Reclamă

Reacția Prințului Harry când a fost întrebat dacă îi este dor de fratele său. Ce a spus despre Prințul William

Cei doi nu s-au întâlnit deloc anul acesta. Cel mai probabil nu s-au văzut de la dezvelirea statuii Prințesei Diana. La slujba de omagiere a soțului Reginei Elisabeta, Prințul Harry nu a fost prezent. Care a fost reacția Prințului Harry când a fost întrebat dacă îi este dor de fratele său.

Publicat: 22 aprilie 2022, 7:56

Hoda Kotb nu l-a lăsat pe Prințul Harry să se eschiveze când l-a intervievat pentru NBC săptămâna aceasta. I-a pus o serie de întrebări când a vorbit cu el la Haga în timp ce acesta participa la Jocurile Invictus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția Prințului Harry când a fost întrebat dacă îi este dor de fratele său

L-a întrebat chiar și despre familia sa. Inclusiv despre relația sa cu bunica sa, Regina, și ea a întrebat, de asemenea, cum stau lucrurile cu Prințul William și cu tatăl lor, Prințul Charles. Vorbind despre mutarea lui Harry și a lui Meghan în California, Hoda a întrebat: „Ți-e dor de fratele tău și de tatăl tău?”

Harry a ocolit cu eleganță întrebarea, aducând accentul înapoi asupra Jocurilor și făcând referire la soția și copiii săi.

„Uite, vreau să spun. Pentru mine în acest moment contează acești oameni și familiile lor. Sunt aici și le ofer tot ce pot 120% pentru a mă asigura că au experiența vieții. Ăsta este punctul meu de interes aici”, a spus el.

„Când plec de aici, mă întorc și mă concentrez pe familia mea care îmi lipsește enorm”.

Reclamă

Prințul a abordat pentru prima dată zvonurile despre o ruptură în relația cu fratele său din 2019. El și Meghan au participat la documentarul ITV Harry and Meghan: An African Journey.

Harry a spus că „inevitabil se întâmplă lucruri” având în vedere presiunea rolurilor în care el și William s-au născut. El a adăugat apoi: „Majoritatea lucrurilor sunt create din nimic, dar ca frați, știți, avem zile bune, avem zile proaste”.

Reclamă

Cum este viața Ducilor de Sussex acum

După ce el și Meghan s-au retras din rolurile lor de membri ai Familiei Regale, Harry a fost mai direct cu privire la diviziunea dintre el și William, inclusiv într-un interviu mult discutat cu Oprah Winfrey anul trecut.

Cei doi păreau să fie în relații bune la înmormântarea Prințului Philip din luna următoare și s-au reunit din nou pentru a dezvălui o statuie memorială pentru Diana, Prințesa de Wales, alături de familia Spencer.

Ducii de Sussex au urcat împreună pe scena ridicată cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Invictus. Meghan Markle a fost cea care l-a prezentat pe Prințul Harry ca fondator al Jocurilor. Prezentarea Ducesei de Sussex a inclus și un moment de mulțumire pentru militarii care se luptă pentru asigurarea păcii, precum și pentru cei care asigură rezistența pe teritoriile din Ucraina.

Cu toate acestea, hainele pe care le îmbracă și bijuteriile pe care le poartă sunt extrem de scumpe. Biografii regali spun că stilul lor de viață nu este deloc în concordanță cu acțiunile pentru care cei doi militează: „Harry are o viață extrem de privilegiată, iar acum trăiește ca un miliardat. Soția sa a purtat haine și bijuterii în valoare de 80.000 de Lire Sterline în doar trei zile”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×