Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani. Vedeta pare că a descoperit elixirul tinereții

Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani. Actrița este una dintre cele mai apreciate femei de la Hollywood. Acest lucru se datorează atât talentului ei, cât și frumuseții.

Publicat: 12 februarie 2021, 12:41 / Actualizat: 12 februarie 2021, 10:45

Deși Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani, ea continuă să impresioneze cu frumusețea naturală pe care o posedă. Simplitatea și eleganța de care dă dovadă ori de câte ori apare în public sunt mereu apreciate. Timpul nu și-a lăsat deloc amprenta asupra sa, iar chipul ei este neschimbat de ani de zile.

Jennifer Aniston a devenit cunoscută întregii lumi datorită personajului Rachel Green din serialul Friends. Acest rol i-a adus de-a lungul timpului mai multe premii, printre care și un Glob de Aur. Pasionată de comediile romantice, Jennifer Aniston s-a mai făcut remarcată în filme precum „Dumnezeu pentru o zi”, „Rutina, bat-o vina” sau „Surpriză: Vine Polly”.

Jennifer Aniston, renumită pentru părul ei fabulos

Jennifer Aniston este una dintre vedetele de la Hollywood care nu își schimbă prea des coafura. Aceasta are același stilist de mai mulți ani, iar el știe cel mai bine ce i se potrivește actriței.

Potrivit stilistului ei, Chris McMillan, Jennifer Aniston este o norocoasă pentru că are o moștenire genetică foarte bună. Bărbatul a declarat de-a lungul timpului că vedeta este o prezență care radiază, chiar și atunci când doar își spală părul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Aniston, la premiera filmului Murder Mystery, îmbrăcată într-o rochie neagră, din piele
Pasionată de comediile romantice, Jennifer Aniston s-a mai făcut remarcată în filme precum „Dumnezeu pentru o zi”, „Rutina, bat-o vina” sau „Surpriză: Vine Polly” / Profimedia Images

Un lucru de care ține însă mereu cont este faptul că podoaba capilară trebuie tunsă cu regularitate. Potrivit lui Chris McMillan, Jennifer Aniston se tunde o dată la 6 săptămâni. Alte secrete ale părului ei superb sunt faptul că își lasă părul să se usuce în mod natural și îi place mult să se coafeze singură.

Jennifer Aniston s-a făcut remarcată cu coafuri simple, dar care au devenit mai apoi un trend în rândul femeilor din întreaga lume.

Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani, dar e singură

Chiar dacă Jennifer Aniston a împlinit 52 de anu este singură în prezent. Chiar dacă e una dintre cele mai frumoase și mai dorite femei, actrița pare că se simte bine singură și că este fericită și liniștită.

Jennifer Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt între anii 2000 și 2005. Cei doi au divorțat după ce în presă s-a aflat că actorul a înșelat-o cu Angelina Jolie, și ea una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Actrița l-a iertat pe Brad Pitt pentru greșeala făcută. Legătura dintre ei s-a refăcut atunci când Jennifer și-a pierdut mama și după ce a divorțat și de Justin. Cei doi se susțin acum unul pe celălalt. Aniston chiar a vrut să fie martor în procesul de divorț al lui Pitt cu Angelina Jolie.

Actrița a avut mai apoi relații scurte cu nume mari din industria showbiz-ului internațional printre care Paul Sculfor sau John Mayer, dar nimic însemnat.

Acesta și-a găsit mai apoi fericirea în brațele actorului Justin Theroux. După 4 ani de căsnicie, în 2018, au anunțat că divorțează. Separarea nu i-a picat bine actriței. Cu toate acestea, ea consideră că toate căsniciile ei au fost un succes și că totul s-a oprit atunci când ea și partenerii ei nu mai erau fericiți.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×