Reclamă

Prințesa Eugenie a făcut un anunț pe contul de Instagram. Alteța Sa a publicat un mesaj emoționant

Prințesa Eugenie a făcut un anunț pe contul de Instagram. Nepoata Majestății Sale a distribuit mesajul pe rețelele sociale. I-a surprins pe toți, mai ales că ea nu obișnuiește să se implice în acțiunile Familiei Regale Britanice. A ales de ceva timp să fie independentă și își trăiește viața așa cum îi place.

Publicat: 27 aprilie 2022, 13:06

Prințesa Eugenie a folosit contul de Instagram pentru a face un anunț interesant legat de The Anti-Slavery Collective. Asociția a fondat-o împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Julia de Boinville, în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Redistribuind un mesaj de la organizația de caritate, nepoata Reginei Elisabeta a dezvăluit că postează „știri de la organizația mea de caritate”.

Prințesa Eugenie a făcut un anunț pe contul de Instagram

„Suntem încântați să anunțăm lansarea consiliului nostru consultativ. Să le urăm bun venit membrilor săi The Rt Hon @theresamay, Caroline Haughey QC OBE, William Lewis, Jared Cohen și John Studzinski CBE. Ei se vor alătura în misiunea noastră de a eradica sclavia modernă în toate formele sale.”

„Prin îndrumarea lor, suntem încântați să creștem. Să continuăm să încurajăm agențiile de aplicare a legii, factorii de decizie politică, jurnaliștii, cadrele universitare, ONG-urile, companiile, indivizii și supraviețuitorii să colaboreze și să împărtășească idei despre cum să lupte cu sclavia modernă. Suntem încântați să anunțăm în curând mai mulți membri ai Consiliului consultativ”.

Reclamă

În postare, organizația de caritate a adăugat: „Consiliul consultativ include figuri de top din afaceri, politică și mass-media. Ei vor juca un rol crucial în a ne ajuta să luptăm pentru eradicarea sclaviei moderne, sub toate formele sale”.

La începutul acestui an, fiica cea mică a Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson a făcut un alt anunț legat de organizația de caritate, confirmând lansarea propriului ei podcast.

Într-un mesaj comun, Eugenie și Julia, care s-au întâlnit în timpul unei excursii școlare, au spus: „Am fost atât de încântate să începem să înregistrăm podcastul nostru mult așteptat anul acesta. Urmează să fie lansat în 2022, așa că rămâneți pe fază!” O dată de lansare a seriei de podcast nu a fost încă confirmată.

Reclamă

Cum se înțelege Prințesa Eugenie cu Ducii de Sussex

Prințesa Eugenie are o relație bună cu familia sa, chiar dacă a ales să trăiască independent. La fel și-a dorit și Prințul Harry, care s-a mutat în California. Se pare că aici tensiunile au fost mai mari.

Chiar dacă Prințul Harry și soția sa nu au mai păstrat legătura cu Familia Regală a Marii Britanii după ce au renunțat la atribuțiile regale, acesta se înțelege de minune cu Prințesa Eugenie, verișoara sa. Recent, Prințesa Eugenie și soțul ei, au fost fotografiați în Santa Barbara.

Aceștia au luat masa în oraș cu Ducii de Sussex. Imaginile publicate atunci i-au arătat foarte zâmbitori și dornici să discute cât mai multe.

În acest moment, Ducii de Sussex le dau voie Prințesei Eugenie și soțului ei să locuiască în casa lor de lângă Londra. Presa internațională a scris că și atunci când a venit la înmormântarea Prințului Philip, Harry a mers prima dată la verișoara sa.

Nepoata Reginei Elisabeta și soțul ei, Jack Brooksbank, s-au logodit la începutul lunii ianuarie în 2018. În luna februarie a anului 2021 au anunțat că așteaptă împreună primul copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×