Reclamă

Angelina Jolie a postat imagini din viața sa privată. Cum se distrează fiicele actriței în casa de milioane de dolari

Angelina Jolie a postat imagini din viața sa privată. De când și-a făcut cont pe rețelele de socializare, actrița a devenit tot mai activă pe internet. În vârstă de 46 de ani, vedeta a împărtășit cu fanii săi câteva poze din casa pe care o deține în California.

Publicat: 10 septembrie 2021, 7:27

Deși în general este foarte discretă cu viața sa personală, Angelina a luat decizia de a le arăta admiratorilor săi cum se distrează fiicele sale. Imaginile rare cu Zahara și Shiloh au ajuns să facă rapid înconjurul internetului. Fanii și-au arătat imediat susținerea în secțiunea de comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a postat imagini din viața sa privată

Chiar dacă este una dintre cele mai admirate vedete de la Hollywood, Angelina Jolie este foarte rezervată când vine vorba de viața sa privată. Actrița ține departe de ochii lumiii tot ce ține de activitatea sa din spatele camerelor. Cu toate acestea, de când și-a făcut cont pe rețelele de socializare, pare că și-a schimbat abordarea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fanii nu pot decât să se bucure de decizia actriței. În cele mai recente imagini publicate pe contul personal de Instagram, Angelina și-a adus fiicele în prim-plan. Vedeta din Maleficent a făcut două fotografii pentru a arăta cum se distrează fetele sale la sfârșit de vară.

Reclamă

Pozele au fost realizate chiar în casa acesteia din California. Angelina, care este mamă a șase copiii, a împărtășit cu urmăritorii săi cărțile preferate ale fiicelor sale. Zahara a fost fotografiată în timp ce ținea în mâini cartea pe care o citește zilele acestea, The Bluest Eye de autoarea Toni Morrison.

O carte cu un puternic impact emoțional, despre viața unei tinere afro-americane. Angelina Jolie nu a postat imagini din viața sa privată doar cu tânăra Zahara. Actrița a fotografiat-o și pe Shiloh în timp ce stătea întinsă pe o canapea. Shiloh ținea în mâini cartea, The Dark Lady scrisă de Akala.

Se pare că fiicele Angeline își petrec sfârșitul de vară în intimitatea casei, citind. Angelina Jolie deține o casă în valoare de 25 de milioane de dolari în California pe care a achiziționat-o în 2017 pentru a fi mai aproape de Brad Pitt. 

Reclamă

Ce s-a întâmplat cu procesul de custodie al copiilor

Angelina Jolie a postat imagini din viața sa privată. Recent, actrița a împărtășit cu admiratorii săi câteva poze din locuința sa din California. Actrița a achiziționat casa în anul 2017 pentru a le oferi atunci șansa micuților săi de a fi mai aproape de tatăl lor.

Conform publicației Hello! casa se bucură de șase dormitoare, zece băi, o piscină, o sală de fitness, o casă în exterior pentru servirea ceaiului, o cramă și un peisaj imens care lasă la vedere grădinile. Cei șase copii ai Angelinei se bucură din plin de acest peisaj.

Angelina Jolie, alături de copiii săi, la premiera mondială a filmului „Maleficent: Mistress of Evil”
Angelina Jolie, alături de copiii săi, la premiera mondială a filmului „Maleficent: Mistress of Evil” / Getty Images

În prezent, actrița se află în proces pentru obținerea custodiei copiilor săi. Divorțul dintre Angelina și Brad a ținut primele pagini de-a lungul anilor. Cei doi nu au finalizat încă procesul îndelungat. Brad Pitt o atacă pe Angelina în instanță, unde susține că actrița nu ar fi trebuit să primească o decizie favorabilă din partea judecătorilor.

Cu toate acestea, micuții Angelinei par să se bucure din plin de timpul petrecut alături de mama lor. Angelina se implică în educarea acestora și este în general foarte grijulie când vine vorba de viața celor șase adolescenți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×