Brad Pitt e dezamăgit de acuzațiile Angelinei Jolie. Ce se întâmplă cu actorul

Brad Pitt e dezamăgit de acuzațiile Angelinei Jolie. Totul se întâmplă după ce au apărut informații că actrița va aduce noi probe în instanță. Aceasta vrea să dovedească cu orice preț violența domestică a actorului.

22 martie 2021 la 11:59

Cei doi se află în plin proces de divorț de 4 ani și se luptă în instanță pentru custodia copiilor. Este vorba despre o altercație care a avut loc în anul 2016. Acum actrița vrea să aducă dovezi în instanță despre faptele lui Brad Pitt.

Brad Pitt e dezamăgit de acuzațiile Angelinei Jolie

Totul a pornit de la o altercație pe care actorul a avut în anul 2016 cu fiul său, Maddox, în vârstă de 19 ani. Acel moment a fost picătura care a umplu paharul pentru actrița în vârstă de 45 de ani. Aceasta a declarat recent că va depune toate documentele necesare în instanță. Copiii ei sunt dispuși să depună și ei mărturie.

O sursă apropiată actorului spune pentru publicația Page Six că Brad Pitt e dezamăgit de acuzațiile Angelinei Jolie. El nu se aștepta ca actrița să meargă pe această cale. Se pare că actorul este încă afectat de tot ceea ce a trăit în relația cu Angelina și au rămas multe sentimente la mijloc.

El și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale și a renunțat și la alcool după acel incident. Căsătoria dintre cei doi a fost toxică și pasională în același timp. Au avut multe momente frumoase împreună, dar au și întâmpinat probleme. El a vorbit deschis despre problemele sale cu alcoolul și drogurile în timpul relației.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie și Brad Pitt, pe covorul roșu, la Premiera Maleficent
Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt și a depus noi documente cu privire la incidentele de violență domestică de care îl acuză pe actor / Getty Images

Acuzațiile aduse lui Brad Pitt nu au fost sancționate vreodată

Cu toate acestea, actorul nu a fost acuzat sau arestat vreodată pentru vreo infracțiune în timpul căsniciei cu actrița. Informațiile despre abuzurile actorului au apărut abia în anul 2016, când au și înaintat cererea de divorț. Abia atunci s-a aflat că Brad Pitt a fost cercetat de FBI pe fondul unor rapoarte în care se scria că actorul a fost abuziv fizic și verbal cu copiii într-un avion privat.

Tot sursa menționată mai sus spune că actorul și avocații săi nu au atacat-o niciodată pe Angelina Jolie. Avocații actorului consideră că aceste informații apărute recent au fost cu un scop precis și anume să influențeze opinia înainte de încheierea procesului.

Brad simte că e din ce în ce mai izolat de copiii săi și este devastat de acest lucru. Copiii au vorbit deja cu un terapeut numit de instanță.

Maddox a fost cel care a depus mărturie spune DailyMail și nu a vorbit deloc frumos despre Brad Pitt. Adolescentul nu folosește numele Pitt în documente, utilizează doar numele Jolie.

Angelina Jolie, acuzații dure la adresa lui Brad Pitt

Aceasta a depus noi documente în dosarul în care îl acuză pe Brad Pitt de violență domestică. Actrița a fost de acord ca toți copiii ei, Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, și Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani, să vorbească în mod liber în instanță și să depună mărturie în fața unui terapeut.

Deși actorul nu a avut nicio reacție publică, surse apropiate lui spun că toate aceste informații apărute recent nu sunt decât un alt mod de a-l răni pe actor.

Angelina și Brad Pitt au format de-a lungul timpului unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din întreaga lume. Ei au început să formeze un cuplu încă din anul 2004, dar s-au căsătorit abia în 2014, iar în 2016 au depus actele de divorț.

Cei doi actori au fost declarați despărțiți în mod legal în aprilie 2019, deși divorțul lor nu s-a finalizat în instanță. Angelina Jolie a invocat diferențe ireconciliabile ca principala cauză a despărțirii lor.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×