Reclamă

Kate Middleton a avut o apariție surprinzătoare la Anzac Day. Cum a fost fotografiată alături de Prințul William

Kate Middleton a avut o apariție surprinzătoare la Anzac Day. Ducesa de Cambridge a reciclat ținuta pe care a purtat-o în ziua în care și-a botezat fetița, pe micuța Charlotte, în anul 2015. Cu toate acestea, soția Prințului William a atras toate privirile.

Publicat: 26 aprilie 2022, 13:05

Ducii de Cambridge au participat la Anzac Day. Acesta e un eveniment care îi omagiază pe australienii ce au murit în timpul războiului. Pentru a marca ziua, Prințul William a participat la o slujbă emoționantă la memorialul de război The Cenotaph din Londra. A depus o coroană de maci în numele bunicii sale, Regina Elisabeta, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a avut o apariție surprinzătoare la Anzac Day

William, în vârstă de 39 de ani, s-a îndreptat apoi la Serviciul de Comemorare și Anzac Day la Westminster Abbey. Acolo i s-a alăturat soția Kate. Westminster Abbey este și locul nunții lor. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a reciclat rochia crem pe care a purtat-o anterior la botezul Prințesei Charlotte din 2015. De data aceasta a asortat-o cu o diademă lată, prinsă la spate cu o fundă mare. Acesta nu este prima dată când Ducesa poartă haine mai vechi. Sunt dese ocaziile în care apare îmbrăcată cu haine purtate și la alte evenimente.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, cu un buchet de flori în mână, într-o rochie albă
Ducii de Cambridge au participat la Anzac Day / Profimedia Images

Atât Kate, cât și Prințul William au purtat broșe roșii cu flori de mac. Aceasta e floare artificială care a fost folosită din 1921 pentru a comemora militarii ce au murit în război.

Reclamă

Se crede că simbolul macului provine din poemul „In Flanders Fields”, scris de John McCrae. E o poezie despre Primul Război Mondial. Prima strofă e așa:

În câmpurile din Flandra suflă macii
Între cruci, rând pe rând,
Care ne marchează locul; iar pe cer
Ciocârliile cântă curajos, zboară
Abia se aud printre armele de dedesubt.

Familia Regală poartă cu mândrie macii atunci când onorează forțele armate care și-au sacrificat viața.

Reclamă

Ce este Anzac Day și cum o celebrează Familia Regală a Marii Britanii

Anzac Day comemorează prima bătălie majoră care a implicat forțele australiene și din Noua Zeelandă în timpul Primului Război Mondial. A fost onorat la Londra de la prima aniversare a debarcării Anzac la Gallipoli în 1916, când Regele George al V-lea a participat la o slujbă la Westminster Abbey.

În cursul zilei, vărul Reginei, Prințul Richard, Ducele de Gloucester, a participat la Serviciul Dawn de la Memorialul Noua Zeelandă din Hyde Park Corner, Londra.

Anul trecut, Prințesa Anne a reprezentat Familia Regală la slujba de la Westminster Abbey de Anzac Day, după ce evenimentul a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

Kate și Prințul Harry au participat împreună în 2019, iar Meghan Markle a ratat evenimentul pentru că urma ca Archie să vină pe lume. Băiețelul s-a născut doar câteva săptămâni mai târziu.

Zilele trecute, Ducii de Cambridge au aniversat ziua de naștere a fiului lor, Prințul Louis. Băiețelul a împlinit 4 ani. Cu această ocazie au fost publicate fotografii noi cu micuțul, imagini realizate chiar de către mama sa.

Arătând o asemănare izbitoare atât cu fratele Prințul George, în vârstă de 8 ani, cât și cu sora Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, Louis zâmbește în fața camerei și ține jucăuș o minge de cricket în mână.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×