Reclamă

Ducii de Sussex vor participa la Jubileul de Platină cu copiii lor. Regina Elisabeta le-a interzis apariția la balconul Palatului Buckingham

Revenirea Prințului Harry și a lui Meghan în Marea Britanie riscă să devină „centrul” Jubileului de Platină al Reginei, au avertizat experții regali. Ducii de Sussex vor participa la Jubileul de Platină al Reginei cu copiii lor. Totul s-a întâmplat la doar câteva minute după ce s-a aflat că au fost interziși de la balconul Palatului Buckingham.

Publicat: 7 mai 2022, 6:20 / Actualizat: 7 mai 2022, 7:44

O declarație recentă a dezvăluit că cuplul precum și Ducele de York nu vor fi invitați pe balconul Palatului Buckingham pentru Trooping the Colour. Evenimentul marchează începutul spectaculos al unui weekend de sărbătoare în cinstea Reginei Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex vor participa la Jubileul de Platină

Apoi, după doar 18 minute mai târziu, Ducii de Sussex au dezvăluit într-un tweet prin intermediul prietenului și jurnalistului lor Omid Scobie că vor zbura din California cu Archie și Lilibet pentru evenimentele care marchează aniversarea a 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta. Evenimentele încep pe 2 iunie.

Experții regali spun însă că simpla prezență a cuplului în Marea Britanie amenință să umbrească festivitățile.

Tom Bower a declarat pentru MailOnline: „Au fost forțați să accepte un rol retrogradat. Sunt grupați cu toate celelalte VIP-uri, dar sunt în mod clar disperați să nu fie excluși. Dacă Palatul nu este deosebit de atent, Ducii de Sussex vor profita de sărbători în beneficiul lor. Sperăm că vor fi ținuți ferm în frâu pentru a evita ca interesele lor egoiste să domine sărbătorirea”.

Prințul William și Prințul Harry alături de Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex, în timpul unei festivități organizate la Palatul Buckingham
Prințul William și Prințul Harry alături de Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex / Profimedia Images
Reclamă

Ce se spune despre decizia Reginei Elisabeta

Autoarea regală Angela Levin a spus că Regina a luat o „decizie grozavă” de a restricționa balconul la membrii regali care au titluri nobile, adăugând: „Va avea o atmosferă pozitivă atât de diferită dacă există membri ai familiei regale care o susțin pe Majestatea Sa”.

Cu privire la decizia Ducilor de Sussex de a participa la alte evenimente, ea a spus: „Accentul se va pune pe ei. Pe modul în care se comportă și nu despre asta este vorba la Jubileu”.

Reclamă

Richard Fitzwilliams, un alt comentator, a adăugat: „Va existat un pericol în perioada premergătoare evenimentelor. Acest lucru trebuie rezolvat. Cu toate acestea, deși vor exista încă multe speculații, este vorba despre o singură persoană. Este dorința Reginei ca ei să participe”.

„Deși atunci când au plănuit să facă interviul cu Oprah, nu știau că prințul Philip se va îmbolnăvi, totuși au mers înainte. Asta nu va fi uitat. Dar Regina vrea ca familia să aibă un front unit”.

Acțiunea decisivă a monarhului în vârstă de 96 de ani de a include doar membrii regali care îndeplinesc îndatoriri publice oficiale, cum ar fi tatăl și fratele lui Harry, pentru parada la Palatul Buckingham a fost luată de ea „după o analiză atentă”. Totuși există excepții pentru unii dintre nepoți și strănepoții Reginei, inclusiv George, Charlotte și Louis.

De ce se tem experții regali

Un purtător de cuvânt al palatului a declarat: „Regina a decis că apariția tradițională din acest an pe balcon pentru Trooping the Colour, din data de 2 iunie, se va limita la Majestatea Sa și acei membri ai Familiei Regale care își îndeplinesc în prezent îndatoriri publice oficiale în numele Reginei”.

Dar se înțelege că Ducii de Sussex au fost invitați la alte evenimente jubiliare, care ar putea include slujba de mulțumire la Catedrala Sf. Paul din data de 3 iunie. Se așteaptă și ca Prințul Andrew să fie acolo.

Interdicția simbolică la „Trooping the Color” va fi privită pe scară largă ca o respingere a lui Harry și Meghan. Ei au părăsit monarhia pentru o nouă viață în SUA în urmă cu doi ani. Prințul Andrew a fost exclus din instituție din cauza cazului său de agresiune sexuală civilă.

Biograful regal Tom Bower a declarat pentru MailOnline că Regina a încheiat „farsa misterioasă creată de Sussex”. Acesta a avertizat că cuplul, care are un proiect mare cu Netflix, ar putea încerca să „profite” de jubileu.

Evenimentul de pe 2 iunie va da startul celor patru zile de festivități jubileare. 18 membri ai familiei regale sunt pregătiți să se adună pe balcon. Regina „așteaptă cu nerăbdare” weekendul de sărbători.

Ducii de Sussex și Ducele de York nu vor fi cu ea pe balcon la parada oficială. Dar există și excepții, începând cu soțul Prințului Anne, viceamiralul Sir Tim Laurence, care nu este un membru regal și diverși nepoți și strănepoți, inclusiv copiii lui William și Kate, George, Charlotte și Louis. Dar nu există nicio invitație pentru fiicele Prințului Andrew, Prințesele Beatrice și Eugenie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×