Reclamă

sofia vergara

Sofia Vergara cu părul desfăcut pe spate în timp ce poartă o rochie fără bretele pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
// 12 octombrie 2021

Sofia Vergara a întors toate privirile într-o ținută elegantă. Cum a fost surprinsă actrița la o petrecere aniversară

Sofia Vergara a întors toate privirile într-o ținută elegantă. Actrița în vârstă de 49 de ani a optat pentru o ținută all black care i-a scos în evidență formele de invidiat. Alături de prietenele sale, Sofia a petrecut în Beverly Hills unde au celebrat aniversarea uneia dintre ele.
Reclamă
Sofia Vergara a purtat o rochie albastră, fără bretele și cu decolteu adânc pe covorul roșu de la petrecerea Vanifty Fair Oscar party, din anul 2015. Avea părul lung și drept și ruj roșu
Divertisment
// 25 august 2021

Sofia Vergara a dezvăluit ce diagnostic periculos a primit. Ce a aflat în timpul unui control medical de rutină

Sofia Vergara a dezvăluit ce diagnostic periculos a primit în tinerețe și cum a trecut prin perioada emoționantă. Actrița a vorbit despre cum au ajutat-o apropiații să treacă prin acea etapă și ce a învățat din ea.
Sofia Vergara, în timp ce stă pe umărul soțului ei, la Actors Guild Award, în 2019
Divertisment
// 21 august 2021

Cine este Joe Manganiello. Sofia Vergara are un soț la fel de sexy ca și ea

Sofia Vergara este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate actrițe de la Hollywood. Deși are 49 de ani, vedeta este mereu complimentată pentru felul în care arată. Îi face adesea pe cei din jur să întoarcă privirile după ea. Actrița are însă un soț la fel de sexy ca și ea. Cine este Joe Manganiello.
Sofia Vergara purtând o rochie roz cu un decoletu adânc, în timp ce se află pe covorul roșu la The Shrine Auditorium în anul 2016
Divertisment
// 1 august 2021

Rochia aleasă de Sofia Vergara pentru o plimbare de vară. Ce imprimeu nu lipsește din garderoba actriței

În vârstă de 49 de ani, actrița din serialul Modern Family avut o apariție impecabilă pe străzile din California. Rochia aleasă de Sofia Vergara i-a făcut pe cei din jur să întoarcă privirea asupra sa. Aceasta pare că nu poate să renunțe la imprimeul floral pe care îl alege cu fiecare ocazie.
Reclamă
Portret al vedetei Sofia Vergara care a purtat o rochie cu imprimeu floral la aniversarea sa
Divertisment
// 14 iulie 2021

Sofia Vergara a purtat o rochie cu imprimeu floral. Ce ținută a ales actrița

Sofia Vergara a purtat o rochie cu imprimeu floral în cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Celebra actriță a fost toată un zâmbet și s-a bucurat de compania celor dragi. La doar 49 de ani, Sofia nu lasă să se vadă trecerea timpului pe chipul său. Este mai frumoasă ca niciodată și trăiește din plin fiecare moment.
Sofia Vergara îmbrăcată într-o rochie neagră cu umerii goi și decolteu generos pe covorul roșu la Oscar
CaTine
// 5 februarie 2021

Provocările Sofiei Vergara. O viață încercată

Sofia Vergara a luptat pentru fericire și succes în moduri greu de imaginat. Strălucește pe marile ecrane, însă povestea ei personală este una nefericită. Provocările Sofiei Vergara au fost multe și grele de-a lungul anilor, dar nimic nu a împiedicat-o să își urmeze pasiunea și să atingă succesul.
×