Reclamă

Prințesa Eugenie a făcut un anunț pe contul de Instagram. Alteța Sa a publicat un mesaj emoționant

Prințesa Eugenie a făcut un anunț pe contul de Instagram. Nepoata Majestății Sale a distribuit mesajul pe rețelele sociale. I-a surprins pe toți, mai ales că ea nu obișnuiește să se implice în acțiunile Familiei Regale Britanice. A ales de ceva timp să fie independentă și își trăiește viața așa cum îi place.

Publicat: 27 aprilie 2022, 13:06

Prințesa Eugenie a folosit contul de Instagram pentru a face un anunț interesant legat de The Anti-Slavery Collective. Asociția a fondat-o împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Julia de Boinville, în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Redistribuind un mesaj de la organizația de caritate, nepoata Reginei Elisabeta a dezvăluit că postează „știri de la organizația mea de caritate”.

Prințesa Eugenie a făcut un anunț pe contul de Instagram

„Suntem încântați să anunțăm lansarea consiliului nostru consultativ. Să le urăm bun venit membrilor săi The Rt Hon @theresamay, Caroline Haughey QC OBE, William Lewis, Jared Cohen și John Studzinski CBE. Ei se vor alătura în misiunea noastră de a eradica sclavia modernă în toate formele sale.”

„Prin îndrumarea lor, suntem încântați să creștem. Să continuăm să încurajăm agențiile de aplicare a legii, factorii de decizie politică, jurnaliștii, cadrele universitare, ONG-urile, companiile, indivizii și supraviețuitorii să colaboreze și să împărtășească idei despre cum să lupte cu sclavia modernă. Suntem încântați să anunțăm în curând mai mulți membri ai Consiliului consultativ”.

Reclamă

În postare, organizația de caritate a adăugat: „Consiliul consultativ include figuri de top din afaceri, politică și mass-media. Ei vor juca un rol crucial în a ne ajuta să luptăm pentru eradicarea sclaviei moderne, sub toate formele sale”.

La începutul acestui an, fiica cea mică a Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson a făcut un alt anunț legat de organizația de caritate, confirmând lansarea propriului ei podcast.

Într-un mesaj comun, Eugenie și Julia, care s-au întâlnit în timpul unei excursii școlare, au spus: „Am fost atât de încântate să începem să înregistrăm podcastul nostru mult așteptat anul acesta. Urmează să fie lansat în 2022, așa că rămâneți pe fază!” O dată de lansare a seriei de podcast nu a fost încă confirmată.

Reclamă

Cum se înțelege Prințesa Eugenie cu Ducii de Sussex

Prințesa Eugenie are o relație bună cu familia sa, chiar dacă a ales să trăiască independent. La fel și-a dorit și Prințul Harry, care s-a mutat în California. Se pare că aici tensiunile au fost mai mari.

Chiar dacă Prințul Harry și soția sa nu au mai păstrat legătura cu Familia Regală a Marii Britanii după ce au renunțat la atribuțiile regale, acesta se înțelege de minune cu Prințesa Eugenie, verișoara sa. Recent, Prințesa Eugenie și soțul ei, au fost fotografiați în Santa Barbara.

Aceștia au luat masa în oraș cu Ducii de Sussex. Imaginile publicate atunci i-au arătat foarte zâmbitori și dornici să discute cât mai multe.

În acest moment, Ducii de Sussex le dau voie Prințesei Eugenie și soțului ei să locuiască în casa lor de lângă Londra. Presa internațională a scris că și atunci când a venit la înmormântarea Prințului Philip, Harry a mers prima dată la verișoara sa.

Nepoata Reginei Elisabeta și soțul ei, Jack Brooksbank, s-au logodit la începutul lunii ianuarie în 2018. În luna februarie a anului 2021 au anunțat că așteaptă împreună primul copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×