Reclamă

Prințul Louis a crescut. Fiul Ducilor de Cambridge a împlinit 4 ani

Cel mai mic copil al lui Kate Middleton și al Prințului William știe cum să fure toate privirile. Prințul Louis a crescut. Fiul Ducilor de Cambridge a împlinit 4 ani. Băiețelul a făcut spectacol la plajă, iar cele mai recente imagini cu el au fost realizate de mama sa.

Publicat: 23 aprilie 2022, 15:39

Părinții au marcat ocazia făcând publice patru noi fotografii cu micul prinț. Surprinse la începutul acestei luni de Kate lângă casa familiei din Norfolk, fotografiile îl arată pe Prințul Louis jucându-se pe nisip, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Louis a crescut și a împlinit 4 ani

Micuțul seamănă foarte mult cu frații lui. Prințul George, de 8 ani, cât și cu sora Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani sunt adorabili și ei. Louis surprinde în fața camerei cu zâmbetul pe buze și ține jucăuș o minge de cricket.

„Mâine 4 ani!” William și Kate au făcut o postare specială în onoarea zilei de naștere a lui Louis pe contul oficial de Instagram. Fotografiile adorabile realizate cu ocaza zilei de naștere au fost făcute chiar de Kate Middleton.

Recent a fost și ziua de naștere a Reginei Elisabeta. Ce fotografie a publicat Palatul Buckingham cu ocazia zilei de nastere a Monarhului.

Reclamă

Familia este obișnuită pe plajele din North Norfolk. Proprietatea se află la o scurtă distanță cu mașina de casa lor din Anmer Hall. Anul trecut, William și Kate au distribuit un videoclip drăguț de familie. Imaginile îi arăta pe copii urcându-se pe dunele de nisip și prăjind marshmallows pe un foc.

Anul trecut, a treia aniversare a Prințului Louis a coincis cu prima sa săptămână de preșcolar. În portretul lansat pentru a marca ocazia, el era tot zâmbet. Acesta purta un rucsac și poza pe bicicleta roșie înaintea primei sale zile la Willcocks Nursery School din Londra. Lous merge la aceeași școală la care merge și sora mai mare, Prințesa Charlotte.

Pentru a-i sărbători a doua zi de naștere în 2020, Kate și William au împărtășit fotografii cu Prințul Louis participând la un proiect special de artă și meșteșuguri acasă: picturi cu degetele de culoarea curcubeului în sprijinul lucrătorilor Serviciului Național de Sănătate (NHS) și alți lucrători esențiali care au luptat în timpul pandemie de coronavirus.

Reclamă

Prințul Louis s-a făcut remarcat de fiecare dată

Chiar dacă are o vârsta fragedă, Prințul Louis pare deja pregătit pentru viața regală. Și-a făcut debutul pe covorul roșu în decembrie 2020, în timpul unei ieșiri cu familia la teatru și a făcut prima sa apariție publică alături de frații săi mai mari în octombrie 2020, punându-i propria întrebare despre animale lui Sir David Attenborough într-un videoclip distribuit pe rețelele sociale. Louis l-a întrebat e faimosul naturalist: „Ce animal îți place?”

Dar poate cel mai faimos moment al său de până acum a fost debutul său de pe balconul Palatului Buckingham în iunie 2019 pentru Trooping the Colour, sărbătoarea publică anuală a zilei de naștere a Reginei Elisabeta.

Făcând cu mâna entuziast și arătând spre avioanele care zburau deasupra capului, a fost un moment care a atras toate privirile.

Este probabil ca Louis să mai facă o apariție la Trooping the Colour în luna iunie, când Familia Regală se adună pentru un weekend de festivități care marchează Jubileul de Platină al monarhului, care sărbătorește 70 de ani de domnie pe tronul Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×