Reclamă

Rochia verde a lui Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Ducesa de Cambridge o venerează cu fiecare ocazie pe mama Prințului William

În fiecare an, British Fashion Council acordă Premiul Regina Elisabeta a II-a pentru Design Britanic. În acest an, Kate Middleton a fost cea care a făcut onorurile și a prezentat premiul. Ca de fiecare dată, Ducesa a atras privirile cu ținuta sa. Rochia verde a lui Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana.

Publicat: 6 mai 2022, 7:52

Când a sosit la Muzeul de Design din Londra pentru ceremonie, ea a purtat o rochie fluidă verde-smarald, la care a asortat o curea cu catarame aurii. Acest detaliu i-a dus pe toți cu gândul la aparițiile Prințesei Diana, care le purta și ea foarte des la ieșirile în public, scrie instyle.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia verde a lui Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana

Rochia lui Kate are mâneci trei sferturi accesorizate cu fundițe mici. Ținuta a avut de asemenea guler înalt și o țesătură mătăsoasă care i-a oferit o strălucire aparte Ducesei de Cambridge.

Cureaua în stil Diana avea catarame aurii și era din aceeași țesătură ca și rochia. Kate și-a completat look-ul cu cercei aurii, un clutch și pantofi cu toc din de piele întoarsă în aceeași nuanță cu ținuta.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, fotografiată în timp ce acordă Premiul Regina Elisabeta tinerilor designeri din Marea Britanie
Rochia verde a lui Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana / Profimedia Images
Reclamă

În trecut, premiul Regina Elisabeta a II-a pentru Design Britanic a fost înmânat de alte femei regale. În 2019, Camilla Parker Bowles a avut onoarea, iar Prințesa Anne a urcat pe scenă în 2020. Anul trecut, Sophie, Contesa de Wessex a fost oaspetele de onoare. Beneficiarii din trecut au fost designerul Richard Quinn, Bethany Williams și Rosh Mahtani.

În fiecare an, din 2018, premiul a fost acordat „tinerilor designeri care sunt atât talentați și care fac diferența pentru societate, fie prin practici durabile, fie prin implicarea în comunități”.

Kate Middleton adoptă adesea ținute în stilul Prințesei Diana. De multe ori Ducesa de Cambridge se îmbracă cu haine care au rolul să transmită un mesaj pentru cei care sunt prezenți la evenimentele la care participă. Fie că alege haine în culorile țărilor în care merge, fie că reciclează ținute pentru a susține economia, ori face alegeri în memoria Prințesei Diana, soția Prințului William nu poate trece neobservată.

Reclamă

Silueta Ducesei de Cambridge, mereu apreciată de cei din jur

Deși a născut de trei ori și are un stil de viață greu de ținut sub control, Kate Middleton a fost mereu apreciată pentru felul în care își menține silueta. Specialiștii au venit recent cu o explicație. Aceștia susțin că silueta ei e în strânsă legătură cu faptul că are mereu degetele bandajate.

Unii experți susțin că Ducesa de Cambridge ar suferi de bulimie. Conform publicației The Hollywood Gossip, rănile de pe degetele Ducesei ar fi provocate de introducerea lor în gură pentru a-și provoca singură vărsături. Zgârieturile poartă denumirea de ”semnele lui Russell”. Acestea din urmă sunt provocate de încercări repetate de a-și induce vărsături, iar frecarea pielii de incisivi provoacă leziuni.

Specialiștii sunt de părere că persoana care le are suferă de tulburări de alimentație. Fie este vorba despre bulimie, fie despre anorexie. Deși nu există o confirmare sigură a acestui lucru, admiratorii Casei Regale se tem pentru Ducesa de Cambridge. Și Prințesa Diana a suferit de bulimie. Printre fețele regale care se confruntă cu acest lucru se numără și Prințesa Letizia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×