Darren McGrady a fost bucătarul personal al Reginei Elisabeta în timpul serviciului său de 15 ani la Palatul Buckingham, scrie The Independent.
El a acompaniat-o pe Regină și în cadrul a două turnee internaționale și a gătit pentru cinci președinți din Statele Unite ale Americii – Ford, Reagan, Bush Senior, Clinton și Bush Junior.
McGrady a lucrat și cu alți membri ai Familiei Regale. Printre aceștia se numără Prințesa Diana, Prințul William și Prințul Harry. Recent, el a dezvăluit tot ce mănâncă Regina Elisabeta într-o zi obișnuită.
Tot ce mănâncă Regina Elisabeta într-o zi obișnuită
McGrady a dezvăluit că Regina mănâncă de patru ori pe zi. Se pare că Elisabeta preferă porții mici la micul dejun, prânz, ceaiul de după-amiază și cină.
În cadrul unei serii publicate pe YouTube, McGrady a vorbit despre fiecare masă a Reginei în parte. La micul dejun, Elisabeta își începe dimineața cu o ceașcă de ceai și biscuiți, urmate de cereale, potrivit lui Katie Nicholl, biograf regal. La prânz, McGrady îi pregătea pește la grătar, cu spanac sau dovlecei. Ea mai mânca și pui la grătar, cu o garnitură de salată.
Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!
După-amiaza, printre ce mănâncă Regina Elisabeta se numără și ceai și gustări precum biscuiți cu gem și cremă de smântână.