Reclamă

Prințesa Diana avea tabieturi matinale. Bucătarul regal le-a dezvăluit

Prințesa Diana avea tabieturi matinale legate de ceea ce mănânca și de exercițiile fizice pe care le făcea în fiecare dimineață când se trezea. Bucătarul ei regal, Darren McGrady, a împărtășit rutina pe care o urma „Prințesa poporului” mereu.

Publicat: 27 februarie 2021, 8:00 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:27

Într-un interviu pentru publicația Insider, cheful regal a spus că Prințesa Diana trebuia să mănânce o cutie de fasole coaptă de cel puțin trei ori pe săptămână. Darren McGrady a fost bucătarul ei personal între anii 1993 și 1997.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana avea tabieturi matinale

Bucătarul regal a vorbit despre cum Prințesa de Wales se trezea în fiecare dimineață la ora 7:30 pentru a-și face exercițiile fizice după ce servea micul-dejun. Aceasta cerea întotdeauna o cutie de fasole coaptă, un grepfrut roz, o ceașcă de cafea și un pahar cu suc de portocale. Deoarece Prințesa Diana avea tabieturi matinale, acest meniu era pregătit de câte ori voia să se ducă să facă sport.

Prințesa Diana avea un stil de viață sănătos

Motivul pentru care aceasta a cerut în mod specific acel tip de fasole a fost pentru faptul că nu conținea carbohidrați. Chef Darren McGrady a povestit cum Prințesa Diana l-a rugat să includă acest produs la micul-dejun.

Voia un anumit tip de fasole pentru că cineva îi spusese că nu conține mulți carbohidrați, are în compoziție puține grăsimi și multe proteine. Ceea ce este foarte benefic pentru cineva care face sport.

Reclamă

Pentru mai multe imagini cu Prințesa Diana vezi Galeria Foto.

Prințesa Diana nu era adepta cărnii roșii

Darren McGrady a vorbit despre faptul că Prințesa Diana avea tabieturi matinale și într-un alt interviu, pentru publicația Hello! , în anul 2017. Cheful a povestit despre cum Prințesa nu consuma foarte multă carne roșie precum sunt vita sau porcul. La anumite ocazii gusta carne de miel, când dorea să socializeze cu musafirii. Preferințele ei în materie de carne se limitau la pui sau pește ori preparate vegetariene.

Reclamă

Darren McGrady a servit-o pe Prințesă Diana timp de 11 ani. Acesta a lucrat și la Palatul Buckingham pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Chef Darren McGrady a dezvăluit preparatele preferate ale Prințesei

Pe lângă faptul că Prințesa Diana avea tabieturi matinale, aceasta avea și o serie de preparate pe care le consuma regulat. Bucătarul ei regal a împărtășit care erau cele mai apreciat rețete de Prințesa Diana.

Unul dintre preparatele ei preferate era Oul Suzette. Rețeta presupune un cartof scobit, care mai apoi e umplut cu spanac. Peste se adaugă un ou poșat și puțin sos olandez.

Darren McGrady a spus că a fost nevoit să-și schimbe stilul de gătit când a ajuns bucătarul personal al Prințesei. Dacă Regina mânca preparatele cu mult mai mult sos și puțin mai grase, Prințesa le voia mai ușoare și lipsite de grăsimi. Obișnuia să-i spună că dacă el se ocupă ca mâncarea să fie sănătoasă, ea va arde carbohidrații la sală.

Pe lângă interviurile pe care le-a dat despre Prințesa Diana, bucătarul scrie acum și cărți despre perioada în care a lucrat la Palat. În prezent locuiește în Dallas și se ocupă de publicarea filmulețelor și cărților despre experiența lui ca chef regal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×