Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt vrea să-și vadă tatăl. Fiica de 15 ani a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie e singura care îi ia apărarea actorului

Shiloh Jolie-Pitt vrea să-și vadă tatăl, iar această dorință este una „disperată”. Fiica actorului Brad Pitt și a actriței Angelina Jolie își dorește mult să-și vadă părintele deși lupta pentru custodia ei și a fraților săi nu s-a terminat la tribunal.

Publicat: 14 decembrie 2021, 8:13

Această veste vine în preajma sărbătorilor, iar surse ale publicației OK!, citate de Geo.tv, spun că tânăra de numai 15 ani e de ceva vreme de partea tatălui său. Afirmația i-a uimit pe toți, mai ales că în ultimul timp Shiloh a fost văzută des în compania mamei. Chiar a fost fotografiată în timp ce a așteptat-o ore în șir în fața unui spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shiloh Jolie-Pitt vrea să-și vadă tatăl cu „disperare”

Pentru cei care nu au foarte multe detalii despre acest caz, trebuie menționat faptul că în acest moment, balanța pentru custodie înclină în favoarea actriței. În tot acest timp însă, se pare că Shiloh vrea cu „disperare” să-și vadă tatăl. Circumstanțele fac acest lucru imposibil, iar tânăra poate merge doar să-l viziteze o perioadă scurtă de timp.

Se pare că în acest moment Shiloh este singura care a rămas „fetița lui tati”: „Uneori Shiloh este singura dintre frații ei care nu vrea să-i întoarcă spatele lui Brad Pitt”. Tot sursa publicației menționate mai sus a mai spus că Brad Pitt a încercat de mai multe ori să repare lucrurile. Maddox și Pax îl învinovățesc însă pentru tot ce se întâmplă în familia lor și refuză să-l vadă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie într-o rochie argintie de mână cu Shiloh Jolie-Pitt la premiera Filmului Eternals
Fanii au remarcat imediat asemănarea dintre Angelina Jolie și fiica sa, Shiloh Jolie-Pitt / Profimedia Images
Reclamă

„Numai Shiloh este cea care își apără tatăl. Își dorește cu adevărat să petreacă Crăciunul împreună și îi este greu să accepte că nu se va întâmpla.”

Pe final, sursa a mai spus că Brad încă mai speră ca într-o zi el și Angelina să găsească o modalitate de a se ierta reciproc. Actorul vrea ca ei să treacă peste tot ce a fost și să meargă mai departe de dragul copiilor. Brad Pitt urăște scandalul din familia lor și nu vrea decât ca copiii săi să aibă parte de liniște.

Shiloh Jolie-Pitt e pasionată de dans

Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt este pasionată de dans. A fost adesea văzută la una dintre cele mai renumite săli din Los Angeles. Aceasta are un coregraf personal, iar tabloidele internaționale spun că exersează ore în șir pentru a face performanță. Tânăra a treacut de-a lungul timpului prin mai multe transformări de stil. Se pare că recent a reușit să-și găsească echilibrul.

La cele mai recente apariții în public, Shiloh a demonstrat că e o adevărată domnișoară. A impresionat pe covorul roșu alături de Angelina Jolie.

Copiii Angelinei Jolie au fost tot timpul în atenția presei. De când Shiloh a început să apară tot mai des pe covorul roșu alături de mama sa, paparazzi au urmărit-o la fiecare pas. În trecut, Angelina a spus de mai multe ori că fiica sa explorează ceea ce îi place. Totodată, Angelina spunea în 2010 că Shiloh se crede unul din frații săi, motiv pentru care este mult mai atrasă de stilul androgin. De-a lungul timpului stilul adolescentei a evoluat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×