Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021

Deși nu am ajuns nici măcar la mijlocul anului, actrița hollywoodiană Angelina Jolie pare să fie extrem de ocupată. Ca orice părinte, aceasta a făcut teme cu copiii săi pe perioada pandemiei. De asemenea, vedeta a pregătit o serie de proiecte cinematografice și se răsfață cu cumpărături de lux, toate acestea în mijlocul unui divorț lung, în văzul publicului. Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021?

Publicat: 29 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 25 mai 2021, 13:11

Atenția publicului a fost distrasă în ultimii patru ani de divorțul în continuă derulare de fostul soț Brad Pitt. Însă actrița are o viață extrem de activă, reușind să joace exemplar rolul de mamă, star și activistă.

Cum arată viața Angelinei Jolie în 2021

Ultimul proiect cinematografic al Angelinei Jolie este un thriller numit Those who wish me dead. Filmul este bazat pe romanul cu același nume, scris de Michael Koryta. Acțiunea se desfășoară în mijlocul unui incendiu din statul american Montana. Un adolescent este martor la o crimă și este urmărit de doi asasini. Angelina Jolie interpretează rolul unui pompier a cărui sarcină este să îl protejeze pe băiat. Producția va fi lansată pe 14 mai 2021, informează presa internațională.

Angelina Jolie a recunoscut anterior că divorțul de Brad Pitt i-a afectat cariera, fiind nevoită din cauza cauza acestuia să accepte roluri de actriță. Motivul este că perioadele de derulare a proiectelor destinate interpretărilor de rol sunt mai scurte decât proiectele de regie, după care tânjește. Însă din cauza actualei situații familiale a trebuit să acorde mai mult timp copiiilor săi.

Deși Brad Pitt și Angelina Jolie au intentat divorțul în 2016, acesta nu a fost încă finalizat. Actrița l-a atacat dur pe Brad Pitt, anunțând că va aduce în instanță o serie de dovezi cu privire la presupuse incidente de violență domestică, de care îl acuză pe fostul său soț.

Un gest ce spune multe

Tot în anul 2021, actrița americană a vândut unul dintre cadourile primite de la Brad Pitt, într-o perioadă mai fericită a relației lor. Este vorba de un tablou pictat de Winston Churchill, fostul premier britanic.

Tabloul se intitulează Turnul Moscheii Koutoubia, în original The Tower of Koutoubia Mosque; și a fost vândut la o licitație din Londra pentru suma de 11,5 milioane de dolari.

Actorul Jon Voight, și tatăl Angelinei Jolie, cunoscut pentru sinceritatea față de presă, spre consternarea fiicei sa, ar fi putut oferi un motiv al gestului fiicei sale. Jon Voight, în vârstă de 82 de ani, a declarat că speră că fostul său ginere „va avea grijă de el însuși”, deoare acesta ar fi avut unele dificultăți cu alcoolul. În cadrul primului său interviu ce a avut loc după despărțirea sa de Angelian Jolie, Brad Pitt a recunoscut la rândul său că abuzul de alcool l-a „ruinat”. Actorul ar fi promis că nu mai dorește să „trăiască în felul acesta”.

Angelina Jolie nu colecționează numai artă rară. Aceasta are, de asemenea, și o colecție impresionantă de genți de lux. În luna ianuarie actrița a fost surprinsă de paparazzi, în timpul unei sesiuni de cumpărături, alături de fiica ei Shiloh, după ce a adăugat colecției sale de genți de lux geanta Caro, de la renumitul brand Dior. Chiar dacă atenția presei s-a concentrat în jurul divorțului său, viața actriței americane înseamnă mai mult de atât.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×