Reclamă

Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021

Deși nu am ajuns nici măcar la mijlocul anului, actrița hollywoodiană Angelina Jolie pare să fie extrem de ocupată. Ca orice părinte, aceasta a făcut teme cu copiii săi pe perioada pandemiei. De asemenea, vedeta a pregătit o serie de proiecte cinematografice și se răsfață cu cumpărături de lux, toate acestea în mijlocul unui divorț lung, în văzul publicului. Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021?

Publicat: 29 mai 2021, 7:30

Atenția publicului a fost distrasă în ultimii patru ani de divorțul în continuă derulare de fostul soț Brad Pitt. Însă actrița are o viață extrem de activă, reușind să joace exemplar rolul de mamă, star și activistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021

Ultimul proiect cinematografic al Angelinei Jolie este un thriller numit Those who wish me dead. Filmul este bazat pe romanul cu același nume, scris de Michael Koryta. Acțiunea se desfășoară în mijlocul unui incendiu din statul american Montana. Un adolescent este martor la o crimă și este urmărit de doi asasini. Angelina Jolie interpretează rolul unui pompier a cărui sarcină este să îl protejeze pe băiat. Producția va fi lansată pe 14 mai 2021, informează presa internațională.

Angelina Jolie a recunoscut anterior că divorțul de Brad Pitt i-a afectat cariera, fiind nevoită din cauza cauza acestuia să accepte roluri de actriță. Motivul este că perioadele de derulare a proiectelor destinate interpretărilor de rol sunt mai scurte decât proiectele de regie, după care tânjește. Însă din cauza actualei situații familiale a trebuit să acorde mai mult timp copiiilor săi.

Deși Brad Pitt și Angelina Jolie au intentat divorțul în 2016, acesta nu a fost încă finalizat. Actrița l-a atacat dur pe Brad Pitt, anunțând că va aduce în instanță o serie de dovezi cu privire la presupuse incidente de violență domestică, de care îl acuză pe fostul său soț.

Reclamă

Un gest ce spune multe

Tot în anul 2021, actrița americană a vândut unul dintre cadourile primite de la Brad Pitt, într-o perioadă mai fericită a relației lor. Este vorba de un tablou pictat de Winston Churchill, fostul premier britanic.

Tabloul se intitulează Turnul Moscheii Koutoubia, în original The Tower of Koutoubia Mosque; și a fost vândut la o licitație din Londra pentru suma de 11,5 milioane de dolari.

Reclamă

Actorul Jon Voight, și tatăl Angelinei Jolie, cunoscut pentru sinceritatea față de presă, spre consternarea fiicei sa, ar fi putut oferi un motiv al gestului fiicei sale. Jon Voight, în vârstă de 82 de ani, a declarat că speră că fostul său ginere „va avea grijă de el însuși”, deoare acesta ar fi avut unele dificultăți cu alcoolul. În cadrul primului său interviu ce a avut loc după despărțirea sa de Angelian Jolie, Brad Pitt a recunoscut la rândul său că abuzul de alcool l-a „ruinat”. Actorul ar fi promis că nu mai dorește să „trăiască în felul acesta”.

Angelina Jolie nu colecționează numai artă rară. Aceasta are, de asemenea, și o colecție impresionantă de genți de lux. În luna ianuarie actrița a fost surprinsă de paparazzi, în timpul unei sesiuni de cumpărături, alături de fiica ei Shiloh, după ce a adăugat colecției sale de genți de lux geanta Caro, de la renumitul brand Dior. Chiar dacă atenția presei s-a concentrat în jurul divorțului său, viața actriței americane înseamnă mai mult de atât.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×