Reclamă

Meghan Markle s-a întors în Los Angeles fără Prințul Harry. Ducele de Sussex va participa în continuare la Jocurile Invictus

Meghan Markle s-a întors în Los Angeles fără Prințul Harry. Ducesa de Sussex a decis că nu va participa la Jocurile Invictus până ce acestea se vor încheia. Aceasta a decis că dorul de cei doi copii este mult prea mare, motiv pentru care a luat decizia de a-l lăsa pe soțul său singur în Europa.

Publicat: 19 aprilie 2022, 12:19

Copiii Ducilor de Sussex au stat fără părinți timp de câteva zile. Micuțul Archie urmează să împlinească trei ani luna viitoare, în timp ce micuța Lilibet va împlini un an în luna iunie a anului acesta. Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au petrecut întregul weekend în Europa. Cei doi s-au bucurat să se afle în Olanda pentru a lua parte la Jocurile Invictus de anul acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle s-a întors în Los Angeles fără Prințul Harry

În timpul unei sesiuni de citit cărți pentru copiii din Zuiderpark, Meghan Markle a dezvăluit faptul că duce dorul micuților săi.Ducesa de Sussex nu și-a putut ascunde emoțiile și provocarea de a fi departe de cei doi copii. Astfel, Meghan Markle s-a întors în Los Angeles fără soțul său pentru a-și vedea copii.

Vezi mai multe imagini cu Meghan Markle în Galeria Foto!

Prințul Harry și Meghan Markle în timpul Jocurilor Invictus 2022
Prințul Harry și Meghan Markle s-au sărutat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus. Imaginile au făcut înconjurul internetului / Getty Images

Conform publicației Express.co.uk, Meghan a venit în Statele Unite la doar câteva zile după ce sora sa vitregă, Samantha Markle, a făcut un anunț public. Samantha și Meghan s-ar afla într-un conflict. Cu toate acestea, se pare că sora vitregă a Ducesei își dorește să rezolve lucrurile. Samantha a acuzat-o luna trecută pe Ducesa de Sussex de defăimare.

Reclamă

”Dacă ai o inimă atît de mare precum spui, atunci îți poți asculta familia și să încerci să gândești de ce anume avem nevoie pentru a rezolva acest lucru. Hai să rezolvăm acest conflict! Hai să fim adulți și să demonstrăm că suntem noi, oamenii mari”.

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Ducesa a ales să nu fie alături de Prințul Harry pe toată perioada jocurilor. Din a doua zi a competiție, Meghan a declarat că duce deja dorul copiilor săi.

Totodată, posibila întâlnire cu sora sa vitregă ar putea fi un alt motiv întemeiat pentru care Ducesa de Sussex a ales să se întoarcă mai repede în Los Angeles.

Reclamă

Meghan Markle a purtat o rochie Valentino înainte de a se întoarce în Satatele Unite

Meghan Markle a purtat o rochie albă, Valentino, înainte de a se întoarce în Los Angeles. Ducesa de Sussex și soțul său au petrecut Paștele în Haga. Ulterior cei doi s-au întors pentru a luat parte la Jocurile Invictus. Meghan i-a luat pe toți prin surprindere cu un look fresh.

Aceasta a purtat o pereche de ochelari de soare și un ruj roșu.  Eline Lantzendörffer a fost norocoasă care a reușit să o întâlnească pe soția Prințului Harry.

Eline a posta pe contul său personal de Instagram mai multe imagini alături de Meghan în timp ce purtau o discuție. Mehna a fost văzută rareori purtând ruj roșu atunci când se afla în Familia Regală Britanică. De altfel, culorile stridente de ruj sunt de cele mai multe ori o încălcare a Protocolului Regal.

Experțiii Regali au observant de-a lungul timpului faptul că Ducesa a renunțat la rujul său preferat atunci când se afla în vizită la Casa Regală. Cu toate acestea, admiratorii s-au bucurat să o vadă pe Meghan cu noul său look. Rochia aleasă de Ducesă a fost simplă, dar în același timp elegantă.

Semnată de casa de modă Valentino, ținuta i-a pus în valoare silueta. Deși s-a întors mai devreme în Statele Unite ale americii, publicațiile externe spun că Meghan Markle și Prințul Harry s-au bucurat să fie prezenți în Haga la prânzul pe care l-au luat pentru a sărbători Paștele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×