Copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt. Ce a declarat avocatul actriței despre decizia lor

Divorțul actriței Angelina Jolie cu Brad Pitt a ținut pentru mult timp primele pagini ale presei. După pronunțarea decizie finale a judecătorilor în favoarea actorului, Jolie a fost complet dezamăgită de întorsătura lucrurilor. Avocatul actriței a ieșit în față și a făcut noi dezvăluiri. Conform lui, copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt.

Publicat: 18 iunie 2021, 14:35 / Actualizat: 18 June 2021, 14:35

Conflicutl dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a izbucnit în 2016 la bordul unui avion privat. Sursele au spus atunci că actorul Brad Pitt ar fi fost violent față de Maddox. Jolie nu a putut tolera un astfel de comportament așa că la scurt timp a depus actele de divorț. De atunci, cei doi s-au aflat într-un conflict continuu, care a vizat custodia copiilor săi.

Copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt

Lucurile au luat o întorsătură dramatică în viața Angeline Jolie. În special atunci când judecătorii și-au exprimat decizia finală cu privire la custodia copiilor. Relația dintre actriță și Brad Pitt era și așa suficient de agitată. Cei doi s-au aflat într-un proces lung de mai bine de șase ani pentru a obține custodia celor mici.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie, alături de copii la premiera Maleficent
Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt și Knox Leon Jolie-Pitt la premiera filmului Maleficent / Profimedia Images

După ce la sfârșitul lunii mai, judecătorii au ales să ofere un verdict provizoriu, al custodiei comune, Jolie își punea toate speranțele în viitor. Totuși decizia acestora a înclinat balanța în favoarea lui Brad Pitt, spre dezamăgirea frumoasei actrițe. Reacția sa nu s-a lăsat așteptată, iar la scurt timp sursele apropiate ale Angelinei au declarat că „va face tot posibilul pentru a contesta decizia judecătorilor în instanță”.

Noi dezvăluiri ale avocatului actriței au ieșit în cele din urmă la iveală. Declarațiile sale sunt clare, copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt, însă nu li s-a permis acest lucru.

Se pare că trei dintre copiii artistei au fost pregătiți să-și exprime părerea cu privire la acuzațiile aduse împotriva lui Brad Pitt. Documentul citat de Us Weekly oferă toate informațiile necesare pentru a înțelege modul în care a fost refuzată mărturia celor trei.

„Copiii care se află în procesul de custodie sunt destul de mari pentru a înțelege implicațiile procesului. Procesul va avea cu certitudine un impact emoțional asupra celor mici. Trei dintre copii au cerut să poată depună mărturie.”

Documentul a fost depus de echipa de avocați ai actriței Angelina Jolie care au încercat să descalifice decizia judecătorului Jhon Ouderkirk. În trecut, avocații actriței au susținut că judecătorul are o relație de prietenie cu unul dintre avocații lui Brad Pitt și că acest lucru ar putea afecta decizia finală.

Declarațiile avocaților despre decizia celor mici

Avocații Angelinei Jolie nu au avut deloc o muncă ușăară pe parcursul procesului pentru custodia copiilor. Aceștia au depus o muncă titanică pentru a strânge documentele care să ateste că judecătorul John Ouderkirk ar avea o relație de prietenie cu unul din avocații lui Pitt.

De altfel, conform echipei de avocați, judecătorul a refuzat să accepte mărturia copiilor la proces. Prima acuzație împotriva judecătorului a venit încă din august 2020. Totuși, dovezile aduse de exhipa actriței nu au fost suficiente, iar judecătorul a rămas ferm pe poziții.

Conform echipei de avocați, Ouderkirk ar fi exclus intenționat „dovezi legate de sănătatea și siguranța copiilor, probe care ar fi putut să susțină cauza actriței”. Deși trei dintre copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt, în ultimă instanță nu li s-a permis acest lucru.

Sursele au declarat recent pentru publicația Us Weekly câteva dintre amănuntele legate de procesul de custodie. Conform acestora, mărturia lui Maddox nu ar fi fost deloc în favoarea actorului Brad Pitt. Conflicutl ar fi izbucnit în 2016 în avion atunci când Pitt ar fi fost agresiv împotriva lui Maddox.

În prezent, Maddox are vârsta de 19 ani și nu mai este un minor. Sursele spun că în documentele neoficiale, Madoxx nu mai folosește numele de Pitt. Se pare că adolescentul intenționează să-și schimbe numele de familie în Jolie, însă mama sa nu ar fi fost de acord cu această decizie.

Decizia finală a judecătorilor a venit ca o adevărată lovitură pentru Jolie. Mai ales în condițiile în care, trei dintre copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva actorului Brad Pitt.

Totuși, sursele spun că Jolie este pregătită să atace decizia judecătorilor în instanță. Conform surselor, ultima încercare de a contesta decizia judecătorilor ar putea avea loc la începutul lunii iulie a anului acesta.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe companii și a devenit celebră...
PARTENERI
×