Reclamă

Regina Elisabeta a trecut prin clipe dificile. Mașina în care se afla aproape a fost implicată într-un incident în trafic

Regina Elisabeta a trecut prin clipe dificile. Majestatea Sa a dorit să-și petreacă aniversarea la reședința de la Casa Sandringham. Aceasta a părăsit Castelul Windsor într-o mașină privată condusă de unul din șoferii săi. Publicațiile externe spun că mașina în care se afla monarhul Marii Britanii aproape a fost implicată într-un incident în trafic.

Publicat: 22 aprilie 2022, 12:17

Conform publicațiilor externe, șoferul mașinii în care se afla Regina Elisabeta a fost nevoit să frâneze brusc, iar apoi să vireze și să iasă de pe carosabil. Motivul a fost acela că din direcția opusă a venit un alt autovehicul de culoare albă. Șoferul Reginei a avut prezență de spirit și a reușit să evite un posibil impact.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a trecut prin clipe dificile

Regina Elisabeta a fost condusă la Casa Sandringham în decursul zilei de ieri. Aceasta a dorit să-și petreacă timpul la una din proprietățile preferate ale soțului său, Prințul Philip. Majestatea Sa a fost surprinsă de fotografi în timp ce se afla pe scaunul din față, al pasagerului. Alături de ea s-a aflat tot timpul șoferul său personal.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în Galeria Foto!

Regina Elsaibeta alături de șoferul său în scaunul pasagerului
Regina Elisabeta a fost condusă la Casa Sandringham / Profimedia Images

Acesta a mai fost surprins conducând-o pe Regină de-a lungul timpului la diferite evenimente. Regina călătorește de la Castelul Windsor la Casa Sandringham cu elicopterul. Pentru ca acest lucru să se poată întâmpla, mașina sa e nevoită să meargă pe un drum de țară pentru câțiva kilometri.

Reclamă

Pe acest drum s-ar fi întâmplat incidentul care s-ar fi putut solda cu un final nefericit. Autovehiculul în care se afla Majestatea Sa a fost surprins ieșind de la Castelul Windsor pe un drum de țară. Pe drum, în fața mașinii a apărut un alt autovehicul de culoare albă.

Pentru a evita un posibil impact, șoferul Reginei Elisabeta a tras de volan și a ieșit de pe drum. Prezența de spirit a șoferului regal a reușit să salveze situația. Cu toate acestea, Regina Elisabeta a trecut prin clipe dificile.

Un martor a declarat pentru Express.com faptul că ”Regina a fost extrem de norocoasă”. Acesta spune că de regulă mașinile din acea zonă circulă cu o viteză mult mai mare decât cea pe care a avut-o autovehiculul alb.  

Reclamă

Cum și-a petrecut Regina Elisabeta aniversarea a 96 de ani

Familia Regală Britanică a publicat în decursul zilei de ieri o fotografie cu Majestatea Sa. Imaginea realizată în urmă cu o lună a fost surprinsă în Grădinile Castelului Windsor. În fotografie, Regina se afla alături de doi dintre poneii săi favoriți, Bybeck Katie și Bybeck Nightingale.

Cei doi ponei urmează să ia parte la Royal Windsor Horse Show de anul acesta. Pentru a-și celebra cea de-a 96-a aniversare, Regina a decis să se retragă la Wood Farm din cadrul reședinței Sandringham. Aceasta a fost așteptată cu brațele deschise.

Prințul Harry a declarat recent care ar fi fost planul Reginei spunând că ”după o anumită vârstă te cam plictisești de aniversări”. Totuși, Membrii Familie Ragle Britanice au marcat acest eveniment important pentru Majestatea Sa. Ducii de Cambridge au fost printre primii care au postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

”O inspirație pentru atât de mulți oameni de pe întinsul Marii Britanii, a Commonwealth-ului și a lumii. Aniversarea aceasta este cu atât mai deosebită cu cât anul acesta celebrăm împreună Jubileul de Platină.”

Cu ocazia aniversării a 96 de ani, în Londra s-au ținut mai multe parade oficiale și s-au auzit salbe de tun ridicate pentru a celebra momentul important din viața Majestății Sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×