Reclamă

Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondială a Refugiaților. Mesajul postat de actriță pe rețelele sociale

Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondială a Refugiaților în compania unor noi prieteni. Actrița în vârstă de 47 de ani a luat cina într-un cadru liniștit. Vedeta a postat și câteva imagini de la eveniment, alături de un mesaj emoționant pe care l-a distribuit ulterior pentru admiratorii săi de pe rețelele sociale.

Publicat: 21 iunie 2022, 11:25

Actrița nu este foarte activă pe rețelele sociale, iar conținutul pe care îl publică are legătură, de cele mai multe ori, cu activitățile umanitare pe care le face. De data aceasta, vedeta s-a relaxat în compania unor refugiați veniți din colțuri diferite ale lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondială a Refugiaților

Angelina Jolie spune că s-a bucurat să se afle de Ziua Mondială a Refugiaților în compania acestora. Vedeta a luat cina alături de oameni din Egipt, Ucraina, Afganistan, Mali, Nigeria și multe alte locuri.

Vezi mai multe imagini cu Angelina Jolie în Galeria Foto!

Actrița internațională a postat o serie de fotografii în care le arată admiratorilor săi atmosfera primitoare de care a avut parte. Alături de imagini s-a aflat și mesajul său emoționant.

Reclamă

”Sunt foarte recunoscătoare pentru că, în ciuda lucrurilor dificile care se întâmplă în lume, acești oameni curajoși își împărtășesc poveștile cu mine și mă primesc alături de ei. Familia, prietenii și hrana, acestea sunt lucrurile care adună oamenii într-un loc. Eu am fost absolut onorată să mă alătur noilor mei prieteni, să mănânc alături de ei și să învăț lucruri noi de la ei.”

Vedeta din Eternals este recunoscută pentru acțiunile umanitare în care se implică. De altfel, Angelina are o legătură specială cu refugiații. De-a lungul timpului aceasta a vizitat mai multe centre unde a putut să povestească și să afle mai multe despre viețile acestora și despre modul în care reușesc să-și reconstruiască viața departe de casă.

În trecut vedeta a vorbit despre modul în care copiii din Ucraina vor avea de înfruntat ”cele mai mari consecințe ale războiului”.

Reclamă

Ce proiecte desfășoară vedeta în această perioadă

De data aceasta Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondială a Refugiaților, însă vedeta se implică în tot mai multe proiecte în ultima vreme. Actrița în vârstă de 47 de ani are un program foarte aglomerat, însă aceasta își dorește să fie în continuare prezentă în activitățile umanitare.

Recent, diva a fost surprinsă pe străzile din Roma. Aceasta regizează viitorul său film, Without Blood. Filmările producției sunt în plină desfășurare.

Printre actorii principali se vor numără Salma Hayek și Demian Bichir.angelina a încheiat un contract de trei ani cu Freemantle. În cadrul acestuia, Angelina va juca și va produce mai multe filme și documentare. Vedeta este foarte încântată de acest proiect pe termen lung pe care l-a acceptat.

”Libertatea de a spune povești este foarte importantă pentru mine. Îmi doresc să le aduc aproape de un public global. Sunt încântată să lucrez cu o echipă atât de pasionată de ceea ce face”

Pe lângă proiectele pe care le desfășoară în lumea filmului, actrița are în desfășurare mai multe proiecte ce țin de cauzele umanitare. Principala sa preocupare este aceea de a-i ajuta cât mai mulți pe cei aflați în nevoie. Vedeta își dorește să facă o schimbare vizibilă în lumea în care trăiește, scrie publicația People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×