Reclamă

Angelina Jolie și fiica sa, Zahara Jolie-Pitt, au atras privirile tuturor. Cum au fost fotografiate pe covorul roșu

Angelina Jolie și fiica sa, Zahara Jolie-Pitt, au atras privirile tuturor. Mama și fiica au luat parte un eveniment care a celebrat puterea femeilor. Alături de Jolie și Zahara s-a aflat și poeta Amanda Gorman care s-a aflat pe lista tinerelor care urmau să fie premiate. Angelina Jolie a fost cea care i-a oferit tinerei trofeul și care a ținut un discurs emoționant.

Publicat: 4 octombrie 2021, 7:52 / Actualizat: 4 octombrie 2021, 10:08

Angelina Jolie a fost mândră să se afle pe covorul roșu alături de fiica sa, Zahara Jolie-Pitt. Actrița în vârstă de 46 de ani a luat parte la gala organizată de Variety din Beverly Hills. Aceasta a avut ocazia de a decerna câteva premii din seara cea mare și se a felicita tinerele speranțe care se fac remarcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie și fiica sa, Zahara Jolie-Pitt, au atras privirile tuturor

Angelina Jolie și fiica sa, Zahara au atras privirile tuturor. Cele două și-au făcut apariția pe covorul roșu în ținute elegante care le-au pus în valoare silueta. Actrița din Maleficent a ales să poarte o rochie lungă până în pământ în nuanțe de maro. Rochia din pliseuri s-a așezat perfect pe silueta Angelinei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Zahara Jolie-Pitt într-un costum alb, alături de Angelina Jolie și de poeta Amanda Gorman
Angelina Jolie a fost mândră să se afle pe covorul roșu alături de fiica sa, Zahara Jolie-Pitt / Profimedia Images

Nici Zahara nu s-a lăsat mai prejos. Fiica actriței a optat pentru o ținută all white. Zahara Jolie-Pitt a purtat o pereche de pantaloni albi, împreună cu o bluză albă largă. În talie a ales să completeze ținuta cu o curea lată din piele care să-i accentueze silueta. Zahara are deja 16 ani și este o adolescentă în toată fierea.

Reclamă

Alături de Angelina și fiica sa s-a aflat și tânăra poetă, Amanda Gorman care a optat pentru o rochie roz, lungă până în pământ. Aceasta s-a fotografiat alături de Angelina Jolie și fiica sa, Zahara Jolie-Pitt, care au atras privirile tuturor. Angelina a îmbrățișat-o tot timpul pe Zahara.

Actrița a fost foarte mândră să o aibă alături pe fiica sa și s-a bucurat să poată împărtăși acest sentiment cu cei prezenți la marele eveniment

Discursul Angelinei Jolie la evenimentul la care a participat alături de fiica sa, Zahara Jolie-Pitt

Reclamă

Angelina Jolie și fiica sa, Zahara Jolie-Pitt, au atras privirile tuturor la evenimentul dedicat femeilor puternice. Alături de actriță s-au aflat nume mari precum Katy Perry, Lorde, Channing Dungey și Rita Moreno.

Acestea au fost celebrate pentru gesturile filantropice pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Angelina a fost desemnată să înmâneze trofeul tinerei poete Amanda Gorman.

Poeta în vârstă de 23 de ani s-a fotografiat pe covorul roșu alături de actriță și de fiica sa, Zahara Jolie-Pitt. Se pare că actrița a fost extrem de mândră să ia parte la acest eveniment. Discursul său de pe scenă a reușit să impresioneze și să emoționeze publicul.

O tânără grațioasă care a pășit pe acest podium fără teamă. Una dintre cele mai tinere și mai puternice voci pe care le putem avea la acest moment. O tânără care a depus zeci de ore pentru a crea și a ajunge la femeia pe care o vedem astăzi.

– Angelina Jolie

Angelina i-a înmânat trofeul poetei cu zâmbetul pe buze. Actrița s-a bucurat să vină însoțită de fiica sa, Zahara Jolie-Pitt. De-a lungul timpului, Angelina a vorbit despre cât de mult a crescut Zahara și despre cum învață zilnic lucruri noi despre cultura tinerei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×