Reclamă

Angelina Jolie și The Weekend au ieșit la o nouă întâlnire. Cum au fost surprinși cei doi după o cină romantică în Los Angeles

Angelina Jolie și The Weekend au ieșit la o nouă întâlnire. Cei doi au fost surprinși de fotografi după ce au luat o cină romantică la un restaurant de lux din Los Angeles. Zvonurile privind o relație amoroasă între cei doi încep să circule tot mai des în presă. Actrița nu se ferește să fie văzută în preajma cântărețului în vârstă de 31 de ani.

Publicat: 29 septembrie 2021, 8:00

Angelina Jolie și cântărețul The Weekend alimentează zvonurile privind o posibilă legătură de iubire între ei. Cei doi au fost surprinși în timp ce se îndreptau către un local de lux. Actrița în vârstă de 46 de ani a venit singură. La scurt timp, The Weekend și-a făcut și el apariția. Cei doi au petrecut împreună mai bine de două ore la restaurantul cu specific italienesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie și The Weekend au ieșit la o nouă întâlnire

Angelina Jolie trece prin momente delicate în procesul de divorț pe care îl are cu fostul său soț, Brad Pitt. Presa internațională este de părere că frumoasa actriță își caută din nou iubirea în brațele altui bărbat. Recent, Angelina a fost surprinsă alături de cântărețul The Weekend. Cei doi au venit separat la un restaurant de lux din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie și The Weekend după ce au luat cina împreună la un restaurant italienesc
Recent, Angelina a fost surprinsă alături de cântărețul The Weekend / Profimedia Images

Conform DailyMail, acolo au petrecut două ore împreună, iar la finalul cinei au fost surprinși plecând împreună. Pentru întâlnirea romantică, Angelina Jolie a purtat o ținută all black. Actrița a purtat un palton lung până la glezne, iar în picioare a optat pentru o pereche de balerini.

Reclamă

The Weekend a ales și el o ținută elegantă. Deși au ajus la restaurant separat, aceștia au părăsit incinta împreună. Este a doua oară când Angelina Jolie și The Weekend iau cina la acest restaurant. Prima dată au fost zăriți la întâlnire la sfârșitul lunii iunie.

Conform surselor, după cina romantică Angelina Jolie a urcat în mașina cântărețului și au mers împreună la casa acestuia. Zvonurile privind o posibilă legătură amoroasă continuă să circule pe internet. Atât Angelina, cât și The Weekend sunt în prezent singuri. Relația lor de prietenie ar putea să evolueze iar cei doi să devină mult mai apropiați. 

Cum a arătat prima întâlnire dintre Angelina Jolie și The Weened

Reclamă

Angelina Jolie și The Weekend au fost văzuți prima dată la o întâlnire romantică la sfârșitul lunii iunie. Cei doi au venit atunci separat și au plecat împreună. Pentru cina romantică au ales un restaurant cu specific italienesc din Los Angeles.

Se pare că cei doi se bucură să ia cina în această locație. În fotografiile care au apărut recent, actrița și cântărețul și-au dat întâlnire în același loc. Abel Tesfaye, cunoscut în lumea muzicii după numele de scenă, The Weekend a fost surprins de această dat-o ducând-o pe actriță la casa sa din Los Angeles.

Jolie s-a bucura să se afle în compania artistului. Zvonurile privind relația dintre cei doi par să circule din ce în ce mai des. Dacă prima dată s-a crezut că este o întâlnire între prieteni, lucrurile par că au evoluat între Angelina și The Weekend. Actrița a urcat în mașina cântărețului, iar acesta a condusă la vila pe care o deține.

După o cină romantică, Jolie și The Weekend au vrut să se bucure de intimitate departe de camerele de fotografiat ale curioșilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×