Reclamă

Sofia Vergara a publicat fotografii de familie. Actrița a primit un mesaj emoționant de la Joe Manganiello cu ocazia zilei sale de naștere

Sofia Vergara a publicat fotografii de familie. Actrița a primit un mesaj emoționant de la Joe Manganiello cu ocazia zilei sale de naștere. „La mulți ani, doamnă frumoasă”, a comentat Adriana Lima în timp ce se alătură altor prieteni celebri pentru a sărbători ziua de naștere a Sofiei Vergara.

Publicat: 12 iulie 2022, 7:49

Sofia Vergara a primit toată dragostea cu ocazia zilei sale de naștere. Actrița Modern Family a împlinit 50 de ani pe 10 iulie și a sărbătorit această ocazie alături de familia ei. În imagini apare și fiul ei, Manolo Gonzalez Vergara, și nepoata, Claudia Vergara. Aniversarea a avut loc la Sunset Tower Hotel, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a publicat fotografii de familie

Purtând o rochie roșie, cu imprimeu alb, Vergara a arătat incredibil în timp ce se uita la tortul ei, decorat cu o lumânare cu cifrele 5 și 0. Fanii au luat cu asalt imediat secțiunea de comentarii de la imaginile publicate de actriță.

Adriana Lima a scris: „La mulți ani, frumoasa doamnă @sofiavergara”.

Amanda Cerny a spus: „Voi avea ceea ce ai tu 🔥😍 la mulți ani!” Între timp, Irina Shayk a comentat pur și simplu: „🔥🔥🔥🔥bday 😍”.

Reclamă

Duminică, Joe Manganiello a onorat-o și el pe Vergara postând un carusel de imagini cu cuplul la diferite evenimente și locații.

„¡Feliz Cumpleaños mi amor!”, a scris el în legenda imaginilor de pe Instagram. „Te iubesc atat de mult.”

Reclamă

Vergara și Manganiello, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în noiembrie 2015 și au sărbătorit recent a șasea aniversare a nunții.

Împărtășind câteva imagini din ziua nunții lor pe Instagram, în noiembrie, Vergara a scris în legenda: „Feliz Aniversario mi amor! 6 ani. Pentru mulți alții! Te iubesc!”

Manganiello i-a adus un omagiu soției sale printr-un videoclip de la primul dans în ziua nunții lor, pe melodia „The Way You Look Tonight”, de Frank Sinatra, interpretat de muzicianul Jeremy Davenport.

„Astăzi în urmă cu șase ani m-am căsătorit cu femeia visurilor mele”, a subtitrat el postarea de atunci. „Feliz Aniversario mi amor. Nu-mi vine să cred că au trecut șase ani, timpul a zburat! Te iubesc și îmi lipsești atât de mult.”

Sofia Vergara, un exemplu de femeie puternică

Sofia este originară din Columbia, iar accentul i-a pus de multe ori piedici în obținerea rolurilor pentru filmele de la Hollywood. Totuși, actrița a cunoscut succesul la începutul anilor 2000.

La vârsta de doar 28 de ani, Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. Vedeta nu a vrut să vorbească public la acel moment despre această veste deoarece nu și-a dorit atenție și milă din partea publicului. Cu toate acestea, ea este un exemplu de femeie puternică, care luptă și se bucură de viață în fiecare clipă a vieții sale.

Actrița a suferit o intervenție chirurgicală, iar în prezent urmează un tratament pentru hipertiroidism. La cei 50 de ani ai săi, Sofia trăiește viața din plin și îi inspiră pe cei din jur cu energia sa optimistă. Și cum are mereu familia alături și dagostea iubitului ei, actrița e invincibilă, așa cum declara chiar ea în trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×