Reclamă

Copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt. Ce a declarat avocatul actriței despre decizia lor

Divorțul actriței Angelina Jolie cu Brad Pitt a ținut pentru mult timp primele pagini ale presei. După pronunțarea decizie finale a judecătorilor în favoarea actorului, Jolie a fost complet dezamăgită de întorsătura lucrurilor. Avocatul actriței a ieșit în față și a făcut noi dezvăluiri. Conform lui, copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt.

Publicat: 18 iunie 2021, 14:35

Conflicutl dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a izbucnit în 2016 la bordul unui avion privat. Sursele au spus atunci că actorul Brad Pitt ar fi fost violent față de Maddox. Jolie nu a putut tolera un astfel de comportament așa că la scurt timp a depus actele de divorț. De atunci, cei doi s-au aflat într-un conflict continuu, care a vizat custodia copiilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt

Lucurile au luat o întorsătură dramatică în viața Angeline Jolie. În special atunci când judecătorii și-au exprimat decizia finală cu privire la custodia copiilor. Relația dintre actriță și Brad Pitt era și așa suficient de agitată. Cei doi s-au aflat într-un proces lung de mai bine de șase ani pentru a obține custodia celor mici.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie, alături de copii la premiera Maleficent
Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt și Knox Leon Jolie-Pitt la premiera filmului Maleficent / Profimedia Images

După ce la sfârșitul lunii mai, judecătorii au ales să ofere un verdict provizoriu, al custodiei comune, Jolie își punea toate speranțele în viitor. Totuși decizia acestora a înclinat balanța în favoarea lui Brad Pitt, spre dezamăgirea frumoasei actrițe. Reacția sa nu s-a lăsat așteptată, iar la scurt timp sursele apropiate ale Angelinei au declarat că „va face tot posibilul pentru a contesta decizia judecătorilor în instanță”.

Reclamă

Noi dezvăluiri ale avocatului actriței au ieșit în cele din urmă la iveală. Declarațiile sale sunt clare, copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt, însă nu li s-a permis acest lucru.

Se pare că trei dintre copiii artistei au fost pregătiți să-și exprime părerea cu privire la acuzațiile aduse împotriva lui Brad Pitt. Documentul citat de Us Weekly oferă toate informațiile necesare pentru a înțelege modul în care a fost refuzată mărturia celor trei.

„Copiii care se află în procesul de custodie sunt destul de mari pentru a înțelege implicațiile procesului. Procesul va avea cu certitudine un impact emoțional asupra celor mici. Trei dintre copii au cerut să poată depună mărturie.”

Reclamă

Documentul a fost depus de echipa de avocați ai actriței Angelina Jolie care au încercat să descalifice decizia judecătorului Jhon Ouderkirk. În trecut, avocații actriței au susținut că judecătorul are o relație de prietenie cu unul dintre avocații lui Brad Pitt și că acest lucru ar putea afecta decizia finală.

Declarațiile avocaților despre decizia celor mici

Avocații Angelinei Jolie nu au avut deloc o muncă ușăară pe parcursul procesului pentru custodia copiilor. Aceștia au depus o muncă titanică pentru a strânge documentele care să ateste că judecătorul John Ouderkirk ar avea o relație de prietenie cu unul din avocații lui Pitt.

De altfel, conform echipei de avocați, judecătorul a refuzat să accepte mărturia copiilor la proces. Prima acuzație împotriva judecătorului a venit încă din august 2020. Totuși, dovezile aduse de exhipa actriței nu au fost suficiente, iar judecătorul a rămas ferm pe poziții.

Conform echipei de avocați, Ouderkirk ar fi exclus intenționat „dovezi legate de sănătatea și siguranța copiilor, probe care ar fi putut să susțină cauza actriței”. Deși trei dintre copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt, în ultimă instanță nu li s-a permis acest lucru.

Sursele au declarat recent pentru publicația Us Weekly câteva dintre amănuntele legate de procesul de custodie. Conform acestora, mărturia lui Maddox nu ar fi fost deloc în favoarea actorului Brad Pitt. Conflicutl ar fi izbucnit în 2016 în avion atunci când Pitt ar fi fost agresiv împotriva lui Maddox.

În prezent, Maddox are vârsta de 19 ani și nu mai este un minor. Sursele spun că în documentele neoficiale, Madoxx nu mai folosește numele de Pitt. Se pare că adolescentul intenționează să-și schimbe numele de familie în Jolie, însă mama sa nu ar fi fost de acord cu această decizie.

Decizia finală a judecătorilor a venit ca o adevărată lovitură pentru Jolie. Mai ales în condițiile în care, trei dintre copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva actorului Brad Pitt.

Totuși, sursele spun că Jolie este pregătită să atace decizia judecătorilor în instanță. Conform surselor, ultima încercare de a contesta decizia judecătorilor ar putea avea loc la începutul lunii iulie a anului acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×