Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o pe Regina Elisabeta la Castelul Windsor. Ducii de Sussex participă la Jocurile Invictus

Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o pe Regina Elisabeta la Castelul Windsor. Ducii de Sussex se află în în Europa pentru mai multe zile. Cei doi urmează să se îndrepte către Olanda în acest weekend pentru a participa la Jocurile Invictus.

Publicat: 15 aprilie 2022, 11:26

Ducii de Sussex nu putea să vină în Europa fără a face o oprire în Marea Britanie. Deși cei doi au ales să părăsească Familia Regală Britanică în 2020 și să se mute în California, pare că au păstrat o legătură frumoasă cu Majestatea Sa. De altfel, Prințul Harry a mai fost văzut în Marea Britanie de două ori din 2020. Acesta a participat anul trecut inclusiv la dezvelirea statuii Prințesei Diana alături de fratele său, Prințul William.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o pe Regina Elisabeta la Castelul Windsor

Pentru admiratorii Casei Regale, vizita celor Doi Duci vine ca o adevărată surpriză. Prințul Harry se temea să se întoarcă în Regatul Unit din cauza unor probleme de securitate. Cu toate acestea, a decis să-și viziteze bunica cu ocazia sosirii sale în Europa.

Vezi mai multe imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry în Galeria Foto!

Prințul Harry îmbrăcat la cstum alături de soția sa, Meghan MArkle la un eveniment public
Prințul Harry i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii Casei Regale atunci când a participat la Super Bowl 2022 fără soția sa, Meghan Markle / Getty Images

Meghan Markle se întoarce la Castelul Windsor după mai bine de doi ani. Ducesa de Sussex nu a mai călătorit în Marea Britanie de când s-a mutat în California. Cei mai mulți au pus acest aspect pe seama faptului că a fost nevoită să aibă grijă de cei doi micuți.

Reclamă

O sursă apropiată a cuplului regal a declarat că Meghan Markle și Prințu Harry au vizita-o pe Regina Elisabeta la Castelul Windsor. Vizita lor va fi una de scurtă durată. Cei doi se vor prezenta pe data de 16 aprilie la deschiderea ediție cu numărul cinci a Jocurilor Invictus.

În presă s-a speculat faptul că Meghan și Harry vor omite o posibilă vizită la reședința Majestății Sale. Cu toate acestea, Ducii au dat dovadă de deschidere și au mers împreună la Regina Elisabeta.

Deși Regina nu a putut să o întâlnească pe micuța Lilibet în persoană, sursele spun că aceasta s-a bucurat să-i poată vedea pe Ducii de Sussex după doi ani de la plecarea lor în Statele Unite ale Americii. 

Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry vor participa împreună la Jocurile Invictus

Ducii de Sussex merg în Olanda imediat după finalizarea vizitei Reginei Elisabeta. Aceștia vor lua parte la două recepții ținute și pe site-ul Jocurilor Invictus. Prima va fi susținută pentru prietenii și ”familia” Invictus.

Cea de-a doua va avea loc în orașul Haga și vor participa mai mulți demnitari, dar și membri din Ministerul Olandez al Apărării.

În cursul zilei de sâmbătă cei doi Duci vor participa la ”Jaguar Land Rover Driving Challenge”. În seara de sâmbătă, Meghan Markle și Prințul Harry vor lua parte la ceremonia oficială de deschiderea a Jocurilor Invictus. Admiratorii așteaptă cu nerăbdare să asculte discursul Printului Harry și al soției sale. Meghan nu este străină de experiența jocurilor.

Aceasta a participat prima dată în anul 2017. Pentru Prințul Harry jocurile au o însemnătate aparte. Ducele de Sussex a servit zece ani în armata britanică, motiv pentru care și-a dorit să fie ambasadorul Jocurilor. Pe lângă acestea, el s-a implicat în organizații de caritate precum Walking with the Wounded și Fondul Endeavour. Jocurile de anul acesta se vor ține în Olanda.

Prima ediție din 104 s-a desfășurat în Londra. În 2016 Jocurile s-au ținut în Orlando, în 2017 în Toronto, iar în 2018 în Sydney. Evenimentul a fost apoi oprit din cauza pandemiei de COVID-19. Următoarea ediție din 2023 se va ține în Düsseldorf, Germania.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×