Reclamă

Ducii de Sussex au fost criticați pentru stilul de viață pe care îl au. Biografii regali spun că trăiesc „ca niște miliardari”

Ducii de Sussex au fost criticați pentru stilul de viață pe care îl au. Biografii regali au declarat că aceștia trăiesc ”ca niște miliardari” și se bucură de privilegiul că Harry provine dintr-o Familie Regală. Deși aceștia s-au stabilit în Statele Unite ale Americii și s-au desprins complet de Casa Regală. Se pare că experții sunt de părere că au în continuare o viață pe care o trăiesc în lux.

Publicat: 20 aprilie 2022, 12:09

Cele mai noi acuzații cu privire la averea Ducilor de Sussex au început să circule în presă după ce Meghan Markle a afișat o garderobă impresionantă în cadrul Jocurilor Invictus din Olanda. Conform publicației Geo.tv, Ducesa de Sussex ar fi cheltuit 38.000 de Lire Sterline doar pe hainele pe care le-a purtat în Europa zilele trecute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex au fost criticați pentru stilul de viață pe care îl au

Deși preferă să trăiască o viață ferită de lumina reflectoarelor, Ducii de Sussex au demonstrat că reușesc să se descurce foarte bine în Statele Unite ale Americii. În momentul în care aceștia s-au întors în Europa pentru a lua parte la Jocurile Invictus au intrat din nou sub lupa presei.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Sussex în Galeria Foto!

Prințul Harry și Meghan Markle, anunțul despre logodnă, noiembrie 2017. El poartă un costum albastru, cu o cravată albastră. Ea poartă un perdesiu alb și are părul desprins. Fundal cu verdeață
Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna în anul 2017 / Profimedia

Astfel, Ducii de Sussex au fost criticați pentru stilul de viață pe care îl au. Publicația The Suns a raportat faptul că Meghan Markle a schimbat nici mai mult, nici mai puțin de șapte ținute în cadrul vizitei sale din Olanda.

Reclamă

Pe lângă acestea, Meghan a purtat mai multe bijuterii de la branduri de lux. Unul din colierele alese au fost estimate la suma de 12.800 de Lire Sterline.  Alături de colier, Meghan avut și câteva inele din aceeași colecție estimate la suma de 911 de Lire Sterline.

Un biograf regal a afirmat pentru Geo.tv faptul că Meghan a purtat în trei zile bijuterii și ținute în valoare de 80.000 de Lire Sterline.

”Harry are o viață extrem de privilegiată, iar acum trăiește ca un miliardat. Soția sa a purtat haine și bijuterii în valoare de 80.000 de Lire Sterline în doar trei zile.”

Reclamă

”Este un nonsens să ne vorbească tuturor despre importanța egalității. Dacă Harry vrea să fim egali între noi, nu ar trebui să ne ofere un exemplu? Tot ce primim este ipocrizie. Un fel de nu face ce fac eu fă ce vreau să se întâmple la nivel global.”

Prințul Harry a vorbit despre relația sa cu Familia Regală în cadrul Jocurilor Invictus

Deși Ducii de Sussex au fost criticați pentru stilul de viață pe care îl au, Prințul Harry a decis să rupă tăcerea cu privire la relația pe care o are în continuare cu Familia Regală. Harry a confirmat faptul că a vizitat-o pe Majestatea Sa imediat ce a venit cu Meghan în Europa. Se pare că Ducii au luat ceaiul cu Regina.

”A fost minunat să fiu din nou alături de ea. Este într-o formă minunată. Are mereu simțul umorului când vine vorba de mine. Încerc să mă asigur că o protejez și că are oamenii potriviți în jurul său.Eu și Meghan am luat ceaiul cu ea. Mi-a plăcut foarte mult să ne revedem. Totuși, casa mea este acum în Statele Unite. Am fost primiți cu brațele deschise, iar acest lucru ne-a bucurat enorm”.

Interviul cu Ducele de Sussex a continuat mai apoi pe tema Jocurilor Invictus. Deși nu a oferit foarte multe detalii privind motivul pentru care Meghan Markle a plecat în America mai devreme, Harry și-a încântat admiratorii cu detalii privind vizita în Marea Britanie.

În interviurile pe care le-a oferit în trecut, Prințul Harry a avut o atitudine complet diferită față de Familia Regală. Pentru celebra Oprah, Ducii de Sussex au oferit o serie de interviuri care au știrbit imaginea Familiei Regale din Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×