Reclamă

Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021

Deși nu am ajuns nici măcar la mijlocul anului, actrița hollywoodiană Angelina Jolie pare să fie extrem de ocupată. Ca orice părinte, aceasta a făcut teme cu copiii săi pe perioada pandemiei. De asemenea, vedeta a pregătit o serie de proiecte cinematografice și se răsfață cu cumpărături de lux, toate acestea în mijlocul unui divorț lung, în văzul publicului. Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021?

Publicat: 29 mai 2021, 7:30

Atenția publicului a fost distrasă în ultimii patru ani de divorțul în continuă derulare de fostul soț Brad Pitt. Însă actrița are o viață extrem de activă, reușind să joace exemplar rolul de mamă, star și activistă.

Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021

Ultimul proiect cinematografic al Angelinei Jolie este un thriller numit Those who wish me dead. Filmul este bazat pe romanul cu același nume, scris de Michael Koryta. Acțiunea se desfășoară în mijlocul unui incendiu din statul american Montana. Un adolescent este martor la o crimă și este urmărit de doi asasini. Angelina Jolie interpretează rolul unui pompier a cărui sarcină este să îl protejeze pe băiat. Producția va fi lansată pe 14 mai 2021, informează presa internațională.

Angelina Jolie a recunoscut anterior că divorțul de Brad Pitt i-a afectat cariera, fiind nevoită din cauza cauza acestuia să accepte roluri de actriță. Motivul este că perioadele de derulare a proiectelor destinate interpretărilor de rol sunt mai scurte decât proiectele de regie, după care tânjește. Însă din cauza actualei situații familiale a trebuit să acorde mai mult timp copiiilor săi.

Deși Brad Pitt și Angelina Jolie au intentat divorțul în 2016, acesta nu a fost încă finalizat. Actrița l-a atacat dur pe Brad Pitt, anunțând că va aduce în instanță o serie de dovezi cu privire la presupuse incidente de violență domestică, de care îl acuză pe fostul său soț.

Reclamă

Un gest ce spune multe

Tot în anul 2021, actrița americană a vândut unul dintre cadourile primite de la Brad Pitt, într-o perioadă mai fericită a relației lor. Este vorba de un tablou pictat de Winston Churchill, fostul premier britanic.

Tabloul se intitulează Turnul Moscheii Koutoubia, în original The Tower of Koutoubia Mosque; și a fost vândut la o licitație din Londra pentru suma de 11,5 milioane de dolari.

Reclamă

Actorul Jon Voight, și tatăl Angelinei Jolie, cunoscut pentru sinceritatea față de presă, spre consternarea fiicei sa, ar fi putut oferi un motiv al gestului fiicei sale. Jon Voight, în vârstă de 82 de ani, a declarat că speră că fostul său ginere „va avea grijă de el însuși”, deoare acesta ar fi avut unele dificultăți cu alcoolul. În cadrul primului său interviu ce a avut loc după despărțirea sa de Angelian Jolie, Brad Pitt a recunoscut la rândul său că abuzul de alcool l-a „ruinat”. Actorul ar fi promis că nu mai dorește să „trăiască în felul acesta”.

Angelina Jolie nu colecționează numai artă rară. Aceasta are, de asemenea, și o colecție impresionantă de genți de lux. În luna ianuarie actrița a fost surprinsă de paparazzi, în timpul unei sesiuni de cumpărături, alături de fiica ei Shiloh, după ce a adăugat colecției sale de genți de lux geanta Caro, de la renumitul brand Dior. Chiar dacă atenția presei s-a concentrat în jurul divorțului său, viața actriței americane înseamnă mai mult de atât.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
2
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
3
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii decembrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața lor. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii decembrie 2022 spune că Balanțele au nevoie de echilibru în viața or. Această lună vine cu multe transformări pentru nativii din zodiac. Ultima lună din an este presărată de momente frumoase. Cele...
4
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
5
Jenna Ortega într-o scenă a serialului Wednesday în care cântă la violonce
Divertisment
Cât ar costa să vizitezi satul Jericho din Wednesday. Locația se află la 10 minute de București
Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment. Fiica Familiei Addams s-a întors în atenția publicului printr-un serial de opt episoade care a a fost filmat, în mare parte, în...
PARTENERI
×