Reclamă

Prințesa Eugenie a amânat anunțarea numelui fiului ei: care e motivul

Prințesa Eugenie și soțul ei au anunțat pe data de 9 februarie că au devenit părinții unui băiețel. De ce Prințesa Eugenie a amânat anunțarea numelui fiului ei? Răspunsul a venit abia la câteva zile din partea publicației Hello.

Publicat: 22 februarie 2021, 11:38 / Actualizat: 22 februarie 2021, 13:02

Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, au devenit părinți pe data de 9 februarie. Cei doi au anunțat abia acum numele băiețelului lor. Acesta se numește August Philip Hawke Brooksbank.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie nu e singura care a încălcat protoculul regal

Prințesa Eugenie s-a diferențiat de mai multe ori de celelalte familii regale. De-a lungul timpului Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex au dezvăluit numele copiilor la doar două zile de la naștere. Cuplul format din Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank și-au luat cu cinci zile mai mult timp de gândire. Ei nu sunt singurii care au încălcat protocolul regal.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Imagine cu Prințesa Eugenie, care poartă pălărie albă, și Jack Brooksbank, care poartă ochelari de soare, în Qatar
Familia Regală a Marii Britanii a confirmat aseară venirea pe lume a noului lor membru / Getty Images
Reclamă

La fel a procedat și verișoara sa, Zara Tindall. Aceasta nu are un titlul regal și a anunțat numele copilului la nouă zile de la naștere. Purtătoarea de cuvânt a cuplului a spus atunci: „Zara și Mike Tindall și-au numit fiica Lena Elizabeth. Este doar un nume care le-a plăcut”. În același mod au procedat cei doi și cu numele primului lor copil, în anul 2014. Mike a făcut anunțul într-o postare pe Twitter la șase zile după nașterea fiicei sale, scriind: „Pentru toți cei care au întrebat care este numele fiicei noastre, e Mia Grace Tindall”.

În anul 1988, Ducii de York au anunțat după două săptămâni numele Prințesei Beatrice. De asemenea, Regina Marii Britanii nu a dezvăluit numele Prințului Charles timp de o lună, în anul 1948.

De ce Prințesa Eugenie a amânat anunțarea numelui fiului ei

Reclamă

În ultima săptămână au fost făcute mai multe declarații de presă legate de Familia Regală Britanică. Potrivit publicației Hello, acesta poate fi unul dintre motivele pentru care Prințesa Eugenie a amânat anunțarea numelui fiului ei.

Palatul Buckingham a anunțat recent că Ducii de Sussex așteaptă al doilea copil.

O altă vestea care a venit recent din partea Familiei Regale Britanice se referă la starea de sănătate a bunicului Prințesei Eugenie, Ducele de Edinburg, în vârstă de 99 de ani. Acesta a fost internat în spital după ce s-a simțit rău. O sursă a declarat zilele trecute că starea de sănătate a Ducelui este una bună. Internarea a fost mai mult o măsură de precauție.

Conform publicației menționat mai sus, un membru al Familiei Regale a Marii Britanii arată bebelușul la numai câteva ore de la naștere. În ciuda acestei tradiții, Prințesa Eugenie a ales să facă o poză și să o publice pe rețelele de socializare, iar atunci când a anunțat că este însărcinată a procedat la fel.

Micuțul Prințesei Eugenie și al lui Jack Brooksbank se numește August Philip Hawke Brooksbank, iar informația publicată pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale Britanice pune capăt tuturor speculațiilor care au apărut în presă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×