Reclamă

Brad Pitt e dezamăgit de acuzațiile Angelinei Jolie. Ce se întâmplă cu actorul

Brad Pitt e dezamăgit de acuzațiile Angelinei Jolie. Totul se întâmplă după ce au apărut informații că actrița va aduce noi probe în instanță. Aceasta vrea să dovedească cu orice preț violența domestică a actorului.

Publicat: 22 martie 2021, 11:59

Cei doi se află în plin proces de divorț de 4 ani și se luptă în instanță pentru custodia copiilor. Este vorba despre o altercație care a avut loc în anul 2016. Acum actrița vrea să aducă dovezi în instanță despre faptele lui Brad Pitt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt e dezamăgit de acuzațiile Angelinei Jolie

Totul a pornit de la o altercație pe care actorul a avut în anul 2016 cu fiul său, Maddox, în vârstă de 19 ani. Acel moment a fost picătura care a umplu paharul pentru actrița în vârstă de 45 de ani. Aceasta a declarat recent că va depune toate documentele necesare în instanță. Copiii ei sunt dispuși să depună și ei mărturie.

O sursă apropiată actorului spune pentru publicația Page Six că Brad Pitt e dezamăgit de acuzațiile Angelinei Jolie. El nu se aștepta ca actrița să meargă pe această cale. Se pare că actorul este încă afectat de tot ceea ce a trăit în relația cu Angelina și au rămas multe sentimente la mijloc.

El și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale și a renunțat și la alcool după acel incident. Căsătoria dintre cei doi a fost toxică și pasională în același timp. Au avut multe momente frumoase împreună, dar au și întâmpinat probleme. El a vorbit deschis despre problemele sale cu alcoolul și drogurile în timpul relației.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Angelina Jolie și Brad Pitt, pe covorul roșu, la Premiera Maleficent
Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt și a depus noi documente cu privire la incidentele de violență domestică de care îl acuză pe actor / Getty Images

Acuzațiile aduse lui Brad Pitt nu au fost sancționate vreodată

Cu toate acestea, actorul nu a fost acuzat sau arestat vreodată pentru vreo infracțiune în timpul căsniciei cu actrița. Informațiile despre abuzurile actorului au apărut abia în anul 2016, când au și înaintat cererea de divorț. Abia atunci s-a aflat că Brad Pitt a fost cercetat de FBI pe fondul unor rapoarte în care se scria că actorul a fost abuziv fizic și verbal cu copiii într-un avion privat.

Reclamă

Tot sursa menționată mai sus spune că actorul și avocații săi nu au atacat-o niciodată pe Angelina Jolie. Avocații actorului consideră că aceste informații apărute recent au fost cu un scop precis și anume să influențeze opinia înainte de încheierea procesului.

Brad simte că e din ce în ce mai izolat de copiii săi și este devastat de acest lucru. Copiii au vorbit deja cu un terapeut numit de instanță.

Maddox a fost cel care a depus mărturie spune DailyMail și nu a vorbit deloc frumos despre Brad Pitt. Adolescentul nu folosește numele Pitt în documente, utilizează doar numele Jolie.

Angelina Jolie, acuzații dure la adresa lui Brad Pitt

Aceasta a depus noi documente în dosarul în care îl acuză pe Brad Pitt de violență domestică. Actrița a fost de acord ca toți copiii ei, Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, și Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani, să vorbească în mod liber în instanță și să depună mărturie în fața unui terapeut.

Deși actorul nu a avut nicio reacție publică, surse apropiate lui spun că toate aceste informații apărute recent nu sunt decât un alt mod de a-l răni pe actor.

Angelina și Brad Pitt au format de-a lungul timpului unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din întreaga lume. Ei au început să formeze un cuplu încă din anul 2004, dar s-au căsătorit abia în 2014, iar în 2016 au depus actele de divorț.

Cei doi actori au fost declarați despărțiți în mod legal în aprilie 2019, deși divorțul lor nu s-a finalizat în instanță. Angelina Jolie a invocat diferențe ireconciliabile ca principala cauză a despărțirii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×