Reclamă

Copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt. Ce a declarat avocatul actriței despre decizia lor

Divorțul actriței Angelina Jolie cu Brad Pitt a ținut pentru mult timp primele pagini ale presei. După pronunțarea decizie finale a judecătorilor în favoarea actorului, Jolie a fost complet dezamăgită de întorsătura lucrurilor. Avocatul actriței a ieșit în față și a făcut noi dezvăluiri. Conform lui, copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt.

Publicat: 18 iunie 2021, 14:35

Conflicutl dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a izbucnit în 2016 la bordul unui avion privat. Sursele au spus atunci că actorul Brad Pitt ar fi fost violent față de Maddox. Jolie nu a putut tolera un astfel de comportament așa că la scurt timp a depus actele de divorț. De atunci, cei doi s-au aflat într-un conflict continuu, care a vizat custodia copiilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt

Lucurile au luat o întorsătură dramatică în viața Angeline Jolie. În special atunci când judecătorii și-au exprimat decizia finală cu privire la custodia copiilor. Relația dintre actriță și Brad Pitt era și așa suficient de agitată. Cei doi s-au aflat într-un proces lung de mai bine de șase ani pentru a obține custodia celor mici.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie, alături de copii la premiera Maleficent
Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt și Knox Leon Jolie-Pitt la premiera filmului Maleficent / Profimedia Images

După ce la sfârșitul lunii mai, judecătorii au ales să ofere un verdict provizoriu, al custodiei comune, Jolie își punea toate speranțele în viitor. Totuși decizia acestora a înclinat balanța în favoarea lui Brad Pitt, spre dezamăgirea frumoasei actrițe. Reacția sa nu s-a lăsat așteptată, iar la scurt timp sursele apropiate ale Angelinei au declarat că „va face tot posibilul pentru a contesta decizia judecătorilor în instanță”.

Reclamă

Noi dezvăluiri ale avocatului actriței au ieșit în cele din urmă la iveală. Declarațiile sale sunt clare, copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt, însă nu li s-a permis acest lucru.

Se pare că trei dintre copiii artistei au fost pregătiți să-și exprime părerea cu privire la acuzațiile aduse împotriva lui Brad Pitt. Documentul citat de Us Weekly oferă toate informațiile necesare pentru a înțelege modul în care a fost refuzată mărturia celor trei.

„Copiii care se află în procesul de custodie sunt destul de mari pentru a înțelege implicațiile procesului. Procesul va avea cu certitudine un impact emoțional asupra celor mici. Trei dintre copii au cerut să poată depună mărturie.”

Reclamă

Documentul a fost depus de echipa de avocați ai actriței Angelina Jolie care au încercat să descalifice decizia judecătorului Jhon Ouderkirk. În trecut, avocații actriței au susținut că judecătorul are o relație de prietenie cu unul dintre avocații lui Brad Pitt și că acest lucru ar putea afecta decizia finală.

Declarațiile avocaților despre decizia celor mici

Avocații Angelinei Jolie nu au avut deloc o muncă ușăară pe parcursul procesului pentru custodia copiilor. Aceștia au depus o muncă titanică pentru a strânge documentele care să ateste că judecătorul John Ouderkirk ar avea o relație de prietenie cu unul din avocații lui Pitt.

De altfel, conform echipei de avocați, judecătorul a refuzat să accepte mărturia copiilor la proces. Prima acuzație împotriva judecătorului a venit încă din august 2020. Totuși, dovezile aduse de exhipa actriței nu au fost suficiente, iar judecătorul a rămas ferm pe poziții.

Conform echipei de avocați, Ouderkirk ar fi exclus intenționat „dovezi legate de sănătatea și siguranța copiilor, probe care ar fi putut să susțină cauza actriței”. Deși trei dintre copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt, în ultimă instanță nu li s-a permis acest lucru.

Sursele au declarat recent pentru publicația Us Weekly câteva dintre amănuntele legate de procesul de custodie. Conform acestora, mărturia lui Maddox nu ar fi fost deloc în favoarea actorului Brad Pitt. Conflicutl ar fi izbucnit în 2016 în avion atunci când Pitt ar fi fost agresiv împotriva lui Maddox.

În prezent, Maddox are vârsta de 19 ani și nu mai este un minor. Sursele spun că în documentele neoficiale, Madoxx nu mai folosește numele de Pitt. Se pare că adolescentul intenționează să-și schimbe numele de familie în Jolie, însă mama sa nu ar fi fost de acord cu această decizie.

Decizia finală a judecătorilor a venit ca o adevărată lovitură pentru Jolie. Mai ales în condițiile în care, trei dintre copiii Angelinei Jolie au vrut să depună mărturie împotriva actorului Brad Pitt.

Totuși, sursele spun că Jolie este pregătită să atace decizia judecătorilor în instanță. Conform surselor, ultima încercare de a contesta decizia judecătorilor ar putea avea loc la începutul lunii iulie a anului acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×