Reclamă

Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină. Informația a fost oferită de Palatul Buckingham

Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină. Informația oficială a fost comunicată de Palatul Buckingham. Majestatea Sa va fi reprezentată de alți membrii din Familia Regală Britanică. Mai multe detalii urmează să fie publicate de Palat în zilele ce urmează.

Publicat: 5 mai 2022, 13:33

Palatul nu a oferit mai multe detalii privind motivul pentru care monarhul Marii Britanii nu va lua parte la petrecerile care sunt deja o tradiție. În fiecare vară au loc trei petreceri la grădinile Palatului Buckingham. În afară de grădinile palatului, o altă petrecere va fi organizată la Palatul Holyrood din Edinburgh în aceeași perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină

Petrecerile din grădină au fost programate anul acesta pentru luna mai. Conform publicației Sky News, acestea vor începe cu data de 11 mai. Cea de-a doua petrecere va avea loc pe data de 18 mai, iar ultima pe 25 mai 2022.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta în timp ce vorbește cu trei dintre participanții la petrecerile din grădinile Palatului Buckingham
Petrecerile în grădină au o însemnătate aparte pentru istoria Familiei Regale Britanice. Primele petreceri au fost organizate de Regina Victoria în anii 1860 / Getty Images

Petrecerea care urmează să se țină la Palatul Holyrood se va ține tot într-o zi de miercuri, mai exact pe data de 29 iunie 2022. Deși este o tradiție veche în istoria Familiei Regale, Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină.

Reclamă

Sursele pun această informație pe seama problemelor de mobilitate pe care Majestatea Sa le-a înregistrat în ultima perioadă. În ciuda faptului că nu va fi prezentă, Regina i-a dat acordul Prințesei Anne să organizeze în grădina Palatului un eveniment caritabil pe data de 12 mai.

Monarhul a participat la foarte puține evenimente publice de la începutul acestui an. Cu toate acestea, Regina continuă să susțină audiențe în persoană la Castelul Windsor. În urmă cu o săptămână aceasta s-a întâlnit în persoană cu președintele Elveției la Windsor.

Admiratorii Casei Regale așteaptă să primească vești privind starea de sănătate a Reginei și motivul pentru care aceasta a decis să trimită reprezentanți în locul său la petrecerile anuale din grădină.

Reclamă

Cum arată petrecerile anuale din grădina Palatului Buckingham

Vestea că Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină i-a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale. La petrecerea pe care Regina a organizat-o în anul 2018, aceasta a întâmpinat peste 8.000 de invitați.

Petrecerile în grădină au o însemnătate aparte pentru istoria Familiei Regale Britanice. Primele petreceri au fost organizate de Regina Victoria în anii 1860.

Regina Victoria a fost cea care a stabilit ca trei petreceri să se țină în date diferite, iar cea de-a patra la Holyrood. În fiecare an, Regina Elisabeta invită peste 30.000 de persoane la eveniment ca o recunoaștere a serviciilor pe care aceste persoane le aduc Marii Britanii.

Cei care primesc o astfel de invitație fac parte, de cele mai multe ori, din sectorul public și s-au implicat în acte de caritate. Fiecare invitat are dreptul să vină însoțit de o singură persoană la petrecere. Conform publicațiilor externe, fiecare petrecere durează în jur de trei ore. Acestea nu încep niciodată până ce Regina Elisabeta nu se prezintă.

Cum anul acesta și-a anulat participarea, petrecerile vor începe în momentul în care reprezentanții Regiei vor ajunge la Palat. Participanții sunt încurajați să poarte ținute cât mai elegante, iar cei care fac parte din serviciile militare vin, de cele mai multe ori, îmbrăcați în uniforme. Mii de prăjituri și ceaiuri vor fi pregătite pentru ca fiecare invitat să se bucure de acestea în cele trei zile de petrecere.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×