Reclamă

Rețeta clătitelor Reginei Elisabeta a II-a: cum se prepară desertul ei favorit

Rețeta clătitelor Reginei Elisabeta a II-a a ajuns virală pe internet după ce Familia Regală a dorit să împărtășească oamenilor desertul preferat al Maiestății Sale. Cu ocazia intrării în Postul Mare al Paștelui, Regina Angliei s-a bucurat să ofere și altora rețeta.

Publicat: 18 februarie 2021, 16:45 / Actualizat: 31 mai 2021, 14:32

Dacă nu știi ce să le mai pregătești celor dragi duminică dimineața, avem o posibilă idee pentru tine. Clătitele preferate ale Reginei Angliei sunt acum la îndemâna oricui. Ziua Clătitelor a fost marcată de Regina Elisabeta și Prințul Philip printr-o alegere dulce sub forma unei rețete, foarte apreciată de Maiestatea Sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rețeta clătitelor Reginei Elisabeta a II-a: cum se prepară desertul ei favorit

Contrar așteptărilor, vârsta înaintată nu i-a pus Reginei niciodată probleme în ceea ce privește plăcerea degustării dulciurilor. Mare împătimită a deserturilor, Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, nu ratează nicio ocazie să alăture ceaiului de după-masă o gustare. Atât ea, cât și Prințul Philip, care are 99 de ani, au reședința în prezent la Castelul Windsor. Astfel, chefii regali le pot pregăti oricând diferite tipuri de deserturi, inclusiv rețeta clătitelor Reginei Elisabeta a II-a.

Deși poate părea puțin neobișnuit ca un cont de socializare dedicat Familiei Regale să distribuie așa ceva, inițiativa a fost puternic apreciată. Postarea de pe contul oficial de Twitter invita urmăritorii să încerce rețeta de clătite și le ura o zi plină de pace alături de ele.

Trei moduri în care se prepară desertul favorit al Reginei Angliei

Pentru un deliciu cât mai mare, rețeta clătitelor Reginei Elisabeta a II-a a fost pregătită și prezentată în farfurie în trei forme diferite.

Reclamă

Prima este o alegere cu gem și cremă, care poate fi servită având clătitele împachetate sub formă de evantai. Lângă se pot adăuga câteva fructe de pădure.

A doua, prezintă rețeta pentru clătitele Reginei Elisabeta a II-a rulate clasic. Dar la interior ele sunt umplute cu lămâie și zahăr.

Ultima variantă este puțin diferită, având incrediente nu foarte specifice unui desert. A treia opțiune pentru această gustare are în compoziția lui bucăți de șuncă, praz și branză sărată. O adevărată delicatesă!

Reclamă

Ce ingrediente folosesc chefii regali pentru rețeta clătitelor

În cazul în care îți este teamă să nu greșești gramajele sau ingredientele când prepari rețeta clătitelor Reginei Elisabeta a II-a, noi ți le oferim.

Nu ar trebui să te îngrijorezi nici legat de costul acestui desert. Chiar dacă această rețetă aparține Familiei Regale a Marii Britanii, compoziția este una destul de comună. Folosind-o, vei avea în jur de zece bucăți la final, pentru a le împărți cu cei dragi. Iată de ce ai nevoie pentru a găti clătite pentru mai multe persoane:

  • Făină Simplă: 125 de grame
  • Zahăr: 30 de grame
  • Un praf de sare
  • Ouă: 2 mai potrivite, în jur de 100 de grame
  • Gălbenușuri: 1,5, aproximativ 30 de grame
  • Lapte: 250 de mililitri
  • Unt: 40 de grame

Când gătesc desertul Reginei Elisabeta a II-a, chefii regali au și câteva ingrediente secrete pe care le adaugă pentru a oferi o notă aparte. Potrivit express.co.uk, aceștia duc astfel preparatul mai aproape de bucătăria franțuzească.

Pentru o aromă mai puternică chefii adaugă anumite tipuri de carne. Astfel, pe lângă gustul delicios, clătitele rămân și moi.

Poftă bună!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×