Reclamă

Kate Middleton are deseori degetele bandajate. Experții regali au dezvăluit care ar putea fi motivul rănilor sale

De-a lungul timpului admiratorii Casei Regale au sesizat faptul că Ducesa de Cambridge are răni la mâini. Acesta este motivul pentru care Kate Middleton are deseori degetele bandajate. Unii experți sunt de părere că aceasta ar suferi de bulimie.

Publicat: 10 aprilie 2022, 7:06

Conform publicației The Hollywood Gossip, rănile de pe degetele Ducesei ar fi provocate de introducerea acestora în gură pentru a-și provoca singură vărsături. Zgârieturile poartă denumirea de ”semnele lui Russell”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton are deseori degetele bandajate

Kate Middleton are deseori degetele bandajate din cauza semnelor lui Russell, spun experții regali. Semnele lui Russell desemnează prezența leziunilor de pe degete produse de încercarea repetată a unei persoane de a-și induce vărsături. Frecarea mâinilor de incisivi duce la apariția acestora.

Vezi mai multe imagini cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Kate Middleton care are deseori degetele bandajate
Zgârieturile poartă denumirea de ”semnele lui Russell” / Profimedia Images

Aceste leziuni sugerează, de cele mai multe ori, că persoana care le poartă suferă de tulburări de alimentație, cum ar fi bulimia nervoasă sau anorexia. Deși nu există o confirmare sigură a acestui lucru, admiratorii Casei Regale se tem pentru Ducesa de Cambridge.

Reclamă

Prințesa Diana a suferit la rândul său de bulimie. Într-un interviu pe care l-a oferit cu puțin înainte să se stingă din viață, Diana a povestit cât de dificil i-a fost să se descurce cu anorexia și bulimia de-a lungul vieții.

Alte personalități din Familiile Regale au declarat de-a lungul timpului că se confruntă cu tulburări alimentare. Regina Letizia nu s-a temut să admită faptul că suferă de aceste tulburări.

Apropiații Ducesei de Cambridge sunt îngrijorați pentru sănătatea acesteia. Surse externe spun că Ducesa ar suferi de bulimie încă de când a avut loc mariajul cu Prințul William. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă clară privind faptul că Ducesa ar suferi cu adevărat de bulimie.

Reclamă

Prințesa Diana a încercat să vorbească de-a lungul timpului despre tulburările de alimentație

Deși Kate Middleton are deseori degetele bandajate, iar mulți presupun că aceasta ar suferi de bulimie, acest lucru nu poate fi demonstrat. Ducesa de Cambridge nu a abordat niciodată acest subiect. Cu toate acestea, Prințesa Diana a vorbit deseori despre tulburările de alimentație.

Prima dată când oamenii au aflat despre problemele acesteia ar fi fost în anu 1992. Andrew Morton, biograf regal, a publicat atunci cartea Diana: Her True Story. Diana a fost cea care a oferit declarațiile cu privire la evenimentele prin care trecea.

”Bulimia a început la aproape o lună după ce ne-am logodit. Soțul meu și-a pus mâna pe talia mea și mi-a spus că aș fi puțin plinuță. Acest lucru a declanșat ceva în mine. Îmi amintesc că prima dată când mi-am provocat singură vărsături am fost foarte încântată. M-am gândit că aceasta este soluția mea salvatoare.”

În anul 1995, Diana a vorbit în mod direct despre anii în care a suferit de bulimie și de efectele devastatoare pe care le-a avut asupra sănătății sale.

Deschiderea Prințesei a făcut ca la acel moment presa internațională să preia subiectul și să-l distribuie în toată lumea. Conform publicațiilor externe, Diana s-a întâlnit pe parcursul vieții sale cu mai multe persoane tinere care sufereau de bulimie și anorexie și a încercat să le ajute să depășească această afecțiune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×