Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale. Cum s-a îmbrăcat fiica Angelinei Jolie la premiera Eternals din Londra

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale la premiera filmului Eternals din Londra. Adolescenta în vârstă de 15 ani a ales să apară pe covorul roșu într-una din ținutele pe care Angelina Jolie le-a purtat la conferința filmului Maleficent: Mistress of Evil, în urmă cu doi ani.

Publicat: 28 octombrie 2021, 11:17

Actrița Angelina Jolie și-a făcut apariția pe covorul roșu din Londra alături de copiii săi. Alături de ea au fost prezenți Maddox în vârstă de 20 de ani, Shiloh, în vârstă de 15 ani, Zahara de 16 ani și gemenii Vivienne și Knox de 13 ani. Cel care a lipsit și de această dată a fost fiul actriței, Pax în vârstă de 17 ani.

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale

Shiloh Jolie-Pitt a atras din nou toată atenția asupra sa. Fiica actriței Angelina Jolie a ales să poarte o ținută din garderoba mamei sale. Adolescenta a renunțat la look-ul androgin și a preferat o rochie elegantă care să-i pună frumusețea naturală în evidență.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shiloh Jolie-Pitt care a purtat rochia mamei sale, alături de Zahara într-o rochie galbenă, Angelina Jolie, Vivienne, Knox și Maddox la premiera filmului Eternals din Londra
Actrița Angelina Jolie și-a făcut apariția pe covorul roșu din Londra alături de copiii săi / Profimedia Images

Angelina Jolie a purtat rochia aleasă de fiica sa în urmă cu doi ani. Pentru premierea filmului Eternals din Londra, rochia vedetei a suferit câteva transformări.

Reclamă
Reclamă

Aceasta a fost refăcută pentru silueta lui Shiloh și a fost scurtată considerabil. Însă Angelina Jolie nu a fost deranjată de acest lucru. La premiera filmului Eternals din Los Angeles, actrița a dezvăluit că toate ținutele purtate de copiii săi sunt vintage. Atunci, Zahara a fost cea care a purtat una din rochiile mamei sale.

Copiii mei poartă toți haine vintage, inclusiv rochia mea veche de la Oscar. Am ales hainele vintage și în cea mai mare parte am reciclat hainele mele vechi.

– Angelina Jolie

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale pe care  a asortat-o cu o pereche de balerini negri și o pereche discretă de cercei de argint. Alături de ea s-au aflat și frații și surorile sale. Actrița nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a apărut într-o fustă amplă neagră la care a asortat o cămașă albă și un sacou negru.

Maddox și Knox au optat pentru culori închise, în timp ce Zahara a ales o rochie cu umerii goi într-o nuanță de muștar. Vivienne care a fost surprinsă recent alături de mama sa la cumpărături a ales să poarte aceeași rochie crem pe care a purtat-o și la premiera din Los Angeles. 

Pax Thien Jolie-Pitt a lipsit de la premiera filmului Eternals

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale la premiera filmului Eternals din Londra. Zahara a fost cea care i-a împrumutat rochia Angelinei la premiera din Los Angeles. În ciuda ținutelor superbe pe care copiii Angelinei le-au purtat, oamenii nu au putut să nu remarce lipsa fiului actriței.

Pax Thien Jolie-Pitt a lipsit de la cele mai recente evenimente de pe covorul roșu. La premiera din Los Angeles, Angelina a venit însoțită de cinci dintre cei șase copii ai săi. Pentru premierea de la Roma, vedeta și-a făcut apariția cu două dintre fiicele sale, Shiloh și Zahara.

Angelina Joie, îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, se fotografiază alăturid e doi dintre fii săi
Angeina Jolie, alături de doi dintre fii săi, Maddox și Pax, la premiera filmului „Fisrt they killed my father”, în Toronto / Getty Images

La Londra Angelina a fost văzută din nou fără Pax alături de ceilalți cinci copii ai săi. Pax Jolie-Pitt are în prezent 17 ani. Angelina și Brad Pitt încă se află într-un amplu proces privind custodia copiilor săi.

Cu toate acestea, Maddox care are în prezent 20 de ani, iar din punct de vedere legal nu era obligat să ia parte la evenimente, a dorit să se alăture familie sale pe covorul roșu. Angelina nu a făcut nicio declarație până în prezent privind absența fiului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×