Reclamă

Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu

Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu cinci dintre copiii săi. Actrița a strălucit pe covorul roșu într-o ținută spectaculoasă, iar copiii săi au furat lumina reflectoarelor. Cea care a atras atenția tuturor a fost Zahara Jolie-Pitt. Frumoasa adolescentă a început să împrumute din stilul vestimentar al mamei sale, iar cei care au văzut imaginile au fost de-a dreptul impresionați de evoluția sa.

Publicat: 19 octombrie 2021, 12:06 / Actualizat: 21 octombrie 2021, 7:24

Angelina Jolie a pozat pe covorul roșu alături de cinci dintre copiii săi. Alături de actriță au fost prezenți Zahara de 16 ani, Maddox de 20 de ani, Shiloh în vârstă de 15 ani și gemenii Vivienne și Knox de numai 13 ani, scrie People.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a mers la premiera Eternals cu copiii săi

Pentru marele eveniment, Zahara s-a făcut remarcată într-o rochie frumoasă. Tânăra a luat o ținută din dulapul mamei sale. Adolescenta a ales să îmbrace la premiera Eternals rochia pe care mama sa a purtat-o la Premiile Oscar 2014, o creație Elie Saab Couture. Toți din familie au ales culori neutre pentru ținutele lor.

Angelina Jolie purta o rochie maro drapată, în timp ce Shiloh și Vivienne s-au asortat și au purtat ținute în culori similare. Maddox și Knox au optat pentru costume negre, respectiv verde închis.

Vezi imaginea cu copiii actriței în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie, într-o rochie drapată, de culoare pământie, la premiera Eternals
Alături de actriță au fost prezenți Zahara de 16 ani, Maddox de 20 de ani, Shiloh în vârstă de 15 ani și gemenii Vivienne și Knox de numai 13 ani / Getty Images
Reclamă

„Copiii mei sunt toți îmbrăcați în haine vintage și cu rochia mea veche de la Oscar. Am mers pe haine vintage și am reciclat lucrurile mele vechi”, a declarat Jolie pentru ET pe covorul roșu.

Pe 30 septembrie, Zahara a ieșit cu mama ei la evenimentul Variety’s Power of Women din Beverly Hills. Duo-ul mamă-fiică a fost pozat din toate unghiurile atunic când a apărut pe covor. Cele două și-au oferit multe îmbrățișări și zâmbete. La eveniment, Angelina Jolie a ținut un discurs în care a lăudat-o pe poeta Amanda Gorman pentru că a dat voce femeilor la o vârstă atât de fragedă. Actrița a spus în trecut despre fiica sa că este o femeie extraordinară.

„Fiica mea este din Etiopia, unul dintre copiii mei. Și am învățat atât de multe de la ea. Ea este familia mea, dar este o femeie africană extraordinară și legătura ei cu țara ei, continentul ei, este a ei și este ceva ce eu respect cu strictețe”, a spus Jolie despre fiica ei, pe care a adoptat-o ​​în 2005.

Reclamă

Cum s-a remarcat Shiloh Jolie-Pitt

Cel care a lipsit de la premiera Eternals a fost Pax, în vârstă de 17 ani. Angelina și Brad Pitt au împreună șase copii.

Cealaltă fiică a Angelinei Jolie care a atras atenția tuturor este Shiloh Jolie-Pitt. De-a lungul timpului, tânăra a experimentat mai multe stiluri vestimentare. Acum, după ce a renunțat la stilul androgin, se pare că Shiloh a adoptat un look mai convențional. Aceasta nu ține cont de tendințe și este mereu foarte cochetă.

La premiera Eternals, tânăra a optat pentru o rochie într-o nuanță aproape identică cu a mamei sale. Legătura dintre cele două este una specială, iar fanii au remarcat acest lucru de-a lungul timpului. În urmă cu câteva săptămâni, adolescenta a așteptat-o pe faimoasa actriță timp de 6 ore în fața unui spital, iar atunci când a revăzut-o i-a dat o îmbrățișare puternică.

Angelina a declarat pentru Vanity Fair într-un interviu în anul 2010 că Shiloh explorează ce îi place încă de la vârsta de trei ani: „Vrea să fie băiat. Așa că a trebuit să-i tundem părul. Îi place să poarte haine de băiat. Ea crede că este unul dintre frații ei.”

La vârsta de 15 ani, stilul personal al lui Shiloh continuă să evolueze. Aceasta nu se teme să experimenteze și să schimbe ceea ce nu îi mai place. De fapt, Shiloh a început anul uimind pe toată lumea cu un look nou.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×