Reclamă

Regina Elisabeta a lipsit de la slujba de Paște. Imaginile cu membrii Familiei Regale Britanice de la Capela St George din Windsor

Regina Elisabeta a lipsit de la slujba oficială de Paște. Este pentru prima dată în 50 de ani când Majestatea Sa nu participă la ceremonia religioasă alături de Familia Regală. Evenimentul s-a ținut la capela St. George de la Windsor. Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au lipsit la rândul lor de lângă ceilalți membrii ai Casei Regale Britanice.

Publicat: 18 aprilie 2022, 11:23

Ducii de Cambridge au fost surprinși în timp ce pășeau spre capelă alături de Prințul George și Prințesa Charlotte. Alături de ei s-au aflat și alții membri ai Familiei Ragel Britanice. Cu toate acestea, Majestatea Sa a fost nevoită să-și anuleze prezența din cauza problemelor de mobilitate pe care le suferă, supun sursele internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a lipsit de la slujba de Paște

În ultimele luni Palatul Buckingham a anunțat tot mai des faptul că Regina Elisabeta este nevoită să-și anuleze prezența la nenumărate evenimente. Exceptând slujba de comemorare a soțului său, aceasta nu a mai fost văzută în public.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală Britanică în Galeria Foto!

Membrii FAmiliei Regale au luat parte la ceremonia de la capela St. George, în timp ce Regina Elisabeta a lipsit de la slujba de Paște
Evenimentul s-a ținut la capela St. George de la Windsor / Profimedia Images

Oamenii sunt tot mai îngrijorați cu privire la acest aspect. Totodată, unele surse speculează faptul că Regina Elisabeta ar putea lipsi inclusiv de la celebrarea Jubileului de Platină. Problemele de mobilitate de care suferă o împiedică pe Majestatea Sa să petreacă foarte mult timp în picioare.

Reclamă

Regina nu dorește să apeleze la un scaun cu rotile și se folosește în prezent de un baston pentru a se deplasa. Când vine vorba de evenimentele publice, acestea necesită un efort mult prea mare pentru Majestatea Sa.

O sursă de la Palatul Buckingham a anunțat că oamnii trebuie să-și anume fapul că Regina n va mai participa la fel de des la evenimente, scrie publicația Daily Mail.

”Presupunerea este aceea că Regina Elisabeta nu va fi la fel de prezentă la evenimentele publice. Dacă Majestatea sa va lua parte la un eveniment se va decide în ziua respectivă și va fi însoțită de un alt membru al Familiei Regale”

Reclamă

În aceste condiții este greu de prezis când anume va alege monarhul în vârstă de 96 de ani să se prezinte la slujbele religioase sau la ceremoniile oficiale. Faptul că Regina Elisabeta a lipsit de la slujba de Paște a fost cu atât mai dificil de înțeles pentru britanici, mai ales că aceasta este considerată a fi șefa Bisericii Anglicane.

Ducii de Cambridge au venit însoțiți de copiii lor

Deși Regina Elisabeta  a lipsit de la slujba de Paște, ceillați mebrii ai Familie Regale Britanice s-au bucurat să ia parte a ceremonia de la capela St. George. Kate Middleton și-a făcut apariția într-o rochie elegantă, albastră, creată de Emilia Wickstead.

Emilia este una dintre creatoarele preferate ale membrilor Casei Regale Britanice, scriu sursele internaționale. Mai mult, admiratori Casei Regale au observat rapid faptul că rochia Ducesei seamănă cu o ținută aleasă de Prințesa Diana în urmă cu mai bine de 40 de ani.

Prințesa Diana a purtat o ținută asemănătoare în 1983 în timpul unui turneu oficial din Australia. Alături de Kate s-a aflat tot timpul fiica acesteia, Prințesa Charlotte. Micuța a fost surprinsă într-o rochiță elegantă, albastră care să se asorteze cu cea a mamei sale.

Prințul William și Prințul George au dat la rândul lor dovadă de eleganță și rafinament fiind îmbrăcați amândoi la costum. Micuțul George pare că își ia foarte în serios rolul de viitor rege. Întreaga familie a Ducilor de Cambridge a optat pentru nuanțe de albastru în cadrul slujbei oficiale de Paște.

Alături de familia Ducilor s-au aflat Prințesa Eugenie, Zara și Mike Tindall, dar și alți membrii ai Familie Regale. Prințesa Eugenie a atras toate privirile cu o rochie cu imprimeu floral.

Admiatorii de pe internet au felicitat-o pe aceasta pentru ținuta aleasă. Din păcate la ceremonie nu au luat parte și Ducii de Sussex care se află în prezent în Europa pentru Jocurile Invictus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×