Reclamă

Kate Middleton are deseori degetele bandajate. Experții regali au dezvăluit care ar putea fi motivul rănilor sale

De-a lungul timpului admiratorii Casei Regale au sesizat faptul că Ducesa de Cambridge are răni la mâini. Acesta este motivul pentru care Kate Middleton are deseori degetele bandajate. Unii experți sunt de părere că aceasta ar suferi de bulimie.

Publicat: 10 aprilie 2022, 7:06

Conform publicației The Hollywood Gossip, rănile de pe degetele Ducesei ar fi provocate de introducerea acestora în gură pentru a-și provoca singură vărsături. Zgârieturile poartă denumirea de ”semnele lui Russell”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton are deseori degetele bandajate

Kate Middleton are deseori degetele bandajate din cauza semnelor lui Russell, spun experții regali. Semnele lui Russell desemnează prezența leziunilor de pe degete produse de încercarea repetată a unei persoane de a-și induce vărsături. Frecarea mâinilor de incisivi duce la apariția acestora.

Vezi mai multe imagini cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Kate Middleton care are deseori degetele bandajate
Zgârieturile poartă denumirea de ”semnele lui Russell” / Profimedia Images

Aceste leziuni sugerează, de cele mai multe ori, că persoana care le poartă suferă de tulburări de alimentație, cum ar fi bulimia nervoasă sau anorexia. Deși nu există o confirmare sigură a acestui lucru, admiratorii Casei Regale se tem pentru Ducesa de Cambridge.

Reclamă

Prințesa Diana a suferit la rândul său de bulimie. Într-un interviu pe care l-a oferit cu puțin înainte să se stingă din viață, Diana a povestit cât de dificil i-a fost să se descurce cu anorexia și bulimia de-a lungul vieții.

Alte personalități din Familiile Regale au declarat de-a lungul timpului că se confruntă cu tulburări alimentare. Regina Letizia nu s-a temut să admită faptul că suferă de aceste tulburări.

Apropiații Ducesei de Cambridge sunt îngrijorați pentru sănătatea acesteia. Surse externe spun că Ducesa ar suferi de bulimie încă de când a avut loc mariajul cu Prințul William. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă clară privind faptul că Ducesa ar suferi cu adevărat de bulimie.

Reclamă

Prințesa Diana a încercat să vorbească de-a lungul timpului despre tulburările de alimentație

Deși Kate Middleton are deseori degetele bandajate, iar mulți presupun că aceasta ar suferi de bulimie, acest lucru nu poate fi demonstrat. Ducesa de Cambridge nu a abordat niciodată acest subiect. Cu toate acestea, Prințesa Diana a vorbit deseori despre tulburările de alimentație.

Prima dată când oamenii au aflat despre problemele acesteia ar fi fost în anu 1992. Andrew Morton, biograf regal, a publicat atunci cartea Diana: Her True Story. Diana a fost cea care a oferit declarațiile cu privire la evenimentele prin care trecea.

”Bulimia a început la aproape o lună după ce ne-am logodit. Soțul meu și-a pus mâna pe talia mea și mi-a spus că aș fi puțin plinuță. Acest lucru a declanșat ceva în mine. Îmi amintesc că prima dată când mi-am provocat singură vărsături am fost foarte încântată. M-am gândit că aceasta este soluția mea salvatoare.”

În anul 1995, Diana a vorbit în mod direct despre anii în care a suferit de bulimie și de efectele devastatoare pe care le-a avut asupra sănătății sale.

Deschiderea Prințesei a făcut ca la acel moment presa internațională să preia subiectul și să-l distribuie în toată lumea. Conform publicațiilor externe, Diana s-a întâlnit pe parcursul vieții sale cu mai multe persoane tinere care sufereau de bulimie și anorexie și a încercat să le ajute să depășească această afecțiune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×