Reclamă

Băutura care îi displace lui Kate Middleton, dar pe care Meghan Markle o adoră

Ducesa de Cambridge are o viață destul de ocupată și din acest motiv încearcă să aibă o dietă cât mai variantă și mai echilibrată. Deși presa speculează tot timpul cu privire la preferințele sale, puțini știu de fapt ce anume alege Kate să servească. S-au scris mai multe lucruri cu privire la băutura care îi displace lui Kate Middleton. În cele din urmă Ducesa a făcut propriile sale dezvăluiri.

Publicat: 26 februarie 2022, 5:46

Tensiunile dintre Kate Middleton și Meghan Markle par să se stingă. După ce Ducesa de Sussex a dat naștere fiicei sale, Kate a reluat legătura cu Meghan. Cum cele două par să treacă peste incidentele din trecut, ne-am gândit să-ți prezentăm care este băutura preferată a lui Meghan Markle, dar pe care Kate nu o poate consuma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băutura care îi displace lui Kate Middleton

Anglia este renumită pentru ceaiurile sale celebre. Ambele Ducese iubesc să se bucure de un ceai de plante care să le aducă un plus sistemului imunitar. Ducesa de Cambridge este cunoscută în lumea întreagă pentru stilul său sănătos de viață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton, în vizită la Islamabad, în anul 2019
Kate Middleton este conștientă de faptul că întreaga presă îi analizează constant vestimentația / Getty Images

Aceasta are o dietă bogată bazată pe multe fructe și legume. Atunci când vine vorba de băuturi, Kate este adepta unui smoothie bogat în vitamine. Desigur, Ducesa este și o mare iubitoare a vinului, prin urmare și acestea se află pe lista sa de preferințe.

Reclamă

Băutura care îi displace în mod deosebit lui Kate Middleton nu conține alcool. Deși este cunoscută pentru beneficiile sale, această băutură nu se află niciodată pe lista de cumărături a Ducesei.

În 2018, Ducesa și Prințul William au vizitat împreună o cafenea aflată sub grija unui centru de caritate care îi ajută pe cei care încearcă să scape de dependența la alcool și substanțe interzise. Conform publicației People, Cuplul Regal a fost servit cu brioșe și băutura care îi displace lui Kate Middleton.

Oamenii au servit-o pe Ducesa Kate cu un ceai care avea în componență și lapte de migdale. Ducesa a dezvăluit atunci că lucrurile scrise în presă despre ea nu sunt întotdeuna adevărate. Se apre că acesteia nu-i place de fapt laptele de migdale, deși acesta este preferatul lui Meghan Markle.

Reclamă

Kate Middleton a reluat legătura cu Meghan Markle

Băutura care îi displace lui Kate Middleton este una dintre preferatele lui Meghan Markle. Deși cele două femei au gusturi diferite, acestea nu au avut niciodată dispute în legătură cu acest lucru. Oamennii au remarcat faptul că Ducesa Kate încearcă să reia legătura cu Meghan și speră că cele două se vor întâlni la un ceai pentru a discuta față în față.

Kate Middleton și Meghan Markle la biserică în ziua de Crăciun
Ducesa de Cambridge a fost fotografiată la Londra luni, 8 martie 2021, după-amiază / Getty Images

Tensiunile dintre două femei din Familia Regală au început în urmă cu mult timp. De altfel, în trecut presa a scris despre faptul că Meghan a făcut-o pe Ducesa de Cambridge spă plângă. În cadrul interviului pentru Oprah, Meghan a dezvăluit faptul că lucrurile au stat complet invers.

Nu doar Meghan a avut neînțelegeri cu Familia Regală. Prințul Harry a răcit și el relația cu familia sa. Acesta nu a mai fost în Marea Britanie de la moartea bunicului său. Cei doi frați s-au revăzut pentru a dezvălui statuia Prințesei Diana, însă nu au reușit să-și rezolve complet neânțelegerile.

Conform unor declarații ale surselor apropiate Familie Regale, Prințul William și-a pierdtu încrederea în fratele său, totuși Kate încearcă să rezolve lucrurile și să reia legătura cu Meghan Markle.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×