Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale. Cum s-a îmbrăcat fiica Angelinei Jolie la premiera Eternals din Londra

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale la premiera filmului Eternals din Londra. Adolescenta în vârstă de 15 ani a ales să apară pe covorul roșu într-una din ținutele pe care Angelina Jolie le-a purtat la conferința filmului Maleficent: Mistress of Evil, în urmă cu doi ani.

Publicat: 28 octombrie 2021, 11:17

Actrița Angelina Jolie și-a făcut apariția pe covorul roșu din Londra alături de copiii săi. Alături de ea au fost prezenți Maddox în vârstă de 20 de ani, Shiloh, în vârstă de 15 ani, Zahara de 16 ani și gemenii Vivienne și Knox de 13 ani. Cel care a lipsit și de această dată a fost fiul actriței, Pax în vârstă de 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale

Shiloh Jolie-Pitt a atras din nou toată atenția asupra sa. Fiica actriței Angelina Jolie a ales să poarte o ținută din garderoba mamei sale. Adolescenta a renunțat la look-ul androgin și a preferat o rochie elegantă care să-i pună frumusețea naturală în evidență.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shiloh Jolie-Pitt care a purtat rochia mamei sale, alături de Zahara într-o rochie galbenă, Angelina Jolie, Vivienne, Knox și Maddox la premiera filmului Eternals din Londra
Actrița Angelina Jolie și-a făcut apariția pe covorul roșu din Londra alături de copiii săi / Profimedia Images

Angelina Jolie a purtat rochia aleasă de fiica sa în urmă cu doi ani. Pentru premierea filmului Eternals din Londra, rochia vedetei a suferit câteva transformări.

Reclamă

Aceasta a fost refăcută pentru silueta lui Shiloh și a fost scurtată considerabil. Însă Angelina Jolie nu a fost deranjată de acest lucru. La premiera filmului Eternals din Los Angeles, actrița a dezvăluit că toate ținutele purtate de copiii săi sunt vintage. Atunci, Zahara a fost cea care a purtat una din rochiile mamei sale.

Copiii mei poartă toți haine vintage, inclusiv rochia mea veche de la Oscar. Am ales hainele vintage și în cea mai mare parte am reciclat hainele mele vechi.

– Angelina Jolie

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale pe care  a asortat-o cu o pereche de balerini negri și o pereche discretă de cercei de argint. Alături de ea s-au aflat și frații și surorile sale. Actrița nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a apărut într-o fustă amplă neagră la care a asortat o cămașă albă și un sacou negru.

Reclamă

Maddox și Knox au optat pentru culori închise, în timp ce Zahara a ales o rochie cu umerii goi într-o nuanță de muștar. Vivienne care a fost surprinsă recent alături de mama sa la cumpărături a ales să poarte aceeași rochie crem pe care a purtat-o și la premiera din Los Angeles. 

Pax Thien Jolie-Pitt a lipsit de la premiera filmului Eternals

Shiloh Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale la premiera filmului Eternals din Londra. Zahara a fost cea care i-a împrumutat rochia Angelinei la premiera din Los Angeles. În ciuda ținutelor superbe pe care copiii Angelinei le-au purtat, oamenii nu au putut să nu remarce lipsa fiului actriței.

Pax Thien Jolie-Pitt a lipsit de la cele mai recente evenimente de pe covorul roșu. La premiera din Los Angeles, Angelina a venit însoțită de cinci dintre cei șase copii ai săi. Pentru premierea de la Roma, vedeta și-a făcut apariția cu două dintre fiicele sale, Shiloh și Zahara.

Angelina Joie, îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, se fotografiază alăturid e doi dintre fii săi
Angeina Jolie, alături de doi dintre fii săi, Maddox și Pax, la premiera filmului „Fisrt they killed my father”, în Toronto / Getty Images

La Londra Angelina a fost văzută din nou fără Pax alături de ceilalți cinci copii ai săi. Pax Jolie-Pitt are în prezent 17 ani. Angelina și Brad Pitt încă se află într-un amplu proces privind custodia copiilor săi.

Cu toate acestea, Maddox care are în prezent 20 de ani, iar din punct de vedere legal nu era obligat să ia parte la evenimente, a dorit să se alăture familie sale pe covorul roșu. Angelina nu a făcut nicio declarație până în prezent privind absența fiului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×