilyn a declarat că totul s-a petrecut cu o mare ușurință pentru ea. Conform unor declarații care au apărut în publicația People, Regina Elisabeta a rămas fascinată de personalitatea lui Monroe și a devenit o mare fană a actriței după întâlnirea din 1956.

Aceleași surse au declarat că Regina Elisabeta a privit cea mai mare partea a filmelor în care Monroe a jucat după ce a avut loc întâlnirea care va rămâne pentru totdeauna în istorie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă brunetă îmbrăcată cu o rochie roșie lungă se află pe gheață
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022. Trei nativi se vor confrunta cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022 sunt Taurii, Gemenii și Fecioarele. Acești nativi vor avea parte de momente decisive la locul de muncă, dar și de critici din partea celor...
2
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
3
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Porție de cheesecake cu căpșuni pe o farfurie albă
Rețete
Cheesecake cu jeleu de căpșuni, fără coacere
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fără coacere, îți oferim o rețetă de cheesecake cu jeleu de căpșuni, delicios și spectaculos. Deserturile sub formă de cheesecake sunt printre cele mai îndrăgite și...
PARTENERI
×