Reclamă

Provocările Sofiei Vergara. O viață încercată

Sofia Vergara a luptat pentru fericire și succes în moduri greu de imaginat. Strălucește pe marile ecrane, însă povestea ei personală este una nefericită. Provocările Sofiei Vergara au fost multe și grele de-a lungul anilor, dar nimic nu a împiedicat-o să își urmeze pasiunea și să atingă succesul.

Publicat: 5 februarie 2021, 18:25 / Actualizat: 6 februarie 2021, 7:16

Sofia Vergara este una dintre cel mai bine plătite vedete de televizune. Unul dintre cei șase copii ai unei gospodine și ai unui fermier de vite în Barranquilla, Columbia, Vergara a debutat pe ecrane la doar 17 ani într-o reclamă. Rolul pe care l-a jucat timp de 11 ani în serialul Modern Family i-a adus un premiu Emmy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Provocările Sofiei Vergara

Decesul unui frate, lupta cu cancerul, Sofia Vergara a trecut prin multe provocări și a dovedit că munca grea și perseverența sunt răsplătite.

Fratele ei a fost ucis într-o tentativă de răpire

Fratele ei Rafael a fost omorât la sfârșitul anilor ‘90 într-o tentativă de răpire. Actrița a dezvăluit într-un interviu că familia ei care locuia în Columbia era adesea ținta răpirilor din cauza notorietății. Într-o zi, Rafael a ieșit din casă neînsoțit de garda de corp și a fost ucis în timpul unei încercări de răpire.

În urma tragediei, Sofia i-a adus pe  mama, sora și fratele ei mai mic Julio la Miami, unde locuia la acea vreme. „Mama era ca un zombie”, a dezvăluit ea pentru Parade. „Am cumpărat o casă mare și am trăit cu toții împreună. Sunt atât de recunoscătoare că sunt în această țară”, a mai spus ea.

Reclamă

Bătălia cu cancerul

Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer la doar 28 de ani. În anul 2000, când se afla la o programare cu fiul ei Manolo, un medic a convins-o să facă o analiză a tiroidei. Ulterior, i s-a pus diagnosticul de cancer tiroidian. A suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea tiroidei și a dezvoltat hipertiroidism. În urma experienței, a devenit purtător de cuvânt pentru campanii de educare a oamenilor despre hipertiroidism.

Sofia Vergara vorbește pe scenă la a șasea bienală Stand Up To Cancer (SU2C) în 2018 / Getty Images
Reclamă

S-a iubit cu un criminal și cu un traficant de droguri

Sofia Vergara a fost într-o relație cu afaceristul condamnat pentru crimă Chris Paciello. Paciello a devenit faimos ca om de afaceri pe scena cluburilor din Miami în anii ’90. Cei doi s-au despărțit înainte ca el să fie condamnat pentru crimă și jaf. 

De asemenea, Vergara a avut o legătură romantică cu fostul traficant de droguri columbian Andres Lopez Lopez. „Eu și Sofía suntem prieteni grozavi, este o femeie minunată pe care o iubesc”, a spus el pentru Latina în 2011. 

Fratele ei a fost dependent de droguri și de alcool

„După moartea lui Rafael, Julio a avut o perioadă grea”, a spus Sofia pentru Parade în 2011. „Erau foarte apropiați”, a adăugat ea. Julio, fratele ei mai mic, nu era pregătit psihic pentru a merge la facultate și, în loc să se concentreze asupra studiilor, a devenit dependent de alcool și de droguri. 

Sofia a vorbit despre cât de dureros este să vezi o persoană dragă căzând pradă adicțiilor. „Acum este o altă persoană. Să vezi pe cineva murind în 10 ani, încetul cu încetul, aceasta este cea mai rea pedeapsă”, a declarat actrița potrivit Nicki Swift.

Accentul, un impediment în cariera de actriță

Accentul columbian care face parte din farmecul ei a reprezentat un dezavantaj în momentul în care a încercat să își construiască o carieră în industria cinematografică. 

„Nu poți compara oportunitățile pe care le ai cu ale unei actrițe cu accent american. Când ele primesc 10 scenarii pe săptămână, eu primesc două pe lună”. Când a început să primească roluri, a angajat un antrenor pentru a o ajuta să scape de accentul nativ „Audițiile mele deveneau din ce în ce mai rele pentru că mă focusam pe pronunție și uitam de interpretare”, a declarat actrița pentru The Hollywood Reporter.

Sofia Vergara în ”Modern Family” / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×