Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția

Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.

Publicat: 3 august 2021, 7:29

Actrița Angelina Jolie știe cum să-și bucure copiii cu surprize uimitoare. Vedeta a profitat la maxim de această vară și a pornit într-o vacanță lungă prin Europa. După ce a fost fotografiată recent în Paris, următoarea locație aleasă de celebra actriță a fost frumoasa Veneția. Alături de ea se află în permanență și copiii săi care se bucură de o experiență inedită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa

După oprirea din Paris, următoarea pe listă a fost frumoasa Veneție. Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță alături de frații și mama sa. Adolescenta a optat pentru o ținută lejeră care să-i permită o ședere confortabilă în avion. La scurt timp după ce a pășit pe aeroportul din Veneția, fotografii au surprins-o pe Shiloh alături de mama sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shiloh Jolie-Pitt într-un hanorac și o pereche de pantaloni negri alături de mama sa, Angelina Jolie care poartă un trench crem în timp ce merg împreună
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă alături de mama sa în aeroportul din Veneția / Profimedia Images

Cele două au purtat ținute casual și nu au părut deranjate de prezența curioșilor de la aeroport. Shiloh Jolie-Pitt a purtat un hanorac negru la care a asortat o pereche de pantaloni de aceeași culoare. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost mesajul scris pe pantalonii acesteia.

Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță alături de mama sa și a ales să împărtășească cu ceilalți un mesaj extrem de important pentru ea și anume „empatia”.  De-a lungul timpului, adolescenta a experimentat mai multe stiluri vestimentare, dar se pare că negrul a rămas opțiunea sa preferată.

Alături de ținuta sa casual, Shiloh a purtat și un rucsac în aceeași nuanță pentru a-și transporta lucrurile personale. Angelina Jolie a optat și ea pentru o ținută casual. Actrița a purtat un trench în care a fost surprinsă de mai multe ori de-a lungul timpului.

Cele două au respectat regulile de protecție privind pandemia de COVID-19 și au purtat pe tot parcursul călătoriei masca de protecție.

Reclamă

Ce se va întâmpla cu procesul de custodie al copiilor săi

Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță alături de frații săi și de mama sa. Adolescenții se bucură de câteva experiențe inedite într-un tur al Europei.

Se pare că Jolie vrea să demonstreze că este o mama iubitoare și încearcă să petreacă tot mai mult timp alături de copiii săi.

Vestea că procesul privind custodia copiiilor va fi reluat pare să fi fost de bun augur pentru actriță. După ce a încercat de mai multe ori să aducă dovezi împotriva judecătorului care s-a ocupat de cazul său, Jolie a reușit să obțină o nouă victorie în fața fostului său soț.

Angelina Jolie, alături de copiii săi, la premiera mondială a filmului „Maleficent: Mistress of Evil”
Angelina Jolie, alături de copiii săi, la premiera mondială a filmului „Maleficent: Mistress of Evil” / Getty Images

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a ținut primele pagini pentru o lungă perioadă de timp. Obținerea custodiei copiilor săi este un lucru extrem de important pentru frumoasa actriță. Aceasta își iubește enorm de mult micuții și vrea să-i aibă aproape.

În prezent, judecătorul John Ouderkirk a fost revocat, iar dosarul privind custodia copiilor va fi reluat de la punctul inițial. Până atunci, Angelina continuă să se bucure de compania copiilor săi. Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță alături de frații și mama sa în Veneția și a părut mai fericită ca niciodată să fie alături de întreaga familie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×