Reclamă

Cine este Joe Manganiello. Sofia Vergara are un soț la fel de sexy ca și ea

Sofia Vergara este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate actrițe de la Hollywood. Deși are 49 de ani, vedeta este mereu complimentată pentru felul în care arată. Îi face adesea pe cei din jur să întoarcă privirile după ea. Actrița are însă un soț la fel de sexy ca și ea. Cine este Joe Manganiello.

Publicat: 21 august 2021, 7:37

Actrița este una dintre cele mai bine plătite vedete de televiziune din SUA. Cunoscută pentru rolul din Modern Family, Sofia cochetează și cu lumea modei. Este considerată un model de eleganță pentru multe femei din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având atât de multe calități, nu avea cum să nu fie remarcată de unii dintre cei mai atractivi bărbați de la Hollywood. Actrița s-a logodit cu Joe Manganielo după numai 6 luni de relație. Timpul a dovedit că dragostea lor este una puternică.

Cine este Joe Manganiello, soțul Sofiei Vergara

Admirația lui Joe față de Sofia a început înainte ca actrița să se despartă de fostul ei logodnic, Nick Loeb. Povestea spune că Sofia și Joe s-au întâlnit pentru prima dată la cina corespondenților de la Casa Albă în mai 2014. În timp ce se plimba la eveniment, actorul True Blood a văzut-o pe Sofia în cameră și a fost lovit de sentimente puternice.

„Purta o rochie care arăta grozav pe ea și pur și simplu nu-mi puteam lua ochii”, a declarat Joe în timpul The Jess Cagle de la SiriusXM. Ulterior, Jesse Tyler Ferguson, starul din Modern Family l-a abordat pe Joe mai târziu și i-a spus că prietena sa, Sofia, vrea să vină să discute cu el. Așa au ajuns cei doi să aibă o relație și să facă o fotografie împreună.

Viața Sofiei Vergara nu a fost deloc una ușoară. Află mai multe despre frumoasa actrița dintr-un portret de vedetă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sofia Vergara și soțul ei, îmbrăcați casual, la Festivalul de Film din Maui, în 2019
Sofia și Joe s-au întâlnit pentru prima dată la cina corespondenților de la Casa Albă în mai 2014 / Getty Images

Cu ce se ocupă Joe Manganiello

Reclamă

Cine este soțul Sofiei Vergara, Joe Manganiello? Este un actor american. S-a născut în Pittsburgh, Pennsylvania Pe mama sa o cheamă Susan, iar tatăl său este Charles John Manganiello. Actorul are un frate mai mic, Nicholas. Tatăl său este de origine italiană, iar mama sa are strămoși germani / austrieci / croați și armeni. Joe a crescut în Muntele Liban și a urmat liceul Muntelui Liban.

În timpul școlii era bun la sport și era căpitan al echipelor de fotbal, baschet și volei. El a continuat să practice aceste sporturi și în timpul facultății. În timpul școlii i-a plăcut să facă filme cu prietenii săi și, ca urmare, a devenit interesat de actorie. A continuat să studieze actorie la Carnegie Mellon, după care s-a mutat în Los Angeles.

Primul rol important l-a obținut în anul 2002 în filmul Spiderman. Joe Manganiello a jucat în Notorious, Las Vegas și CSI: Crime Scene Investigation. Din anul 2007 a avut apariții în serialele American Heiress și ER, și mai are o apariție scurtă în Spiderman 3. În anul 2010 a impresionat p toată lumea cu rolul lui Owen din One Tree Hill și mai apoi cu How I Met Your Mother și True Blood în 2012. Culmile succesului le-a cunoscut cu rolul din Magic Mike. În 2015 a obținut roluri în Knight of Cups, Tumbledown și Magic Mike XXL, scrie cinemagia.ro.

În anul 2010 a fost numit de revista People Cel mai sexy bărbat în viață.

Relația dintre Sofia Vergara și soțul ei, Joe Manganiello

După ce l-a întâlnit pe Joe, la numai trei săptămâni, Sofia și-a anunțat despărțirea de Nick.

O lună mai târziu, Joe și Sofia au ajuns la prima lor întâlnire. Joe zburase de la Los Angeles la New Orleans, unde filma la acea vreme pentru Hot Pursuit pentru ca acest lucru să se întâmple. Deși prima lor întâlnire nu a funcționat, Vergara crezând că este prea tânăr pentru ea, actorul nu s-a lăsat ușor convins de ceea ce spunea ea și a insistat.

În curând, au fost văzuți împreună peste tot, iar cei doi și-au confirmat relația în august 2014. Trei luni mai târziu, au postat fotografii pe Instagram sărbătorind Ziua Recunoștinței împreună. În aceeași lună s-au mutat împreună. În același an, de Crăciun, într-o vacanță în Hawaii, Joe a cerut-o în căsătorie pe Sofia Vergara.

În luna noiembrie a anului 2015, cei doi s-au căsătorit în Palm Beach, Florida. Au avut peste 400 de invitați , iar alături le-a fost și fiul actriței, Manolo, din prima sa căsătorie, cea cu Joe Gonzalez.

În august 2020, Joe a vorbit pentru People despre cum el și Sofia au făcut căsnicia să funcționeze atâția ani.

„Am știut destul de repede că pot avea încredere în ea și ea în mine. Amândoi suntem genul de oameni capabili să punem cealaltă persoană înaintea noastră. Am fost capabil să-i pun dorințele înaintea mea, oricare ar fi fost acestea, și ea a fost capabilă să facă același lucru. Odată ce ai asta, nu ai cum să renunți.”

Sofia Vergara este la a doua căsnicie

Potrivit HuffPost, Sofia Vergara avea doar 18 ani atunci când s-a căsătorit cu iubitul din liceu, Joe Gonzalez. Totul a avut loc într-o ceremonie discretă. Sofia și primul ei soț au avut o căsătorie care a durat numai trei ani, iar în 1993 s-au despărțit definitiv și au divorțat.

Deși au pornit pe căi diferite, cei doi au rămas prieteni, mai ales că aveau deja un copil împreună, Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara. Băiatul s-a născut în Columbia, în luna septembrie a anului 1992.

„Suntem încă prieteni apropiați. Când José vine în Statele Unite, rămâne cu mine”, a spus Vergara despre Gonzalez pentru Parade.

Sofia Vergara este foarte mândră de fiul ei, iar într-un interviu pentru People, actrița a declarat: „Eram foarte tânără când am divorțat de tatăl său, așa că l-am crescut încercând să dau cel mai bun exemplu și să-i dau tot ce am putut”.

Manolo a călcat pe urmele mamei sale și a urmat o carieră în actorie. Acesta a apărut în White Rabbit din 2013 și Hot Pursuit din 2015 alături de Vergara, printre altele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×