Reclamă

Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021

Deși nu am ajuns nici măcar la mijlocul anului, actrița hollywoodiană Angelina Jolie pare să fie extrem de ocupată. Ca orice părinte, aceasta a făcut teme cu copiii săi pe perioada pandemiei. De asemenea, vedeta a pregătit o serie de proiecte cinematografice și se răsfață cu cumpărături de lux, toate acestea în mijlocul unui divorț lung, în văzul publicului. Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021?

Publicat: 29 mai 2021, 7:30

Atenția publicului a fost distrasă în ultimii patru ani de divorțul în continuă derulare de fostul soț Brad Pitt. Însă actrița are o viață extrem de activă, reușind să joace exemplar rolul de mamă, star și activistă.

Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021

Ultimul proiect cinematografic al Angelinei Jolie este un thriller numit Those who wish me dead. Filmul este bazat pe romanul cu același nume, scris de Michael Koryta. Acțiunea se desfășoară în mijlocul unui incendiu din statul american Montana. Un adolescent este martor la o crimă și este urmărit de doi asasini. Angelina Jolie interpretează rolul unui pompier a cărui sarcină este să îl protejeze pe băiat. Producția va fi lansată pe 14 mai 2021, informează presa internațională.

Angelina Jolie a recunoscut anterior că divorțul de Brad Pitt i-a afectat cariera, fiind nevoită din cauza cauza acestuia să accepte roluri de actriță. Motivul este că perioadele de derulare a proiectelor destinate interpretărilor de rol sunt mai scurte decât proiectele de regie, după care tânjește. Însă din cauza actualei situații familiale a trebuit să acorde mai mult timp copiiilor săi.

Deși Brad Pitt și Angelina Jolie au intentat divorțul în 2016, acesta nu a fost încă finalizat. Actrița l-a atacat dur pe Brad Pitt, anunțând că va aduce în instanță o serie de dovezi cu privire la presupuse incidente de violență domestică, de care îl acuză pe fostul său soț.

Reclamă

Un gest ce spune multe

Tot în anul 2021, actrița americană a vândut unul dintre cadourile primite de la Brad Pitt, într-o perioadă mai fericită a relației lor. Este vorba de un tablou pictat de Winston Churchill, fostul premier britanic.

Tabloul se intitulează Turnul Moscheii Koutoubia, în original The Tower of Koutoubia Mosque; și a fost vândut la o licitație din Londra pentru suma de 11,5 milioane de dolari.

Reclamă

Actorul Jon Voight, și tatăl Angelinei Jolie, cunoscut pentru sinceritatea față de presă, spre consternarea fiicei sa, ar fi putut oferi un motiv al gestului fiicei sale. Jon Voight, în vârstă de 82 de ani, a declarat că speră că fostul său ginere „va avea grijă de el însuși”, deoare acesta ar fi avut unele dificultăți cu alcoolul. În cadrul primului său interviu ce a avut loc după despărțirea sa de Angelian Jolie, Brad Pitt a recunoscut la rândul său că abuzul de alcool l-a „ruinat”. Actorul ar fi promis că nu mai dorește să „trăiască în felul acesta”.

Angelina Jolie nu colecționează numai artă rară. Aceasta are, de asemenea, și o colecție impresionantă de genți de lux. În luna ianuarie actrița a fost surprinsă de paparazzi, în timpul unei sesiuni de cumpărături, alături de fiica ei Shiloh, după ce a adăugat colecției sale de genți de lux geanta Caro, de la renumitul brand Dior. Chiar dacă atenția presei s-a concentrat în jurul divorțului său, viața actriței americane înseamnă mai mult de atât.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×