Reclamă

Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină. Informația a fost oferită de Palatul Buckingham

Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină. Informația oficială a fost comunicată de Palatul Buckingham. Majestatea Sa va fi reprezentată de alți membrii din Familia Regală Britanică. Mai multe detalii urmează să fie publicate de Palat în zilele ce urmează.

Publicat: 5 mai 2022, 13:33

Palatul nu a oferit mai multe detalii privind motivul pentru care monarhul Marii Britanii nu va lua parte la petrecerile care sunt deja o tradiție. În fiecare vară au loc trei petreceri la grădinile Palatului Buckingham. În afară de grădinile palatului, o altă petrecere va fi organizată la Palatul Holyrood din Edinburgh în aceeași perioadă.

Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină

Petrecerile din grădină au fost programate anul acesta pentru luna mai. Conform publicației Sky News, acestea vor începe cu data de 11 mai. Cea de-a doua petrecere va avea loc pe data de 18 mai, iar ultima pe 25 mai 2022.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta în timp ce vorbește cu trei dintre participanții la petrecerile din grădinile Palatului Buckingham
Petrecerile în grădină au o însemnătate aparte pentru istoria Familiei Regale Britanice. Primele petreceri au fost organizate de Regina Victoria în anii 1860 / Getty Images

Petrecerea care urmează să se țină la Palatul Holyrood se va ține tot într-o zi de miercuri, mai exact pe data de 29 iunie 2022. Deși este o tradiție veche în istoria Familiei Regale, Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină.

Reclamă

Sursele pun această informație pe seama problemelor de mobilitate pe care Majestatea Sa le-a înregistrat în ultima perioadă. În ciuda faptului că nu va fi prezentă, Regina i-a dat acordul Prințesei Anne să organizeze în grădina Palatului un eveniment caritabil pe data de 12 mai.

Monarhul a participat la foarte puține evenimente publice de la începutul acestui an. Cu toate acestea, Regina continuă să susțină audiențe în persoană la Castelul Windsor. În urmă cu o săptămână aceasta s-a întâlnit în persoană cu președintele Elveției la Windsor.

Admiratorii Casei Regale așteaptă să primească vești privind starea de sănătate a Reginei și motivul pentru care aceasta a decis să trimită reprezentanți în locul său la petrecerile anuale din grădină.

Reclamă

Cum arată petrecerile anuale din grădina Palatului Buckingham

Vestea că Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile anuale din grădină i-a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale. La petrecerea pe care Regina a organizat-o în anul 2018, aceasta a întâmpinat peste 8.000 de invitați.

Petrecerile în grădină au o însemnătate aparte pentru istoria Familiei Regale Britanice. Primele petreceri au fost organizate de Regina Victoria în anii 1860.

Regina Victoria a fost cea care a stabilit ca trei petreceri să se țină în date diferite, iar cea de-a patra la Holyrood. În fiecare an, Regina Elisabeta invită peste 30.000 de persoane la eveniment ca o recunoaștere a serviciilor pe care aceste persoane le aduc Marii Britanii.

Cei care primesc o astfel de invitație fac parte, de cele mai multe ori, din sectorul public și s-au implicat în acte de caritate. Fiecare invitat are dreptul să vină însoțit de o singură persoană la petrecere. Conform publicațiilor externe, fiecare petrecere durează în jur de trei ore. Acestea nu încep niciodată până ce Regina Elisabeta nu se prezintă.

Cum anul acesta și-a anulat participarea, petrecerile vor începe în momentul în care reprezentanții Regiei vor ajunge la Palat. Participanții sunt încurajați să poarte ținute cât mai elegante, iar cei care fac parte din serviciile militare vin, de cele mai multe ori, îmbrăcați în uniforme. Mii de prăjituri și ceaiuri vor fi pregătite pentru ca fiecare invitat să se bucure de acestea în cele trei zile de petrecere.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×