Reclamă

Angelina Jolie a postat o fotografie cu fiica sa, Shiloh. Cele două se află în Cambodgia

Angelina Jolie a postat o fotografie cu fiica sa, Shiloh. Actrița în vârstă de 46 de ani se află în Cambodgia acolo unde lucrează alături de ceilalți membri ai fundației Maddox Jolie-Pitt. Fundația non-profit a fost înființată de actriță în anul 2003 și poartă numele primului fiu pe care l-a adoptat.

Publicat: 25 februarie 2022, 12:22

Angelina Jolie conduce mai multe activități cu ajutorul fundației sale non-profit în Cambodgia. Vedeta internațională a decis de această dată să o aibă alături și pe fiica sa, Shiloh. Actrița a fost extrem de încântată de agenda pe care a avut-o și a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de o fotografie rară din viața sa privată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a postat o fotografie cu fiica sa, Shiloh

De când și-a făcut cont pe rețelele sociale, Angelina Jolie a fost tot mai activă în mediul online. Cu toate acestea, sunt rare momentele când postează imagini din viața sa privată. De cele mai multe ori actrița preferă să arate publicului mesaje privind acțiunile umanitare pe care le desfășoară.

Vezi mai multe imagini cu Angelina Jolie și Shiloh în Galeria Foto!

Totodată, ea își încurajează urmăritorii din lumea întreagă să se implice în comunitățile din care fac parte. De data aceasta. Angelina Jolie a postat o fotografie cu fiica sa, Shiloh. Tânăra în vârstă de 15 ani este surprinsă în timp ce stă pe un scaun și râde alături de mama sa.

Reclamă

Cele două se află într-o călătorie în Cambodgia pentru a ajuta oamenii din comunitatea locală, dar și pentru a discuta planurile de viitor ale fundației non-profit pe care o deține. Alături de fotografie s-a aflat și un mesaj postat de actriță.

”Câteva zile în Cambodgia printre localnicii călduroși. Simt deja că sufletul meu se recuperează. Această țară a fost întotdeauna specială pentru mine și familia mea. Sunt fericită că am putut să mă revăd cu prietenii și colegii de la MPJ Foundation. Întreaga echipă locală derulează programe pentru sănătatea, educație și conservarea mediului.”

Angelina Jolie este recunoscută pentru activitățile sale umanitare și implicarea sa în comunitățile din întreaga lume. Se pare că vedeta încearcă să-și învețe copiii să aibă o abordare asemănătoare asupra viitorului și să se implice în ajutorea și dezvoltarea comunităților internaționale. Vedeta a fost văzută tot mai des la astfel de evenimente alături de unul din copiii săi.  

Reclamă

Angelina Jolie se implică în educarea copiiilor săi

Angelina Jolie este o mamă implicată. În ciuda programului său aglomerat, aceasta și-a găsit întotdeauna timp pentru copiii săi. De-a lungul timpului aceasta a povestit despre pasiunile lor și cum îi încurajează să-și urmeze calea. Cu toate acestea, Jolie nu ratează nicio ocazie pentru a-și lua fiicele în proiectele pe care le derulează.

De data aceasta, Jolie a mers în Cambodgia cu fiica sa, Shiloh. La începutul lunii februarie acesta a fost la Washington DC alături de Zahara. Acolo vedeta a promovat un proiect care atrage atenția asupra violenței împotriva femeilor și a problemelor care apar în societate din cauza acestui fapt.

Se pare că Zahara are o înclinație spre zona politică, socială și culturală. Tânăra a mers alături de mama sa la mai multe evenimente cu caracter politic. În luna decembrie a anului trecut, Jolie și Zahara au fost într-o altă vizită la Washington DC pentru a discuta modernizarea legilor ce țin de protecția femeilor și nu numai.

Zahara este interesată de schimbările pe care le poate face în comunitatea în care trăiește. În același timp, copiii Angelina Jolie par dornici să-i calce pe urme în ceea ce privește proiectele umanitare în care aceasta s-a implicat de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×